Instagram fenomeni Şule Balcıoğlu’ndan “erkek adam” tanımını kendince yorumladı.
Instagram fenomeni Şule Balcıoğlu’ndan “erkek adam” tanımı:pic.twitter.com/qaGY525CWs
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) August 13, 2024
Instagram fenomeni Şule Balcıoğlu’ndan “erkek adam” tanımını kendince yorumladı.
Instagram fenomeni Şule Balcıoğlu’ndan “erkek adam” tanımı:pic.twitter.com/qaGY525CWs
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) August 13, 2024
Erkek adam diye birsey uydurmaktan artık vazgeçilmesi gerek çünkü öyle bir şey yok.
Biri ya erkektir, ya da adam.
İnsanlara şekil verilmekten ne zaman vazgecmeyi düşünüyor ama belli bir kesim.
Tercih etmediklerini sanki tercih ediyor gibi gözükmekten.
İlginç ve gülünç.
Dikkat çekmek için daha neler olabilir diye merak ediyorum.
Adam yok diye isyan edenler/dert yananlar zaten öyle bir şey aramadıklarını kabul etmeyenler olmuştur.
Tıpkı kisinin yaşadığı hayattan memnun olmadığını söyleyip bunu değiştirmek için zerre kadar çaba harcamadığı gibi.
Sadece eleştiri.
Sanki o insanı zorla tercih etmek zorundaymış gibi.
O zamada karşı cinse cevap hakkı doğar der ki;
Kadın dediğin de orası burası açık gezmez.
Hoşmuş bu peki.
Bırakalım artık bunları ya.
Başkalarının yaptıklarını eleştirmeyi cekistirmeyi , kendimize bakalım.
Kendi hayatımızı başka hayatlara bakarak değil.
Kendi istediğimiz gibi şekil verelim.
Bir hamur misali insanlara şekil vermeyelim , orjinalinde düzgün olan insanları tercih edelim.
Birinin istediğine göre hareket edenler , bir süre sonra bir başkasının isteği içinde değişebileceğini unutmayalım.
Erkeklik ya da kadınlık belli bir kalıba oturtulmaya çalışılıyor, dünya üzerinde cinsiyetsizlik anlayışı şu an aşırı derecede yükselmekte ama hala daha özellikle bizim gibi geri toplumlarda erkek dediğin ya da kadın dediğin gibi basit, varoş cümleleri sık sık duyuyoruz hala daha, erkekliğin kitabını kadınlar yazamaz, kadın olmanın kitabını erkekler yazamaz, insanlığın tanımını ise kimse yazamaz herkesin kendi normları, eğrileri ve doğruları var. Basit kafalı insanlar bu tür videolara rant sağlar, geniş pencereden bakmayı bilen, böyle sinek kadar meseleleri dağ gibi önümüze sermeyen insanlar hayatımızda her zaman dolaylı da olsa çok önemli yerler kaplarlar ondan dolayı da böyle dandik mevzularla hayatınızı meşgul etmek yerine çok daha işlevsel kullanmalısınız. Bu hanım abla da boş yapmış, insanları bir kalıba sokmaya çalışan diğer herkes gibi... Fikrin sana kalsın bacım, insanların dertleri çok daha büyük.
Merhaba,
Erkekliğin tanımı yoktur. Sadece kendim tanımlarım. Biz herşeyi yapabiliriz. Akıl erkek adamı yönetir, erkek akılı değil. Pempe cool lime ile kadın içiyoruz işte ne güzel. Bedelli askerlik yapan daha uyanıktır diğeri amele gibi hayatından boşa zaman geçirerek askerde iş yapar ama askerlik değil. Erkeklik sağlıkla olur sağlığı bozulursa nonoş gibi olur.🚀
Birtek içki konusu doğru tebrik ederim🚀
Erkeklere pembeyi her zaman yakıştırdım renklerin cinsiyeti olması saçmalığını kim çıkardı merak ediyorum ya aşık olduğum adamı pembe gömlekle görürsem bir kez daha aşık oluyorum asıl meydanı ben okuyorum 😂😂 içecekten bile renk ayırt etmek ne ya adamın damak tadına niye karışıyorsunuz ki cool lime hiç içmedim ama belki çilekli seviyor 🤔🤔 gerçi ben çocukken çilekli süt bile içmedim herneyse bu konu dışı 😂😂
Kakaolu süt de içmedim tamam mı 😂 süt sade güzel
Cevap
72Cevap
Bence seven ve isteyen yapabilir kimse karışamaz.
İstiyorlar ki insanlar hep tek özellikte birleşsin. Bu kadının erkek arkadaşı pembe giymeyebilir, lime giymeyebilir, maço gezebilir kendi istekler böyledir fakat pembe gömlek giydi diye sen erkek değilsin anlayışı ancak yobazlara aittir. Kim ne istiyorsa giysin, kim ne istiyorsa yapsın, insana ait tek bir hayat var geçen günleri değiştiremiyoruz bari geleceğinizi istediğiniz gibi yaşayın. Başkaları ne der kaygısıyla yaşamaktan kendi hayatınızı ıskalıyorsunuz yapmayın.
Her yerden "fenomen" fışkırıyor efenim durdurmayıyoruz.
Cidden bu insanlara bu kadar zaman harcayacak, pohpohlayacak zamanı nasıl ayirıyorsunuz merak ediyorum.
Hiç dertleriniz, hayat mucadeleleriniz, işiniz gücünuiz yok mu merak içindeyim.
Asıl merak ettiğim 24 saat size nasıl yetiyor
Kusura bakmasın kimse de cinsiyetin tanımı olmaz. Erkek adam şöyle olmalı, kadın böyle olmalı gibi tanımlar çok gereksiz. İnsanlar tasarlanabilen bir robot değildir. Herkesin kendi aklı, iradesi ve ruhu vardır. Cinsiyete göre toplumun belirlediği bir şekilde yaşamak zorunda değil. Özgür bir akıl var ise istediği gibi yaşar. Herkesin kendine göre yaşam tarzı var. Ona neymiş yani? Sanki bir firmadan ürün talep ediyor da şu özellikler olsun der gibi.
Kadınların çoğu "kadın dediğin" gibi cümlelerin kadına şiddet olduğunu söyler. Aynı kadınlar erkeği eleştirmenin, ileri geri konuşmanın normal olduğunu savunur. Çünkü ben kadınım gibi cahilce bir düşüncesi vardır.
Bu tarz kadınlardan uzak durmak lazım.
Günümüz sosyal, toplumsal şartları için elbette var. Toplumu cinsiyetsizleştirmek batının küresel anlamda bütün toplumlara bir ayar verme çabasıdır. Ve neticede amacı bana göre toplum iyice bireysellestirerek, kapitalizmin gelişimine ve varlığına destek sağlamaktır.
Lütfen herşeye çabuk kapılıp, inanmayın.
Birincisi bu kadın kim
İkincisi bu kadar önemsiz insanları kim önemli gösteriyor
Üçüncüsü düşüncesini soran mı oldu 😀
Böyle sttiri bktan kişileri fenomen yapıp saçmalıklarını dinlemek kadar komik bişey yok. Fenomenlerin çoğu zaten böyle boş beleş kişiler. Türkiye'de kitle edinmek o kadar kolay ki..
boş konuşmuş ne alaka ya içeceğin veya rengin cinsiyeti mi var? şöyle keko kızlara yüz veriyorsunuz ya beyler alın siz ilgilenin. modern görünümlü ruhu kezban kızlar çok arttı son dönemlerde. ünlü olucam diye yediler bitirdiler kendilerini tipik mahalle kızı başka nasıl para kazansın ki?
İçerik üretecem diye girdiği haller çok itici. Bişeyler anlatırken bir yandan makyaj malzemelerini çantaya koyması itici. Ayar oluyorum şu makyaj yaparken bişeyler anlatan tiplere. Instagram sırf bu tipler yüzünden kapatılmalı bence tekrar.

Kamu spotu: Beyin sağlığınız için bu bu tarz şeyler yapan kadın ve erkekleri yalnızlaştırın ve engelleyin. Esenlikle kalın.
Sadakat saygı ne renk giydiğin ne iş yaptığınla mı alakalı bu tamamen eğitim psikolojik ve sosyolojik bir durum. Bu alanlara vakıf olmayan hiç bir insanı ciddiye almayın. Ünlülük nedir anlamı kalmadı yemin ediyorum.
Artık insanların ne içtiğine de mi karışıyorsunuz? Renkler herhangi bir cinsiyet belirtmez, şu kafa yapısından çıkın artık
kız ben karışmıyorum görüdğümü sordum
hahahaha sana demedimm, hâla o kafa yapısında olan insanlara sözüm 🤍
ayy bi an öyle anlamışımm ya djks ama böyle olan çok kişi var cidden sıktılar artık
Evet bu algıyı çok saçma buluyorum. Herkes istediği rengi giyip dışarı çıkabilir. Renkler cinsiyet belirtmez, bir kız mavi seviyor diye erkek olmaz ya da bir erkek pembe giyiyor diye kız olmaz. Yıl 2024 oldu, hâla bu algıda olan insanlar var. Yazık gerçekten
işte çok saçma diyorum ya
Bu kadının amacı tepki toplayıp daha çok etkileşim almak. Konuşulmak. Adını duyurmak...
Böylelerini ciddiye dahi almam. Böyle insanlara verilecek en büyük ceza tepkisiz kalmak ve yok saymaktır.
Saçmalamış. Kendi kafasında oluşturduğu kişiye göre erkek tanımı yapmak ne kadar saçma. Pembe sadece kızların rengi diye bişey yok ki. Cinsiyeti olmaz bunun. Seviyorsa içer de giyer de.
Ne oldu, herkes tepki göstermiş?
Yıllardır kadın dediğin tamlamasını dinledik, biraz da erkek dediğin'i dinleyelim.. Ne olmuş yani aaaa...
delikanlı olmanın bilmem kaç kuralı vardı bir dönem. ondan esinlenmiş. erkek adam kısa pantolon giymez, sallama çay içmez gibisinden kuralları vardı erkek adam olmanın
Hiç pembe cool lime içmedim ama mesleği ve başarabildiği tek şey fiziğini sergileyerek kazandığı 'instagram fenomenliği' olan bir kültür kara deliğine inat gidip içeceğim :D
Neden bu kadar her şeyi kalıplaştırıyoruz anlamıyorum iyi bari ormandan avlansın eve gelsin saçma sapan kişileştirme
Onun tanımına mı kaldınız?
Size tavsiyem şu erkek dediğin, kadın dediğin boşunu yapan insanları hiç sallamayın.
İyice saçmaladılar. Adama ne içmek istiyorsa onu içer. Ne giymek isterse giyer. Renklerin cinsiyeti yoktur. Bıktık sizin gibilerden 😬
İsteyen istediğini içsin, istediği şeyle gezsin bu ne yaa
Haklı, erkek dediğin kadın gibi olmaz,
Kadınların neredeyse her giydiği her taktiğını kullanır oldular.
erkeklik içecekle mi ölçülüyor pembe cool lime içince adam erkeklikten mi atılıyor ablanın kafasından istiyorum shhshdhdj
Herkesin kafasında erkek ve kadın tanımı vardır. Dikkat edilmesi gereken nokta milletin kafasındaki şemalara uymak zorunda değiliz
Son zamanlarda erezyona uğradı erkeklerin çoğu. Dar ve kısa paça pantolon, küpeler, takılar , pembeli kırmızılı giyinmeler. Kiritmalar
Yetmez, ameliyatla erkek olup cümle aleme errrkek adamm nasıl olur göstermeli. Konuya çok vakıf gibi görünüyor. Toplumun buna ihtiyacı var.
Canımın istediği herşeyle gezerim, ispatlamak gerekirse, gelsin ne lazımsa ispatliyim. mental/fiziksel farketmez.
Saçma konuşmuş herkesin kendi özel hayatı, tercihlerini de kendisi belirler.
way :D ama bi hanfendiye böyle de sert bi tavır ne bilim bende bi bayana yakıstıramadım.
Millet de ne meraklı başkalarını kendi istediği kalıplara sokmaya. Sana ne kardeşim?
Halt etmiş. Kadın her türlü renk giyecek bize gelince kapalı koyu renk veya beyaz. Sizene abi ya. Biz kalkıp erkek gibi pantolon giymeyin diyor muyuz. Bırakın kim ne istiyorsa giysin ulan sizene.
Onaneymiş beee ve o kim 😂 ilk kez duydum bu kişiyi
Bu kadın kim ve neden erkeklerle ilgili g ö tünden sallıyor
Şu renkleri artık cinsiyetleştirmekten vazgeçseler ne olurdu..
Herkese göre erkeklik, kadınlık kavramı beklentisi farklıdır bir şey diyemiyorum..
Ne kadar ergence ve cahilce düşünce biçimi isteyen istediğini yapar giyer eder sadece bir kişinin fikrine göre mi davranmalı bütün bir cinsiyet topluluğu ne kadar cahiller ya
Doğru demiş, lütfen kadın gibi giyinip süslenmesinler
Adımı bile bilmiyorum dediği şeyin ama adında pek meymenet yok iyi bir şey olmadığı aşikar 😀
Valla pemne de giyerim mor da. Pembe giyince erkeklik zarar mı görüyor yani. Ne alaka.
Var tabi racon denen bir şey var o yüzden erkek adamlıkta var helal olsun yengeye
liste bu kadar mı :D tam içerik atsada öğrensek
Şu tür videolar kadar varoş bitik videolar yok ya, kadın resmen erkek kölesiyim diye haykırıyor
Erkekliğin tanımını bu vasıfsızlar mı yapıyor artık kim oldukları ne oldukları belli bile değil
Ağzı olan konuşuyor memlekette pembe bende giyiyorum yakışıyor değişiklik olsun diye giyen de var
Konuşma şeklini hiç beğenmedim, üslup rezalet tilt oldum ben bu kadına. Erkekliğin tanımı diye bir şey var ama bu kadının söyledikleri çok alakasız şeyler.
Bir yonden haklı sonra erkeklerin dışıl enerjisi yükseldi diye şikayet eden hemcinslerim var tabi bu Cook lime ile olmuyor ama gidişat farklılaşıyor
Kendini böyle hissedenleri ayrı tutuyorum onlar zaten erkek değilde kadin hissedenler
Erkek adamın elbette özellikleri vardır ne kadar bunlardan uzak kadınlara yakınsa demekki kadın özelliklerini benimsemiş bir toptur.
Çilekli milkshake için ben buna güldüm. Bu mantığa göre kadınlar da adana kebap yemesin o zaman. Böyle saçmalık mi olur 😂😂
Bi o kalmıştı yol göstermeyen o da konuşsun. Herkes her konuda kanaat önderi mk.
Aman bu kızlarda iyice herseyimize karışmaya başladı
🤣
Onu giyemezsin bunu süremezsin bir sürü şey
öyle sağda solda falan kahkaha attığını güldünüğüzü falan görmeyeyimm
Olur istersen bide peçe takalım yüzümüze tam olsun 😃
ee tabii
Bak ya 😃
Doğru artık herkes mabel matiz gibi takılıyor.
Canım ne isterse onunla gezerim sana ne abla sen kendi işine bak herkes birilerine akıl veriyor bu nasıl dünya
Kadın şöyle yapmaz desek linç oluruz ama erkeklik her türlü elestiriye açık
Şule Balcıoğlu kim m k
Suratına isedigim tipsizi
gün içinde sudan başka bir şey içecek zamanım olmuyor 🙂
Saçmalamış bu fenomenleri kim ünlü ediyor mk ya
inan bazıları için bende sürekli bunu soruyorum herkes fenoo
Erkek adam istediği renkte cool laymla gezer
saçmalamış onu seviyorsa onu içer
Ne alaka çok saçma bir şeyler bunlar
cool lime pembe değil ki
İsmini ilk kez duydum fenomen hanımefendi'nin 😹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?