Bana bir erkek yazdı. Önerilenlerde goruyordum seni surekli. Ortak arkadaslarimiz var sanirim ama hic tanimiyoruz birbirimizi dedi. Konustuk ettik.(meslek ve birkac konu dışında konustuk. Bende ona soramadim yanlis anlar vs diye. Kaldi oyle)
Arkadaslarimiz ortakmis. Profilden gordugum kadariyla guzel bir kızsın dedi. Sonra biz bir sure sonra uzaktanda olsa birbirimizi canli canli gorduk, denk geldik yanimizda ortak arkadaslarimiz da vardi ama o gun cok bir araya gelemedik.
Birbirimizle goz goze gelip kafa isaretiyle selam verdik. Ben gulumsedim k da gulumsedi. Ben ortak arkadaslarimizdan birine sordum. Nasil cocuk vs diye bilgi aldim. Meslegini de ogrendim. Dis hekimiymis. orada bir canım sıkıldı aslında. Meslegini bilsem belki bu kadar konusmazdim.
Sonra bana tekrar yazdi. Gercekte fotodan daha iyiymis, guzelmişsin, gamzelerinde varmis gulumserken cok tatli gozukuyordun dedi. Tesekkur ettim, bende kendisini begendigimi soyledim. Boylu poslu, eli yuzu duzgun biriymis o da.
Profilden anlamamistim. Erkekler saga sola bakarak falan cekiyor ya genelde profili. Profil bana nasil oldugunu konusunda cok fikir vermemisti. Anca tanidim zaten kendisini canli gorunce.
Sonra o sohbette, canli da gorunce daha da iyi tanimak istedi galiba. bana ne okudugumu falan sordu. Ben onlisans mezunuyum. Soyledim. Anladim dedi. Kendisini biliyordum ama sordum yine de dis hekimiyim dedi. Ailemi falan sordu. Aslen nereliydin vs daha detay sordu. O gun oyle konustuk ve kaldi.
Ne o yazdi ne ben. Son konusmamiz o. Ki ilk yazanda oydu, sohbeti genelde baslatan da oydu. Meslekten dolayi geri durdugunu dusunuyorum ister istemez. Yani tabi dengini arayabilir sorun yok hakkı da ama üzüldüm biraz.
Hem kendi halime, yaptigim hatalara hemde bu sebeple seciliyor olmak uzdu. Kendisini cok tanımasam da baglanmistim biraz. Hani bazilarini gormesenizde, cok tanimasiniz da etkilenir, hoslanirsiniz ya oyle oldu bende. Sohbeti, hitabi, bazen esprili yaklasimlari iyiydi. Ama olmadi, olmayacak galiba.
Zaten bende meslegini öğrenince biraz umudum azalmisti. Galiba dikkat ediyor boyle seylere bilmiyorum. Artik erkekler kadinlarin guzelligi vs yaninda oldugu konumada fazlasiyla dikkat ediyor mu? Bir kizi begensenizde meslekten, statuden dolayi o kizla iletisim keser misiniz? Dogru olan bu mudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer