Aile & Toplum Kendinizle evlenme şansınız olsa, evlenir miydiniz🎀? Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 85 Yapay Zekaya Sor Kendimi seviyorum ama bu kadar değil 🙄 Güncellemeler1 yıl Süper soru🍚✨🥄 Kendinizle evlenme şansınız olsa, evlenir miydiniz🎀? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kendimle evlenirim tabi ki de evet 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl O kadar da değil farklı biriyle evlenmeyi tercih ederim bu kadar fazla kendini sevmek de doğru değil😂 0 0 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bulmuşum gül gibi, eğitimli, merhametli, hamarat kızı kaçırmam. sdsd 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle bir imkanım olsaydı tabi ki kendimle evlenirdim. 0 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evlenirdim ya hem de asiri kiskanirdim kendimi sahsen bos birakmazdim🤭 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Neden daha önce evlenmedim diye kızarım hatta 😅 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel soru. Kendime şöyle bir alıcı gözüyle baktım da, tam aile babası olacak biriyim. 0 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kız olsaydım, evet kendim gibi birini bulsam evlenirdim. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ben de kendimle evlenirdim ama kendime hallenirim diye riske girmiyorum. 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum çekemem gibi 😃 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendimle evlenirim ama hazır hissetmiyorum 😜 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Anında basarım nikahı 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eveeet iyi insanımdır 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. İmkanı yok 0 2 Yorumla Bilmiyom_ya 1 yıl Jsjsjs Yorumla Semih6934 1 yıl 🤷🏻♂️😂 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mantıklı vallahi.. 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Hayir asla 0 1 Yorumla 9115sanmotü 1 yıl Niye Yorumla
Allermes Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yok😅 0 2 Yorumla 9115sanmotü 1 yıl Niye Yorumla Allermes 1 yıl Ben nerde belalı m@nyak var yine onu bulurdum erkek olsaydım😂😂😂 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Hiç çekilmem ki 0 0 Yorumla
hynjinnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl AY EVET 0 4 Yorumla MerhababenEren 1 yıl @hynjinnnn bnde snle evlerdm 😁 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Ben senle evleniyor muyum sor bir bakayım Yorumla MerhababenEren 1 yıl Teklif mi edeyim ay heyecan yaptım 😁😁 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Amca git başımdan Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı. Düşünmeden 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Asla. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kendimle evlenirim tabi ki de evet
O kadar da değil farklı biriyle evlenmeyi tercih ederim bu kadar fazla kendini sevmek de doğru değil😂
Bulmuşum gül gibi, eğitimli, merhametli, hamarat kızı kaçırmam. sdsd
Böyle bir imkanım olsaydı tabi ki kendimle evlenirdim.
Evlenirdim ya hem de asiri kiskanirdim kendimi sahsen bos birakmazdim🤭
Neden daha önce evlenmedim diye kızarım hatta 😅
Güzel soru. Kendime şöyle bir alıcı gözüyle baktım da, tam aile babası olacak biriyim.
Kız olsaydım, evet kendim gibi birini bulsam evlenirdim.
Ben de kendimle evlenirdim ama kendime hallenirim diye riske girmiyorum.
Hem de dakikasında.
Yalnızlıktan bu olacak gidişle.
Evlenirdim evet jdjd 😂
Bilmiyorum çekemem gibi 😃
Kendi başımı yakmam😂
Hemen yıldırım nikahı kiyardim hdhdh
Kendimle evlenirim ama hazır hissetmiyorum 😜
Anında basarım nikahı
Eveeet iyi insanımdır
Evlenirim (sizofrenim)
Olmaz boyu bana göre değil
İmkanı yok