Bazı insanlarla konuşurken söz keser veya siz küçük bir es verdiğinizde hemen araya girer. Cümlenizin ve anlatacaklarınızın bitmediğini anlamaz bile çünkü hiç dinlememiştir.
Bazı insanlar da sizin sözleriniz bittikten sonra biraz düşünür öyle cevap verir. Çünkü sizi dinlemiştir, sizin sözleriniz bittikten sonra ne söyleyeceğini düşünmemiştir.
Karşındaki konuşurken ne söyleyeceğini düşünmek biraz robotlasmak oluyor bana kalırsa. Çünkü belirli davranış ve cümle kalıplarına hep aynı cevap ve tepkileri veriyorsun. Düşünmeden hızlıca tepki göstermek ya da bir şey söylemek, biraz da senin cevaplarının ve davranışlarının kalıplasmasini gerektiriyor. Biraz daha tepkisellesiyorsun, duygularını ve söylediklerini yönetmekten uzaklaşıyorsun. Böyle insanlar hep daha iyi konuşmacı, hazır cevap, ne istediğini bilen, daha sosyal insan, daha iyi iletişimci vb olarak görülür. Patır patır konuşur, cevaplar. Halbuki iyi konuşabilmek iyi iletişimin birinci anahtarı değildir.
Karşınızdaki insanı daha iyi anlamak için kendinizde neyi değiştirmeye hazırsınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben karşımda ki insanı dinlerim ve anlarım, söz kesmem, bu yüzden kendimde pek bir şey değiştirmeme gerek yok fakat öfkelendiğim zaman bazen sesimi yükseltebiliyorum fakat elimden geldiğince söz kesmiyorum fakat bunun yanı sıra beni bir tartışma, konuşmada en çok sinirlendiren şey sözümün kesilmesidir, onlsra yaptığım tarife şudur ilkinde bir şey demem ama ikincide sözümü bitirmedim diye yükselirim.
En son sinirlendiğinde öfkeni kontrol etmek için bir yol bulmuş olsaydın ilişkilerin ne yönde ilerlerdi?
Kötü bir yerden vurdun beni aslında :). Bir flörtüm vardı fakat beni çok seviyordu, yaklaşık olarak 1 yıl bana platonikti ve en sonunda bende ondan hoşlanmaya başlamıştım konuşuyorduk, buluşuyorduk fakat ben birbirimize daha çok bağlanmamız için sevgili olmak yerine bir süre flört olarak takılmak istediğimi söylemiştim aslında onu seviyordum fakat birbirimize daha cok duygu hissetmek istiyordum neyse işte sonra birden bana yazmayı kesti 1 hafta boyunca mesaj atmadı bende en sonunda ona yazdım nasılsın diye ve mesajıma bakmadı üstüne story falan attı bende sinirlendim ve takipten falan çıkardım. Geçenlerde neden bana yazmadığını ve bir anda soğuduğunu sorduğum bir mesaj attım ve bana şunu dedi "benden o soğumamış ben takipten falan çıkarıp görüşmeyi kestiğim için benim istemediğimi düşünmüş ve bana yazmamış, şu an konuştuğu biri varmış" yani orada öfkeldnip onu takipten falan çıkarmasaydım şu an onunla bir ilişkim vardı.
Onu metrobüse bindiririm komşi
Iş çıkışı saati olsun komşi 😂