Güncellemeler
1 yıl
Arkolarrrrrrr Hanginizin aklindan pencereden atlamak gelirdi ki ama benim aklima geldi 🙌🙌🙌🙌🙌
Güncellemeler
1 yıl
Arkolar mesele lavabo değil mesele biraz macera yani pencereden atlamak 👀👀👀 çok heyecanliiiiii
Ben bir arkadaşımda yatidatim ama evinin bahçesine başka tek salonlu bir oda koymuş böyle uzun ve geniş sonra o uyudu ama ben uyurmuyum aslaaaas uykum gelmiyor sonra lavaboya gitmek istedim ama o uyuyor napayım bende kapiyi açmaya çalıştım ama açılmadı😀 ama arkadaşımı uyandiramam ki çünkü çok kizar🥺 bende onlarin o tek odalı odanin penceresinden atladim pencerede sis yok bende atladim ama lavabolari da ışık yok🤫 bende telefonu almaya geldim yine odaya girdim telefonu aldim sonra yine korktum odaya girdim pencereyi kappatim pencerenin onundaki o seyler var onlari da getirdim perde değil o çekilen seyler sonra aklima telefonum geldi bahçede unutmuşum😐 bende yine bahçeye atladım telefonu aldim geldimmmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence sen haklısın uyar onu
Arkadaşın uyansa hırsız sanacak pencere ne işin var
Cin sanardi
Çarpardın iki tane cin çarpmışa dönerdi 🤣
O önceden yapıştır di🤣
Yahu millet niye işemeni merak etmiş ki
Yahu guncelleme de attim meslek lavabo değil ben lafın gelişi öyle dedim mesele maceraaaaa
Anlayan yok pek 🤣🤣
Mesela bir hirsiz yakalamak istedimmm
Vay be deli kızsın sende belli
Bayaa atraksiyon yaşamışın bu atraksiyonun üstüne bir güzel uyu abla yarın diğerlerine de anlatırsın
Sonra ne oldu odaya mı işedin
Evettttt ( engellisin )
Tamam (ergensin)
Engelliiiiiiiiiii
👍👍
İşeyebildin mi prki
Evet ağzına isedimmmmm
Neyin ağzına
Milletçe alkışlıyoruz bu tatlı şapşikliğini 😂
buneya ıyımısın
Evetttttt
Eeeee sonra