İncel (involuntary celibate) kız arkadaşı olmayan çünkü fiziksel özellikleri kötü olan insan demektir. Ben de bu gruba giriyorum çünkü boyum 1.65. Bu insanlar geçmişte ciddi şiddet olaylarına bulaştı, bunların en meşhuru ise 7 kişinin öldüğü 14 kişinin yaralandığı Isla Vista Saldırısıdır.
Türkiyede de ciddi bir incel yükselişi var ve bu gelecekte daha kötü olaylara neden olabilir. Şu anda hükümetler siyasi partiler sivil toplum kuruluşları vs bizim karşımızda çünkü lobi faaliyetimiz yok ama büyüyen ve öfkeli bir kitle söz konusu.
Sizin inceller hakkında fikriniz nedir?
Ek olarak sakın boş tavsiyeler vermeyin aşağıda zira hiçbir karşılığı olmadığını biliyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sorudaki düşüncenin çok ağır loser olduğunu düşünüyorum... Boyum uzun ve fiziksel olarak fit olduğum zamanlarda oldu, daha kötü olduğum zamanlarda ve tipim fena değildir ancak sevgilim olmadı; hayattaki tek gayen gerçekten bu mu 😃 Gidip kendini gelistir, yeteneklerini ve kim olduğunu bul, zayıf yonlerini güçlendir, güçlü yönlerini koru, gezebildigin kadar gez ve kesfet
Ayrıca devletin ne yapmasını bekledigini tam olarak anlamadım, size kadın mi bulsunlar ne istiyorsun 😂
Usta tabi ki kadın bulsun yoksa bu ülke için neden bir şey yapayım?
Bu arada boyun kaç?
Dedim ya 186 boydayim diye... Arkadaşım kısa birisi ve geçenlerde evlendi, yani bahaneniz çok saçma; gidin kendinizi geliştirin ama bunu kendiniz için yapın, on dakikalık zevkin peşinde koşmak için değil
Arkadaşının boy kaç? Kaç yaşında evlendi? Maaşı kaç? Evlendiği kızın maaşı kaç? Diye birçok soru var ve sen sadece kısa boylu diyorsun. Benim de kuzenim evlendi tabi adam benimle aynı boyda neredeyse ama iş evlilik değil sadece. Ayrıca gelenek faktörünü unutma.
Arkadaşım hemşir, ikisi de üniversite mezunu ama kızın bolumunu bilmiyorum fakat olayda bu değil; sen farkindaysan bu sefer de parayı bahane ettin... Dostum bu dediklerimi kendin için yapman lazım ama eğer kendini gelistirmediysen ve fiziksel handikaplara takiliyorsan ben açıkçası arkadaş olmakta istemezdim, kendini gelistirmeden hiçbir özelliğe sahip olmazsan insanlar neden seninle iletişim kurşun?
Valla usta şöyle diyeyim. Senin kendini geliştirmekten kastın para kazanmak ve o iş hemen olmuyor. En azından 30lu yaşlarda ancak parayı bulursun ve o yaşa kadar yaşamanın bir anlamı ya da o yaştan sonra kız bulmanın anlamı var mı? İnsanların sadece genetik sebeplerden yaşadıklarını böyle hafifletmeyin.
Para kazanmak değil, tutarlı ödül mekanizmaları kurman... Para aslında çoğu durumda sana kısmi olarak zamanı satın almanı sağlar, olay burada kendini keşfetmen. Belki bir satranc ustası olursun, belki gezgin olup sifirdan dunyayi ufak ufak gezmeye çalışırsın, belki mesleki yönden uğraş verirsin, bir sanat dalında ilerlersin vb.
Kısacası bir amaç edin kendine, dünyayı kadınlardan ibaret görüyorsan ödül mekanizmanda sadece kadınlar var demektir, sence bu doğru mu?
Verilecek tavsiye yok. İncel kavramı bi anda türedi. Rahmetli dayım da bahsettiğiniz tipte zayıf kısa falan bir adamdı ama asla kadın düşmanı olmadı. Kadınların kılına tüyüne meme ucu rengine bile karışıp kadınlar altı üstü uzun boy dedi diye inceller düşman oldu. Oldu canım, kibarlar her zaman kazanırlar.
O esnada kadınların hayran olduğu narsist kişilik bozukluğu ve suç kaydı olanlar. Hadi canım! Geçen ABD'de seri katil için hakime annem mektuk yazmadı herhalde.
Afedersin de 3-5 akılsıza bakarak tüm kadınları yargılamak doğru mu sence? Mesela ben o tiplerle selamlaşmam bile ee benim suçum ne?
Sen belki ama kadınların nasıl tipleri sevdiğini bir görsen. Torbacı kılıklıların yanında manken gibi kız.
O tipler elbette var. Ona bakarsan çok kötü erkekler de var. Ee ne yapalım düşman mı olalım? Bize ters bi durumsa uzaklaşırız olur biter
Mesele sizin tercihiniz değil artık kızlar çok seçici ve 1.85 erkeklerle takılmak istiyor. 1.75ler bile boy yüzünden kız arkadaş bulamıyor. Onları reddedenler de 1.55 kızlar bu arada 1.55ler 1.90 ile takılıyor 1.70 kızları da sadece 1.90 erkekler kesiyor yalnız yaşamayı tercih ediyorlar.
Ben 1.75 im nişanlım 1.78 falan. O tiplere hiç bakmayın
Evlilik başka hem senin yaşın gelmiş 27 zaten evlilik yaşı o yaşa kadar takıldıkları tipler önemli.
Hiç sevgili yapmadım, ilk sevgilimle evlenmek istedim, gönlüme göre de oldu çok şükür
Yalan söyleme eskiden aldatıldım falan diyodun oldu senin sevgilin daha önce ayabasan
Flörtüm oldu, sanaldan konuştuk aldattı bitti. Sevgili yapmadım.