Allaha olan inancımı kaybetmeye başladım?

Ailem dinine düşkün bi aile annem kapalı değil ama hayatım boyunca hiç açık giyindiğini görmedim askılı bluz bile. Babamda aynı şekilde iş yaparken aman faize girmeyelim aman kimsenin hakkı bize geçmesin diyen 2 yetim okutan, işyerinde düzenli Mevlüt okutan ramazanda orucunu bi gün aksatmayan bi adam. Beni de küçükken bu konuda eğiten arapça öğreten her perşembe akşamı Yasin okumamı öğütleyen bi ailede yetiştim. Ancak son 1 senedir sebebini anlamadığım bir şekilde ailem ayrıldı olaylar çirkinleşti hatta babam boşanalı 6 ay olmuşken tekrar evlenmeye karar verdi annemin ruh sağlığı iyi değil biyolojik sağlığı da iyi değil. Yani bilemiyorum sebebini ama dinimden uzaklaşmaya başladığımı hissediyorum hep şükrettim hiç isyan etmedim. Ama hani bi gün uyandım ve hayırdır ya oldum kimseye kötülüğüm dokunmamıştır karşıdan karşıya geçmeyen çalışan bi çocuk gördüğümde arabayı kenara çekip onu karşıya geçiren, sokak hayvanlarını besleyen, açık bi Çeşme gördüğümde aman ziyan olmasın diyip kapatmaya çalışan bi insanım ama neden hep sorun yaşıyorum neden çok sevdiğim babam bile kendi işine geldiği gibi davranıyor demeye başladım. Sonrası malum ne perşembe okunan Yasinler kaldı ne başka bir şey iyice soğudum. Sizce ne yapmalıyım?

Allaha olan inancımı kaybetmeye başladım?