1 yılEğer kadınlar ve erkekler bir günlüğüne yer değişmesi olsaydı, bu durum herkes için ilginç ve öğretici olabilirdi. Kadınlar, erkeklerin karşılaştığı zorlukları, beklentileri ve baskıları deneyimlerle, erkekler de kadın olmanın getirdiği toplumsal ve duygusal yükleri daha iyi anlayabilirler diye düşünüyorum. Bu empati ve anlayış duygusunu artırıldığını. Ancak, alışık olmadığımız bu roller karmaşık ve zor da olabilirdi, çünkü herkesin iç dünyası ve toplumsal rolleri farklı. Güzel olur muydu? Belki eğlenceli ve düşündürücü olurdu, ama aynı zamanda kendi kimliğimizi de daha iyi takdir etmeyi öğrenirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl
Kadınlar ve erkekler bir günlüğüne yer değiştirseydi, bu deneyim birçok yönden ilginç ve eğitici olabilirdi. Bu tür bir değişim, her iki cinsiyetin de birbirinin yaşadığı toplumsal roller, beklentiler ve zorlukları anlamasına olanak tanırdı.
**Olası etkiler şunlar olabilir:**
1. **Farkındalık Artışı:** Hem kadınlar hem de erkekler, diğer cinsiyetin karşılaştığı sosyal, ekonomik ve duygusal zorlukları doğrudan deneyimleyerek daha fazla empati geliştirebilirlerdi. Örneğin, kadınlar erkeklerin üzerindeki "güçlü olma" baskısını, erkekler de kadınların günlük yaşamlarında karşılaştığı cinsiyetçi tutumları deneyimleyebilirdi.
2. **Toplumsal Normların Sorgulanması:** Bu değişim, toplumsal cinsiyet rollerinin ne kadar katı ve sınırlayıcı olduğunu ortaya koyabilir, bu rollerin yeniden değerlendirilmesi gerektiği konusunda farkındalık yaratabilirdi.
3. **İletişim ve İşbirliği:** Bu deneyim, iki cinsiyet arasındaki iletişimi ve işbirliğini güçlendirebilir, ilişkilerde daha fazla anlayış ve saygı geliştirilmesine katkı sağlayabilirdi.
Ancak, bu tür bir değişim, günlük yaşamda belirli zorlukları da beraberinde getirebilir. İnsanlar, alışık olmadıkları durumlarla başa çıkmakta zorlanabilir, bu da karmaşaya veya yanlış anlaşılmalara yol açabilir.
**Sonuç olarak**, böyle bir deneyim genel olarak aydınlatıcı ve farkındalık artırıcı olurdu, ancak aynı zamanda birçok kişiyi rahatsız da edebilirdi. Önemli olan, bu tür bir değişimin ardından elde edilen bilgiyi toplumsal cinsiyet eşitliği ve anlayışı geliştirmek için kullanabilmektir.30 Yorumla
Çok güzel olurdu biraz da biz abaza olalım
82 Yorumla- 1 yıl
Str. apon var Efendim ve bunun için yana. n bir sürü erkek
Valla bu ülkede kadın olmak zor, hakkınızı helal edin size hayatı çok zorlaştırıyoruz.🙏
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın olarak kendi sıkıntılarımla başa zor çıkarken bir de erkek olarak nasıl sıkıntılarla karsilasacagimi bilmeden bu cinsiyete geçmeyi sadece 1 günlüğüne istemezdim. Ama normalde her zaman erkekler daha avantajlı görünüyor. Çocuk doğurursam erkek olmasını çok isterim. Güçlü ve her istediğini yapabilmesi, her istediği yere girebilmesi hoşuma gider. Çünkü ben kadın olarak her şeyi yapamıyorum, bazen sokakta bile yürümek çok zor! Erkeklerin gücüne hayranım. Ben yanında olmasam bile çocuğum bir erkek olarak her zaman daha avantajlı olurdu.
10 Yorumla
1 yılHocam mantıklı şeyler söyleyeceğinize, yazılan yorumlara bakın ülkenin IQ seviyesi belli oluyor. Erkekler, Kadın olsa toplumsal baskıya maruz bırakıldıkları için kendine çeki düzen verebilirlerdi. Kadınlar, Erkek olduğu zaman ise hayatın yükünün omuzlarında olduğunu bilecekleri ve öğrenecekleri için fuzuli masraftan kaçınabilirlerdi.
30 Yorumla
1 yılKendi bedenimden memnunum fakat çok yakan bir kıza dönüşürdüm heralde. Sütyensiz gezmenin ne olduğuna bakardım🤣 Zaten 2 cinsiyetide gayet iyi anlayan biriyim. Kız olsam daha iyi anlardım diye ekstra bir şey kazanmış gibi demiyorum o yüzden. Kadınında erkeğinde sorumluluk paydaları farklı yönlere doğru artar. O yüzden erkek doğursa ölürdü kadın şöyle yapsa ölürdü diye saçma kıyaslarla ego kasmaya lüzum yok. Allah her cinsiyete has sorumluluklar yaratmış.
00 Yorumla
1 yılO seref yoksunu kadın bende erkek olsaydım bana t... Z eden sere... Yakaladığım yerde s... dim İntikamimi alırdım
68 Yorumla- 1 yıl
Ulan varya hepsinin meydanda sklerini acı içinde kesiceksin
- 1 yıl
O rezil yaratıktan hala intikamını alabilirsin. Şikayet et cesasız kalmasın.
- 1 yıl
O kızin hesabını bana verebilirmisin yardım etmek istiyorum
- 1 yıl
@Tomriss_TR KESİNLİKLE
- 1 yıl
@sadgirloflana şikayet ettim ama ne fayda barodan verdikleri avukat bile ilgilenmiyo
- 1 yıl
Keşke bir kadın da beni s.. kse bunun için erkek olmaya da gerek yok str.. apon takarak yapıyorlar. Aslında tüm kadınlar erkeklerini str.. aponlasa erkekler pasifize olur ve ortada sorun kalmaz ama yapmıyorlar
Abim de kız olmuş olurdu jdhsksisue dışarı çıkmasına izin vermezdim hizmetimi yaptırırım djdhsksuhs gerçi dur bir günlüğüne dimi bu sonra burnumdan getirir 😂😂😂
50 YorumlaÇok isterdim bunu yaa 😅😅😅 yollar kadın dolardı hani şu kadın olsam herkese veririm diyen erkekler varya onlardan 😁
37 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar bize bayağı kinli 🤭
- 1 yıl
@Believer34 çektirmediğiniz çile kalmadı kadınlara
- 1 yıl
Yaa ben bir şey yapmadım 😀
- 1 yıl
@Believer34 erkeklerin kadınlara çektirdiği çileyi kabul ettin mi abi sen onu söyle hahahgaha
- 1 yıl
Sapıklar ona da hayır demez yaa 😂😂
- 1 yıl
Ben erkek halimle tak. ma takan kadınlara vermek istiyorum ama Türkiye'de bu çok yaygın değil aslında muhteşem bir fantezi kadın baskın olurken erkek passifize oluyor zevk alan yok aslında ama o ezikliği hissetmek it. aatkarlaşmak boyun eğmek muhteşem bir şey
1 yılNişanlimin yerine ben geçeyim ama bı Pazar günü olsun çok yoğun çalışıyor ben patron laf ederse ağlardım ya da kafa tutardım 31 i denerdim cinsekkigin yeri nişanlım için çok başka güzel giyinir bakım yapardım kendime hediyeler alırdım güzel sözler söylerdim yavrum derdim sonra nişanlimin yanına gidince kalçasından tutar poposuna ansızın vurardim iltifatlar ederdim zevke getirdim sonra tabiri caizse bedeni bana ait ama ruhu nişanlımla olan kendimle sevişirdim aşkla tutkuyla.
21 Yorumla- 1 yıl
Şaplak atardim* vurmazdim
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılO gün yaşadığım şokun etkisiyle odamdan çıkamazdım. Düşünsene sabah bir uyanıyorsun göğüslerin var. Farkında değilsin, tuvalete yöneliyorsun. Gözlerin yarı kapalı klozetin önünde ayakta bekliyorsun. Ve aradığını bulamıyorsun...
01 Yorumla
1 yılErkekler kadınları daha iyi anlardı. Önyargıları kırılır ve düşmanlıkları biterdi. Biz de 1 gün errrrrrrkek olmak neymiş bir bakarık işte :/
30 Yorumla
1 yılne olacak ele geçirilmiş tüm kadın bedenleri bir günlüğüne kaşar olurdu
hadi tüm demeyim % 96 sı diyim 😀329 Yorumla- 1 yıl
hayır be yanlıs anladin hepiniz ben kiz olsam sana verirdim kanka kafasindasiniz ya 😀
- 1 yıl
öyle büyük iddalarim hic olmadi hayatta 😀
- 1 yıl
aslında aklımdaki rakam oydu ama darp etmesinler şimdi beni dedim 😀
- 1 yıl
ne yapıcan saklanıp 24 saatin gecmesini mi bekliycen 😀
- 1 yıl
sey de mi merak etmiyorsun erkek bedenini bulup kadınların seninleyken nasıl hissettiklerini 😀
- 1 yıl
vay😀
güzele benziyo ama bilmem icin benimde homofobik olmam lazım 😀 - 1 yıl
yanlizlik cekme bende homofobigim bundan sonra birlikte olursak daha güçlü oluruz 😀
- 1 yıl
kovarlarsa baska konuya geceriz 😀
bide berber var onu nasil hallediyon 😀 - 1 yıl
aa zaten öyleymisim tabi yasiyom bi kadın dokununca acayip geriliyom normal sartlarda hissiz olmamis gerek demi 😀
- 1 yıl
ben 3gunlugum mesaj atamam 😀
- 1 yıl
dagilalim o zaman
- 1 yıl
bilmem hic denemedim
- 1 yıl
gelen msjlar yetiyo yeni arayislara hic cikmadim 😀
- 1 yıl
rica ederim her zaman
1 yılKadınların su yazdıklarını gördükten sonra..
Kadın olsaydım korkudan evden çıkamazdım herhalde. Baksanıza yaa.. İçlerinden gecenleri duydukça ben ne kadar efendi bir erkekmişim diyorum 😀😀😀10 YorumlaDayak yermiyiz acaba o takıldı kafama, kadınlar gücü ele geçirince tozumuzu alabilirler...
22 Yorumla- 1 yıl
Agzınızdan bal damlıyor yemin ederim hahahah
Erkekler kadın olmaktan tövbe eder kadınlar da özgürlüğün tadını çıkarırdı.
287 Yorumla- 1 yıl
@Narpii mantıklı 😂
- 1 yıl
maalesef ki TC erkekleri şımarık yetiştirildiği için özgürlük onlara var birtek
- 1 yıl
İşte biz bu zihniyeti gelecek nesillere asla aktarmayacagız
- 1 yıl
Konuştu el bebek gül bebek büyüyen, yediği önünde yemediği arkasında olan, babacım onu yapalım bunu yapalım diyip kimseye bir gram faydası olmayan kız.
- 1 yıl
Siz annenizden babanızdan harçlık isterken, sizden kim bilir kaç yaş küçük parkta oynaması gereken çocuklar ekmeğini kendinin kazanması gerektiğini öğreniyor çoğu erkek çocukluğunu bile yaşayamıyor siz ne diyorsunuz. Şimdi erkekler mi şımarık kızlar mı?
- 1 yıl
ERKEK DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇİN ARTIK YETER , İLLA Kİ BİR CÜMLEDE BİLE ERKEK DÜŞMANLIĞI YAPACAKSINIZ.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe evet erkek düşmanlığı değil gerçekler. Sen kadın olsaydın sende aynı tepkileri verirdin. Bir günlüğüne yer değiştirme şansımız olsa görürüm ben sizi.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe sen benim el bebek gül bebek yetiştiğini nerden çıkardın?
- 1 yıl
Sen erkeklerin şımarık olduğunu nereden çıkardıysan öyle
- 1 yıl
Karşı cinsi bilmeden kendi sorunlarınızı fazla büyültmeyin
- 1 yıl
Hayatta ne gibi zorluğun var desem tacizciler dersin başka bir şey demezsin
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Kız çocukları bu ülkede babalarından bile tacize uğrarken seninki vik vik konuşmaktan başka bir şey olmuyor. Dedigim gibi bir gün sadece bir gün hatta 2 saat kadın olsan seni görürüm o zaman. Ama mümkün değil. Bu ülkede kadın hayvan ve çocuk olmayacaksın çünkü bizim toplum erkeklere sınırsız bir özgürlük vermiş o kadar igrenclerki bir baba kendi kızına bebeğine hayvana kediye nasıl tecavüz eder? bu konu neresinden tutarsan elinde kalır. Sadece yüzeysel yazıyorum. Detayina inersek çıkamayız. Kadınlara ev işini zengin koca bulmayı ne giymesi gerektiğini namuslu olmasını nereye gidip gitmeyeceğini öğretmek yerine erkek milletine uckurlarini tutmayı kadınların cinsel bir obje veya bir hizmetci olmadığını öğretmesi gerekirdi...
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Hayatta ne gibi zorluğun var ne? babam erkek gece 1 de eve gelse mahalle ona laf etmez. Ama ben kadın olduğum için 11 de eve gelsem hem evde hem mahalle arasında laf olur. Hemde eve gelemeden başıma başka işler gelme ihtimali var. Yine kim yüzünden erkekler yüzünden tabi. Ben hiç bir erkegi önce taciz eden sonra bıçaklayan sonra yakan bir kadın görmedim. Ama ülkede kadın cinayetleri aldı başını gidiyor. Evet tam tersi kadınlarda var fakat çoğunluk hangisi? özgecan aslan emine bulut münevver karabulut sırf boşanmak istedi veya erkek arkadaşı oldu diye bir sürü öldürülen kadınlar var
- 1 yıl
Canım benim ben sana ne dedim, tacizden başka bir şey diyemezsin zaten. Taciz olmasa dört dörtlük hayatınız var. Fazla konuşma istersen, gören zanneder hergün tacize uğruyorsun. Yanında yürüyeni tacizci zanneden sizler olmasa o kadar taciz olayı yok merak etme. Memlekette taciz iddialaarının yarısından çoğu asılsız, istersen araştırabilirsin kaynak verebilirim hiç farketmiyor bana. Kanun sizi Allah gibi görüyor sizin dediklerinizi esas alarak şahısa ceza uygulanıyor. Fazla detay istersen hesabımı verebilirim.
- 1 yıl
Madem örnek verdin bende örnek vereyim, sizi taciz olaylarından, darp olaylarından halk bile kurtarabilir fakat sizin hemcinsiniz tarafından mağdur olan Kadir şeker olayından sonra hiçbir erkek bu olaya karışmıyor artık.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Şu yazdıklarımdan sadece tacizi çıkardın ya senin zekana ben... Bana canım falan deme çarparim iki tane! tacizden daha büyük sorun mu var? Şahısa ceza mı veriyor ne cezası tutuksuz yargılanma? bir-kac yil hapis? bunlar ceza mi? başkasının ırzına geçmiş bir serefsizi asmalari gerekmez mi? bizle dalga geçiyorlar. Ben yaşıyorum çevrem yaşıyor hala taciz olayları yok. sadece erzurumda bile son zamanlarda o kadar berbat haberlere şahit oldumki.! Evet sürekli tacize uğruyorum ve ugruyoruz senin kızına biri aynı şeyi yapsa gelip hala burada bu savunmayı yapacak mısın? soruyorum
- 1 yıl
Çarp bakayım yerden yere nasıl vuruyorum seni. Ben tacizcileri suçlamıyorum diye bir şey demedim olan olayların yarısı kadarı kafada kurmaları ile oluyor. Normal yürüyen bir erkek bile tacizci diye linç yiyip mahkemelik olabiliyor. Sizin ne kadar taciz edilme korkunuz varsa bizimde hapise girme korkumuz var siz ne anlatıyorsunuz. Ayriyeten sen bana taciz harici bir cümle kurmadın.
- 1 yıl
Ben Sana daha fazla cevap vermeyeceğim hayatımın zorluklarını anlatmaya kalksam yemin ederim bu yazdıklarına Utanırsın, madem bir sözden anlamıyorsun. neyse ya taciz edilmeye devam ✨✨
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Adam gibi önüne bakıp giden erkeğe kimse bir şey demez. O erkek pis pis bakıyor rahatsız ediyorsa o zaman her şey diyilir. Tacizden değil genel olarak kadın olmaktan özgürlükten bahsettim ama sende beyin yok algılamadın. Ben ardahanda üni okuyorum. Orada kaç kere sözel tacize uğradım sert tutumlu biri olmama rağmen... Eğer biraz saf olsan tam çantada kekliksin... Sen onu bunu boş ver sorduğum soruya cevap ver. Kızın gece dışarı çıktı arkadaşlarıyla sonra duydunki kızına tecavüz edip bırakmışlar. Hadi aslanım aynı savunmayı gel yap o zaman. Bakalim dengeler değisiyo mu değişmiyor mu? hapis ne ki giriyor bir süre sonra çıkıp aynı şeyi yapıyor. oldu gözlerim doldu ahwieoei🙄🙄Bi kere videoda yol kenarında bir eşeğe taciz eden 60 yaşında birini görmüştüm midem ağzıma geldi. Evet o videoda kurguydu de mi?
- 1 yıl
Evlenmeyeceğim evlensemde çocuk yapmayacağım var mı başka bir sorun? Bak hâla algı yaratmaya çalışıyorsun, ben sana taciz olayları yok diye bir cümle kurmamama rağmen sen bana taciz olayları olmuyormuş gibi iddia etmişim gibi söylüyorsun bahsediyorsun, elin kürdü eşeği skmişse banane kardeşim. sen kendini eşek yerine mi koyuyorsun?
- 1 yıl
Ayriyeten benim sana demek istediğim şey, kızların tacizden başka bir sıkıntısı olmasa kızlar bir zorluk görmemiş olacak. Sen konuyu çarpıtarak haklı çıkmaya çalışıyorsun some TC girls problems 😂😂😂😂💅🏻💅🏻💅🏻
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe ben erkek olmayı tercih ederdim. Nereye gidecegime eve kaçta geleceğime sevgilime giydiğime kısaca bana özgürlüğüme karışacak kimse olmazdı. Sorumun cevabını hala vermedin?
- 1 yıl
Bende sana diyorum ki, evlenmeyeceğim için evlensem bile çocuk yapmayacağım diyorum ne cevabı bekliyorsun hâla olmayacak çocuğun davasını mı istiyorsun?
- 1 yıl
Eşşeği bile örnek veriyorsun da, Camilerde kurslarda erkek çocuklarına yapılan tacizleri tecavüzleri niye söylemiyorsun?
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe kızlar bir zorluk görmüyor mu? Seni 9 ay baban taşıdı galiba? hamilelikte alınan kilolar doğumda çekilen agri. O ağrı yüzünden kaç kadın doğum sırasında ölüyor? regl oluyoruz başa bela. Biz her şeyimizle toplumun gözüne batıyoruz. Kadin eşinden boşanıyor vay efendim sen benden nasıl boşanırsın ya da nasıl başka bir ilişkin olur diye kadını kesiyor öldürüyor. Hele bu ülkenin ücra köşelerinde bilinmeyen nice zalimlikler yapılıyor.
- 1 yıl
Tecavüze uğrayan tek kadın kısmıymış gibi konuşuyorsun birde
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe En çok uğrayan kadın ve bunu çoğunlukla yapan erkek.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Ben bunu asla saklamam. Dikkat edersen erkek hiç tacize uğramıyor demedim. Ama erkek çocuklarına kuran kurslarında yapılan tacizi kim yapıyor yine erkekler? Tarikatlarda yurtlarda yine ayni halt? kendinizi temize çıkarmak yerine çoğunluğun namus yoksunu olduğunu kabul et.
- 1 yıl
Madem üzerine değindin sana açıklama yapayım 😂 kimse kimseye bu çocuğu yapacaksın doğuracaksın diye bir şey demiyor işine gelen çocuk yapar ya da yapmaz kardeşim banane karnındaki çocuktan bana mı sordu beni yaparken? Regl olduğunuzda erkekleri çektiğinizin 2 katı strese soktuğunuzun farkındasınızdır umarım. Kadın olsan ölene kadar ailende kalabilirsin ama erkek olduğunda okul bittiği an işe çalışmaya yollanırsın küçük yaşta sanayide çalışmaya yollanırsın hayatın zorluklarını küçücük çocuk iken öğrenirsin. En fazla 10 sene olan çocukluk dönemini milletin altında ezilerek öğrenirsin. Eve getirdiği 5 kuruş harçlığı aile büyüklerine verip ev gelirinde katkıda bulunursun. Kadın boşaldığında her ay nafaka öder durursun, çocuk sende olsa da olmasada ödersin. Hakkı olmayan malı hakkınmış gibi elinden alabilirsin hapise attırabilirsin. Sen benden ne dememi bekliyorsun sen çocukken ailenden bir şey isterken erkekler kendi istediğini alabilmek için çalışıyordu.
- 1 yıl
Lan sen kendi kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ben onu tam anlayamadım ben erkekler taciz etmiyor demiyorum sen beni gtnle mi dinliyorsun
- 1 yıl
Evlenmek için parası olması lazım, okumuş olması lazım, askerlik yapması lazım, işi gücü olması lazım, evi olması lazım, arabası olması lazım, eşyaların yepyeni olması lazım, ev işlerinde kadına yardım etmesi lazım. peki kadının ne gayesi var yaşamak ile ilgili. Sadece cinsel organları olsa yeter birde 3 5 beyaz eşya parası. Olsa onu ölüme kadar götürür.
- 1 yıl
Ben kadın düşmanlığı yapmıyorum yanlış anlama, küçük düşürülen erkeklerin hayatını basite alan bir sistemi kendi imkanlarımla doğruluğuyla açıklamaya çalışıyorum.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe yoo bu devirde öyle bir şey yok herkes kendine ben 22 yaşındayım üniversite okuyorum. Ama şimdiden söylenmeye başladılarBiz artık kadının yatıp erkeğin çalıştığı eski zamanlarda değiliz. Herkes çalışıyor tabi amacı zengin koca bulup yatmak olanlar ayrı. Sen hangi devirde yaşıyorsun? benim annem senin dediğin o rahatlığı hiç gormedi kadın 20 yıl evine baktı gitti dışarda ayrı çalıştı evde geldi yemeğini yaptı ev işini yaptı ayrı çalıştı. Nafaka konusunda çok haklısın erkekler mağdur oluyor. Ben haklıysan haklısın demeyi bilirim. Aileme başkalarına yük olmak bu yasa gelip hala babadan para istemek benim zoruma gider. O yüzden geçen yaz tatilinde ve hala çalışıyorum. Bir ara kafede çalıştım bir tekstil atölyesinde daha bir sürü ise girdim kimisi uzun süreli kimisi kısa. Benim senden hiçbir eksiğim yok. Evet tüm kadınlar popusunu deviriyor erkekten para bekliyor de mi? Vay anasını ya kafaya bak ! Son cümle o kadar komik olmuşki. Ben sana kimi yerlerde hak verdim ama sen sadece vik vik boş yapıp durdun. Hakliya haklı demeyi öğren
- 1 yıl
Kur'an çarpsın kahkaha atacağım birşeyden eksik kaldınız ya nasıl da zorunuza gidiyor değil'mi? Annen yemeğini mecbur yapacak kardeşim o da zoruna gitmesin bir zahmet ben bu zamanda hem işe gidip hem yemeğini yapan onlarca erkek tanıyorum sen ne konuşuyorsun? kendi açından konuşarak haklı çıkmaya çalışma istisnalar kaideyi bozmuyor kardeşim. Benden bir eksiğin yokmuş evlenmek ile anlattığım şeylerde ne gibi bir eksiğin yok? Ev mi alıyorsun araba mı alıyorsun evi mi geçindiriyorsun eşya mı alıyorsun ne yapıyorsun?
- 1 yıl
Neyse güzel vaktini seninle kaybedemem seninle kaybettiğim vakti borsada kazanacağım sizi gidi fakirler
- 1 yıl
Ben Stuttgart'a taşındığım için dert etmiyorum artık her şey yerli yerinde sanada tavsiye ederim
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe halam 15 sene önce eşinden boşandı nafaka almıyor eşi belalinin teki. Tek basina 3 çocuk buyuttu ve kendi birikimleriyle 1 ev 1 araba aldı. benim çevrem güçlü kadın örnekleriyle dolu. evi kadında alır erkekte arabayı kadında alır erkekte. Bir kadın kendi maaşı kendi birikimiyle alır. Kadin yemek yapmak zorunda ev işi yapmak zorunda değil. Bak ne güzel diyorsun onlarca erkek tanıyorum diye bende onlarca kadın tanıyorum. Bu durumda sen kadına yatıyor erkek para kazanıyor diyemessin biz eski zamanda değiliz. Kafan basmiyor mu? Zoruna gidiyor de mi böyle güçlü kadınlar görmek bilmek çok mu zor bazı şeyleri kabul etmek? Senden bir eksiğim yok tabiki. bircok cümlen ataerkilligi savunuyor. Yazik seni dünyaya getiren anneye.
- 1 yıl
Feryat figan ediyorsun güçlü kadın diyorsun 😂😂😂😂😂 sana cevap vermeyeceğim artık. Çok tartışmak istiyorsan gerçek kimliğinle tartışalım burada tanımadan etmeden laf atma
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe ben kimliğimi saklamam profil benim zaten. feryat figan etmek değilde güçlü ornekler veriyorum. Benim feryatlik bir durumum yok. Iste bu saçma erkek egosu yüzünden çalışan kendi parasını kazanan kadın istemiyorsunuz. Çünku o kadın daha iyilerini bulabilir kendi parasını kazandığı için kimseye minneti yok sizin gibilerin ağzını pek ala kapatabilir. Bizim toplumda böyle kadınlara düşman. Sana böyle böyle diye örnek veriyorum hala kendi egondan ödün vermiyorsun. Objektif olmak yerine kendini haklı çıkarma çabası içindesin. Bunu bana yüz yüze desende derinine tartışırım. Babamda seninle aynı kafada annem o kadar zaman çalıştı evdeki birçok beyaz eşyayı kendi aldı. Ama bugün olmuş babam hala sen ne yaptınki der. Çünku ezik erkek egosu doğruyu kabullenmez. Babamlada bu konularda tartışırım.
- 1 yıl
Narpi bu tipler asla kadının zorluğunu kabul etmez aşağlarlar erkeğinde zorlukları vardır bunu kadın reddetmez ama maalesef ki bazı TC erkekleri kadını şuanki araplar gibi cinsel obje görürler ve kadınları ötekileştirirler keşke keşke anne babalar bu zihniyette yetistirmeselerdi.
- 1 yıl
Taciz edilmeye devam mı 😂
- 1 yıl
Ne zorluğu yaşıyorsunuz bir anlatın hele ya
- 1 yıl
Ben saatler önce bu soruya yorum eklemiştim orada narpii gibi hemcinsimi yüceltmedim kardeşim. Okumadan yorum yapma istersen o öyle söyleyince bende böyle dedim kısasa kısas kimse kusura bakmasın...
- 1 yıl
Tomris sana yazdığım cevaba baktın mı arkadaşım. Ona bir bak oku sonra beni yargılayın, tabi kadin kısmı az konuşur siz yinede fazla konuşmayın. 😂😂😂😂😂😂😂
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Son yazdigimi okusa yeter.
- 1 yıl
Ağlama o zaman asla erkek olayamayacaksınız madem insan gibi konuşulmuyor sizinle küçük düşürmeye devam ederim
- 1 yıl
Aciz varlıklar sizi
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Sen ezik egonla kendini küçük düşürüyorsun. Ben güçlü kadın dedikce çıldırdın. o yüzden konuyu bu kadar uzattın. Sen çocuk yapma kız olursa yanarlar. Onlara bu kafayla kim bilir neler yaparsın! Allah senin gibilerin omrunden alsın kedi köpeğe versin. Kadin ve erkek eşit haklara sahiptir. Sen benimle eşit haklara sahipsin benden üstün değilsin. Seni doğuran 9 ay karnında taşıyan emziren annendi baban değil. Bu durumda aciz varlık sen oluyorsun madem aciz değildin kendi kendine doğsaydın seni baban doğursaydı baban emzirseydi
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe aciz öylemi senin var oluş sebebin kadın hayırdır aq
- 1 yıl
Lan tarla faresi sen kimsinde anama babama laf ediyorsun köpek. Benim çıldırdığım yok ben sana diyorum ki tomrisin sorusuna cevap yazdım orada adaletçi ve eşitlikçi bir tavırla yazımı yazdım sen ise yorumda erkeklerin ne kadar aciz varlık olduğunu dile getirdin Bana egoist diyene bak. Sen yaparken sorun olmuyor da ben yapınca niye sorun oluyor kardeşim. Annem bana mı sordu beni yaparken taşıyacaktı tabi işi ne çocuğun ne suçu var. Unutma Türkiye'de kadınlar ilah, erkekler köledir. Sizden daha aciz bir varlıktır erkekler ne konuşuyorsunuz. Konunun olacak kızımla ne ilgisi var hâla anlamış değilim
- 1 yıl
Bide gelmiş burada kadına atıp tutuyor annen seni bebekken hıhım yoktun a oğlu
- 1 yıl
Babalar bir posta atmasa b0k varolurdun ne konuşuyorsun git bilime dair bir şey oku aw cahili
- 1 yıl
Size iyi taciz edilmeler bebeklerim 🥱🥱😘😘😘😘
- 1 yıl
Erkek olsanız çoktan sizi buldurup dövdürmüştüm dua et kadınsınız
- 1 yıl
Ki şunuda söyleyeyim, Ben bilimsel açıklamalara dair konuştum kaynak verebilirim istediğiniz kadar. Eğer sizin sözünüz bilimden daha öte ise siz haklısınız kardeşler.
- 1 yıl
Neyse gidin evinizi temizleyin hadi yemek bekliyor evdekiler
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe dua et kadınız diyelim biz ona sapık annesinin yüz karası
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Allaha dua ederimki aynısı kızının basına 10 kat gelsin hadi öptüm baby😘🥰
- 1 yıl
Ben sapık değilim olan sevgililerime ise bir yanlış harekette dahi bulunmadım
- 1 yıl
Annene selamlar
- 1 yıl
Olmamış bebeğe laf edecek kadar ococuğusunuz işte
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe ha sik. tir bu beyinle sen kız çocuğu yaparsan onlara neler cektirirsin karşımda kadınları erkeklerden aciz olarak gören bir erkek modeli var. Sen ne yazıyorsan ona ithafen karşılık veriyorum. Cok mu zor evet kadınlar çok haksızlığa uğruyor çok güçlü kadınlar var. Helal olsun onlara demek? onun yerine yok erkek çalışır kadın yer mevzuları hala daha...
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe olur birgün çocugun merak etme canım
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe aleykumselam
- 1 yıl
Ben bir şey demedim kimseyi ne kısıtladım ne başka bir şey yaptım. Erkekler ağır koşullarda yaşıyor dememin ne gibi bir acizliği var çocuğumu yetiştirmemle ilgili ne alakası var kardeşim
- 1 yıl
Ben kimin namusuna laf ettim kime bir şey dedim de tek isteğim bir kız çocuğu ona laflar edebiliyorsunuz siz
- 1 yıl
Ben varlıklı bir aileden geliyorum tamam mı inanın sizden kat ve kat daha zenginim her şeyimiz dört dörtlük Allah'a şükür. Kimse kusura bakmasın ben kızımı kısıtlarım veya kısıtlamam orası ayrı bir mevzu ben kızımı gece sokağa çıkaracak kadar düşmem çıkaran aileler utansın suçlu ben niye oluyorum. Erkeklerin bile gece çıkmaya biryerleri yemezken kızlar kim ki gece saatlerinde çıkıyorlar? Sorarım size
- 1 yıl
Utanın gerçekten utanın
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe bak o yüzden büyük konuşma sen ta*izin ne kadar kötü çaresiz bir duruma düşürdüğünü bilemezsin ve sen kalkmış orada diyorsunki iyi ta*iz edilmeler ayrıca dua et kızsın yoksa dövdürmüştüm seni dedin ne kadar kötü kalpli olduğunu göstermiş oldun ne yazık ki Kadının yaratılışında var siz kadınlardan fiziksel olarak biraz daha güçlüsünüz ama bu güç size kadını taciz edin diye verilmedi ve sen bunu burada destekledin senin zihniyet malum kişilerin zihniyetinden ne farkı kaldı?
- 1 yıl
Kendinizi tek savunma şekliniz o olmuş ben farklı konudan bahsediyorum siz bana taciz de taciz diyorsunuz tek sorun oymuş gibi ben zorluklardan bahsediyorum taciz diyorsunuz her gün 7 24 taciz ediliyormuş gibi konuşuyorsunuz ben sessiz sakin düşüncelerimi belirtirken kendi cinsiyetini savunması için bir arkadaş geldi yazdı da yazdı söyledikleride çok farklı şeyler. Senin soru sorduğun kısım ile 9 ay karnında taşıması ne alaka ya. Ya yanlışsam yanlış düşünüyorsun diyebilirsin. Çocuk yapmasınlar 9 ay karnında taşımasın o zaman derim bende daha ne diyeyim. Gelmiş anneme babama laflar ediyor bir şey dememiş olmama rağmen. Almanya hükümeti bu konularda çok hassastır. Orada o arkadaşa karşı açacağım dava ülkeye taşınması 2 haftayı almaz. Bu arada sen bak sakin sakin yazmışsın seninle anlaşıyoruz az da olsa.
- 1 yıl
Ki sende dahil gibisin buna
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe ya abi gerçekten çok rahatsız edici empati yapsana gözünü seveyim motor süren dayı bile kız görünce arkasına bakıyor sürekli ve buda tacize girer hemde herkes bunu hergün yaşar maalesef
- 1 yıl
Ben ona hiçbir şey demiyorum haklısın taciz var memlekette ama senin sorduğun sorunun kastı o değildi ona bakılırsa senin sorunun kız kullanıcıları yanıt verirken hep tecavüz ederdim taciz ederdim ayağına yatmışlar. Erkeğin dört dörtlük bir hayatı varmış gibi yazmış iki taraf gerilince arkadaş üstlemeye devam edince konu büyüdü
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe en azından çoğunluk kesim size dışarı hayatınıza asla karışmaz o yönden çok şanslısınız
- 1 yıl
Böyle deseydiniz Buna hak verirdim 😂
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe bunu demek istemiş oda ama sen yanlış anlamışsın
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Varlıklı bir aileden gelmen karaktersizliğe düşmekten kurtaramamış seni. Kızıni gece vakti dışarı çıkarmam derken? sen yaşı kemale ermiş bir kadına kısıtlama getiremezsin! Eğer sen çıkıyorsan oda çıkabilir. Kizlar kim ki derken? peki erkekler kim ki? Ayrıca o kadına da yazmışsın eğer beynin alsaydı ben çok açıklayıcı yazdım her şeyi. Anlar hak verir uzatmazdın. Ben sana yer yer bazı konularda hak verdim ama senin ağzından evet bu konuda haklısın lafını duymadım. burada beyin tutulması yaşayan sensin. Hitap şeklin kurduğum cümlelerden ataerkil bir zihniyet fışkırıyor.
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Erkeğin dört dörtlük bir hayatı olduğunu savunan kim? sen gerçekten beyin tutulması yasiyorsun
- 1 yıl
Gece ben çoluğumu çocuğumu dışarıya çıkartacak kadar sorumsuz değilim Seninle mahkeme uğraşsın Tomris tatlıya bağlamaya çalıştı ne halin varsa gör
- 1 yıl
Yarın adalet mahkemesine gidip işlemlerini yaptıracağım ben sana adam akıllı laf etmemişken hakaret etmeye devam ediyorsun yok böyle bir terbiyesizlik
- 1 yıl
Wir sehen uns später 🙃
- 1 yıl
@neyapıcanadımıbe Hangi mahkeme muz cumhuriyetinin mahkemesi peh peh🙄Sen kadınların tek sorununun taciz olduğunu başka dertlerinin olmadığını ve hep erkeğin çalışıp kadının yediğini savundun. kendi içinde celisiyorsun. Ben bunlara cevap verdim. Bende artık devirin değiştiğini o faturaları kadınında ödediğini kadınında kira ödediğini ev gecindirdigini savundum. Erkek olarak maddi acından zorlanıyorsunuz ama özgürsünüz toplum sizi baskilamiyor kafaniza göre giyinip takiliyorsunuz ama biz kadınlar nefes alsak suç. Sen bunu kabul etmek yerine kadının hiçbir derdi yok tüm yük erkekte demeyi tercih ettin. Yazismalari en başından okuyan akıllı bir insan bana mutlaka hak verecektir.
- 1 yıl
Sen çok haklısın, bu lafı uzatıcak diye tatlıya bağladım hangi zihniyette olduğunu anlayıp yazdım
Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Cok makyevelist bir kadin olurdum erkeklerin benim yuzumden kavga etmesi hosuma giderdi bide en iyisine herseyi yavas yavas elde ettirdir onu yavas yavas mutlu ettiriridim.
00 YorumlaÇok enteresan olurdu. Biraz birbirimizi anlardık belki
30 Yorumla
1 yılValla bi erkek olsaydım bi kadına nasıl davranılması gerekiyorsa òyle davranır bisileri değiştirmek isterdim
10 YorumlaKadınlar erkeklerin qm koyardı böyle sikcksin diye böyle becrcksin diye 🤣🤣🤣 ogretecekti bence sadece kendini düşünen erkek ler için söylüyorm
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣olabilir
Kimi ağlar kimi de ertesi gün olsa da bitse bugün diye dua ederlerdi herhalde😄
20 Yorumla
1 yılBen erkek olmak istemiyorum halim iyi saygı duyarım herkese ama değilim istemiyorum
20 Yorumla
1 yılTersine Dünya filmini izle anlarsın ya da belkide onu izledin bu yüzden sordun bu soruyu
20 YorumlaCevaplar belli erkekler herkese vermek kadınlarda ayakta işemek bunu çok sordular
20 Yorumla
1 yılNolcak eriller başlarına bişey gelmesin diye kaçarken kızlarda kız peşinde koşardı deneyim için🤣
20 Yorumla
1 yılBenn neler neler yapmazdım ki, erkek olsayım bi kere baba olmak isterdim (sevdiğim kıza sahip çıkardım ve sadık olardım) ohoo daha neler nelerrr
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Bu ruh halleri ile kadınlar erkek olsa ertesi gün kadın nüfusundan geriye pek bir şey kalmazdı... 😂🤣😂
00 Yorumla
1 yılEğer bir gün erkek olsam erkoların hepsinden intikam alırdım sadece. Başka bir şey yapmazdım.
11 Yorumla- 1 yıl
Yine alabilirsiniz Efendim
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Bir günde hiçbir şey olmaz dibi bucağı karıştırırken zaman dolar
00 Yorumla
1 yılKadınlar erkek olarak biz erkeklerin dişi halinin dıbına koyarlardı kesin haha
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılBen kız arkadaş edinirdim nasipse evlenirdim baba olurdum
00 Yorumla
1 yılŞu bir gün bir hafta olsa Kadınlar kafasına sıkardı.
00 Yorumla
1 yılErkek olan kadinlar önüne geleni * döverlerdi bence..
00 YorumlaYer değiştiğimiz günün sabahında ve gecesinde intikam alır gibi bizi bec****diniz. 😂
00 Yorumla
1 yılBen istemezdim mutluyum bu şekilde🙂
30 YorumlaIyyyyyyyy asla ve aslaaa olmak istemezdim zaten bu erkekler herkese verirdi dedikleri gibi Allahın bir bildiği var ki onları kadın yaratmamış güzel Allahım tabi bir farkları yok tcvüz ediyorlar o başka
10 Yorumla
1 yılAman aman Allah korusun erkek falan olmak istemem ben bu halimle gayet mutluyum
00 YorumlaBence her türlü stres olur insan eşimin yerinde olsam ev stresi faturalar kira eve yetebilir miyim çocuklara ne yedirecek eşim benim yerimde olsa bugün ne pişiricem eve Alışveriş mi yapsam üstüne mi harcasam misafiri ütüsü temizliği bilemedim sıkıntı
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek sohbeti nasıl diye merak ediyorum. Arkadaşlarımla sohbet ederdim pipimi ve boyumu olcerdim. Kızlarla sohbet edip nasıl hissettiğini incelerdim
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHissettigimi*
- 1 yıl
🤣🤣manyaksın
Gizli Üye(18-24)1 yılValla hem erkekler naısl boşalıyor onu deneyimlemek isterdim hemde meme falan emmek isterdim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim yerime geç de kullanma kılavuzu olmadan girmek ne kadar zor gör
04 Yorumla- 1 yıl
Niye öyle dedin
Cevap sahibi1 yıl1 günlüğüne gecsen anlarsın. Sana bağlı değil her şey
- 1 yıl
Kadın olmak daha zordur emin ol
Cevap sahibi1 yılKeşke değişebilsek 1 gunn
Gizli Üye(18-24)1 yılyıuyyyooıiiyyOoooookkıııııııyııuıııuıııyuıııuu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence her kadın hayatında bir gün de olsa d*şşaklara sahip olmalı :D
00 Yorumla
1 yılErkekler kadınların taşıdığı şeyi taşıyamazdı kadınlar ise erkeklerin nasıl saklayabildiklerini çözmesi lazım olabilir me zaman kalkacağını bilemeyen birşeyle zorlanabilirler
02 Yorumla- 1 yıl
Ne var aa ekek olursa k bi günlük; bi günlüğüne cümle alem görüversin o zaman🙂 saklamasak ne olurmuş yani🤣
Kalkan kalksın, şovunu yapsın, sonra otur oturduğun yere be gülüm
- 1 yıl
erkek*
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin ırzına geçilip memlekette hamile olmayan kimse kalmazdı herhalde 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİşemek için her defasında klozete oturmak zorunda olmak hoş olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın olarak kalmak güzel erkek olmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDonüşte kadın nüfusu yarıya inerdi yaşadıkları topumsal baskıdan sonra. Erkekler empati kurabilir ama kadınların bu kadar baskıya dayanabuleceklerini zannetmiyorum nitekim erkeklerden bile dayanamayan çok var.
03 Yorumla- 1 yıl
Ne baskısıymış o
Cevap sahibi1 yıl@ÖlümsüzlükSuyuuW anlatılmaz yaşanır 😄
- 1 yıl
🤨
Ayy yok ya ben vücudumdan sarkan şeyle duramam. Göğüsler de sütyen takıyoruz en azından oraya ne koyulur
01 Yorumla- 1 yıl
Durduk yere sarkmiyor
Kadınlar erkek, erkekler kadın olurdu:)) Zaten şimdiden öyle olmaya başladı Neslimiz tükenecek benim acil üzemem üretmem lazımmm
01 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
1 yılKadınlar daha saldırgan ve acımsız olurdu birgünlük güç onları saldırgan yapardı
02 Yorumla- 1 yıl
E abi haksızlarmı bi yerde
- 1 yıl
Yani haksızlar diyemem
Erkekler kadınlara dayatılan şeylere dayanamazlardı. Kadınlar yapamadıklarını yaparlardı.
10 Yorumla
1 yılgüçlü olmanın ve diğer fiziksel özelliklerin tadına varardım...
10 YorumlaBunu merak ediyorsanız kesinlikle "Bir Kâbusa Dalmak" isimli kitabı okuyun, çok beğeneceksiniz.
10 Yorumla
1 yıldirek mastürbasyon denerdim kızlar çok zevk alıyormuş
00 Yorumlakadın olurdukta sıkıntı sizde olurdu tuttuğunuz yerde dayarsınız kalsın 😂😎
00 YorumlaVajinamın sınırlarını 20 30 zenci bulup acı çekmek isterdim
00 Yorumla
1 yılOlmasi mümkün olmayan bir şey için beynimizi yakmayalım. Konuyu işleyen filmler var
01 Yorumla- 1 yıl
hangi film ben bilmiyorum
1 yılValla ben kadın olsaydım oynardım ya m€m€mle ve @mımla 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPipimle oynardım hep sjdjdj
521 Yorumla- 1 yıl
Kurdele de takarız
Cevap sahibi1 yılAyy süslerim falan sjsjjs
- 1 yıl
Hahaghagaha
Cevap sahibi1 yılMakyaj falan yapardım kesin aşırı havalı olurdu bence4sjdjhd
- 1 yıl
Pipinızı süslemeyin bari😁😀sanki şu halinizde vücudunuzu süslüyonuz da
- 1 yıl
@Donsuzbirerkek yok biz yine süsleriz
Cevap sahibi1 yılKılları bile almayan erkekler görürdü pipi nasıl güzelleştirir sjdjdj
- 1 yıl
🤣🤣saçma
Cevap sahibi1 yılBana mı dedin
- 1 yıl
Kılları bile almayan 🤨😀😀abart, abart. Nası güzelleşcekse
- 1 yıl
@Narpii sana bişey mi dedım bu üslup ne. Sen sg be
- 1 yıl
@Narpii sakın narpii hahhaah
- 1 yıl
@Narpii ne varmış profilimde yorumlarda. Ne sacmalıyon şimdi sen. Atladın orada ne dediğin belli değil sen çok dolusun ya
- 1 yıl
@Donsuzbirerkek ne yokki aq
- 1 yıl
Ne var işte. Ne gördun de sapık olduk.
- 1 yıl
Ben o manyağa dedım hem
- 1 yıl
Ben böyle sapık degilim be 🤭
- 1 yıl
Siz neden oynuyorsunuz beni alırdınız ben oynardım ❤️🔥
1 yılİlginç şeyler olacağı kesin 😄
30 Yorumla