Eşim narsist kişilik bozukluğu var bana hakaret eder bir bakarım çok sever degisimli ayrıca hovardaligi var yaptığı şeyleri kabul etmez hep suçlu benim dır beni her yerde o an gelince rezil eden bir adam hamileymiş stres olmasın diyip düşünen biri hiç bir zaman değil artık bugün son buldu benim için doğum dan sonra 5 6 ay içinde kendimi toplayıp dava açmayı düşünüyorum lakin bu kişilik bozukluğunu vs nasıl kanitlarim hovardaligini herseyini çocuğu ben alabilir miyim ruh hastasına bırakmak istemiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle şunu söyliyim ben çevresinde bir dünya narsist olan bir insan olarak çözdüğüm tek şey , bu narsistleri ne kadar alttan alırsan seni o kadar saf belliyolar ve seni ezmeye çalışıyolar. Ama onlara ne kadar kötü davranırsan sana karşı o kadar yumuşak tavır sergiliyolar. Ve yine gözlemlediğim kadarıyla genellikle çocuklukta çok fazla şiddete maruz kalmış, sevgiden yoksun, ilgisiz bırakılmış, korunmamış çocuklar büyüdüklerinde içlerini o kadar hırs kaplıyolar ki kendi kendilerine bir söz veriyolar sanki ben seni insanlardan öyle bir koruyacağım ki kimse seni ezemeyecek, yok sayamayacak duvarı örüyolar kendilerine ve narsistliği geliştiriyorlar. Bilir kişi, uzman vs. değilim ama çevremde gözlemlediklerim bu şekilde oldu genelde.
Ya kötü davranıcaksın ya da takmayacaksın. Yok ben kötü davranamam bünyeme ters geliyor dersen de o seni ne kadar aşağılarsa aşağılasın bi kulağından girecek bir kulağından çıkacak takmayacaksın. Yok ben böyle de devam edemem dersen onun seni aşağıladığı anlarda telefonunun kamera kısmı açık olsun ses kaydı görüntü neyi kaydedebiliyosan kaydet, tabii etik bir davranış olur mu orası muamma ama ispatlamak istiyosan anca bu şekilde ispatlayabilirsin. Ya da eve gizli kamera yerleştireceksin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba bende aynı durumu yaşadım aynı yollardan geçtim. Kızım 10 aylıkken terk ettim. İyi ki de ettim link bana uyguladığı psikolojik şiddet ve manipülasyonların aynısını kızımada yapıcaktı ve ben buna izin vermedim. bir gece yarısı bindim uçağı ailemin evine döndüm. Beni 2.5 senede psikolojik olarak yıprattıki ayrılalı 2 sene oldu terapim ve ilaçlarım yeni bitti. Resmi olarak hala boşanma mücadelesi veriyorum. Narsist ler terk edilmeyi. Başkasına tercih edilmeyi asla kaldıramazlar. Onları görmezden gelmek iletişimi kesmek onları delirtir. Ama sessiz kalmak da işlerini epey kolaylaştırır. Seni ezdikçe sindirdikçr egoları parlar ve manipülasyonların dozu artar. Çocuk olunca maalesef iletişimi tamamen kesemiyorsun çünkü mahkeme baba olarak görüş hakkı tanıyor ve sende bu yasaya uymak zorunda kalıyorsun. Böyle insanlardan çocuk sahibi olmak yaptığımız en büyük hata ama işte seviyoruz, aşık oluyoruz , aile olmak istiyoruz derken bazen görmezden gelmek istiyoruz. Hiçbişey için geç değil sakın üzülme. Bende geçmez sandım ama geçiyor. Kızım şimdi 3 yaşında. her şey bi şekilde yolunu buluyor. Umarım sen ve bebeğin için her şey iyi olur. Sevgiler
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÖnce bi eşini ikna edip birlikte çift terapistine gidin. Terapist ile ayrıca görüşüp durumu anlat. Kişilik bozukluğu olduğunu senin söylemen değil doktorun söylemesi önemli. Ondan sonrası zaten bebek annesine verilir her türlü çünkü anneye ihtiyacı var en az okula başlayana kadar büyük ihtimalle anneye veriliyor velayeti.
04 Yorumla
Soran1 yılBenim söylemem değilse hamile halimle beni çay bahçesine götürüp birsey yokken bana s@lak diyip 3 4 defa önümden içeceği alan aglatana kafar hakaret eden sonrasında bunda mutlu olan gülen birisi daha nesi değil sitedeki komşular bile biliyor psikolojik olduğunu niye evlendin demişler araştırdım kimse demedi evlendim söylemişler teyzeme kadar bende sonradan duydum başta inanmadım ama yaşadıkça görüyorum ki ruh hastası kapıyı kırdı geçen de kavgadan kapıyı kitlendim kırdı ruh hastası kavga edip ağlatacak çünkü o zaman rahat edicek
Soran1 yılDurumu zaten kabul etti sana psikolojik diyorlar bak dedim kabul etti babası da kabul etti hasta olduğunu ama hepsi çözümsüz
Soran1 yılBabasına tedavi ettir bak oğlun hasta diyorum kabullenip susuyor
- 1 yıl
Kabul ediyorsa psikiyatriste gitmeli acilen. Kanıtlamak için dedim ayrıca senin teşhis koymanın bi önemi yok doktor teşhis ederse kanıtlanmış olur.
1 yılEşinizin kişilik bozukluğunu ve kötü davranışlarını kanıtlamak için her türlü belgeyi toplamanız önemlidir. Hakaretler, hovardalık ve suçlamalarla ilgili yazılı iletişimleri, tanık ifadelerini ve profesyonel değerlendirmeleri toplayın. Eşinizin kişilik bozukluğu ve çocuğa zarar verme potansiyeli hakkında belge ve raporlar edinmek yararlı olabilir. Eşinizin kişilik bozukluğunu ve çocuğa karşı tutumunu destekleyen bir psikolojik değerlendirme yaptırmak, mahkemede önemli bir kanıt olabilir. Aile hukuku konusunda deneyimli bir avukata danışmak, sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında detaylı bilgi almanızı sağlar. Avukatınız, çocuğun velayetini almak için gereken adımları ve hukuki stratejileri belirlemenize yardımcı olabilir. Mahkemeler, çocuğun menfaatini ön planda tutar. Çocuğunuzun güvenliği, sağlığı ve iyi bir ortamda yetişmesi göz önünde bulundurulur. Eşinizin kişilik bozukluğu ve davranışları çocuğun iyiliğini etkileyebilir. Kolaylıklar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılEşinden direk boşanman gerekiyor..
00 Yorumla
1 yılAhhh ahhh tam benim kalemim bak narsistin üstüne çıkmak istersen level atlama lazım bunuda şöyle yapabilirsin pasif davranma
Çocuğu göstermem derse al picini zaten babamın evinden getirmedim de o zaman zoruna gider geri basar bunu çok ciddi yapman gerek
Bosanalim derse bosanalim ben bana değer veren biriyle evlenicem dersen çok aşırı koyar baskasiyla yaticak olman
Yemeğini begenmezse sen yap ben yiyim de yapma
Yani ne derse level üste çıkman gerek altta kalırsan yipranirsin
Ve yazdıklarım aslında gerçek niye çocuk için onun parmağında oynayasin ki baksın çocuğuna ama işlerine gelmez dene goruceksin 😉🌼110 Yorumla
Soran1 yılO bosanalim demeden ben diyorum çekişmeli olur başkası ile evlenemezsin diyor zaten düşünce boşanmak değil başkası ile olmam o yöne çalışıyor kafasi
- 1 yıl
Öyle onlar amaçları sadece eziyet sen ciddiyetini koruyan geri basmak zorunda korkmadan dediklerini yap
Soran1 yılEziyet etmeyi seviyor zaten her türlü hakaret ediyor
- 1 yıl
Sende et boş durma ağzın armut toplamasin üste cikmazsan ağzına eder onlar
Soran1 yılBugün benim sinirimi bozdu eve geldiğinde yemek yapmadım hiç birsey bırakmadım hazir yemek yemecez mi dedi ben yedim sen ye dedim sonra kendi gitti yapti ben lavaboya gitmiştim o sıra da Türk kahvesi yapıp sehpaya bırakmış onu iteleyince yalvaran taraf oluyorlar
- 1 yıl
Bak cozmussun böyle devam etmezsen bittin
Soran1 yılAz önce de çay suyu koydu çay doldurur musun dedi mutfağa kadar gittin koyuver çayını dedim ses etmedi gitti oturdu bende çay koymadım buaksam 11 de maç i bitiyormuş sana ne alayım dondurma mı yürüyüş le ya da oturalım mi bir yerde diyordu senin istediğin gibi aldım bugün marketten gelirken diyordu ona kötü davranınca alttan alıyorlar çözdüm biraz ama yıpratıyor insan i hiç iyi davranamiyorum ona iyi gördüğü an kötü olmaya basliyor
- 1 yıl
Yarın sana hep iyi davranıyorum yaranamiyorumla cildircak hazır ol bı üst levele gecemezsen yandın narsist öyle sen iyi olursan yandın hep kötü olman lazım o onu seviyo
- 1 yıl
Gizli Üye(18-24)1 yılAblam bence çocuğuna yazık olur baba ana ayrı büyümek çok zor mesele bence eşinle düzgünce konuş hislerini ifade et eğer baktın olmuyor bu sefer ayrılırsın ama hemen gemiyi terk edersen olan yavruna olur Benim bir arkadaşım vardı anne babası ayrıldı çocuğum psikolojisi bozulmuştu
02 Yorumla
Soran1 yılBen onla kac defa konuştum bana çok şeyler yaşatıyor çay bahçesine gidiyor birsey yokken bana hakretw başlıyor s@lak önümde ki içeceği alıp bir gece de bitirip oh ne güzelmiş diyor ben ağlayana kadar uğraşıyor insanlara rezil oluyorum hovardalik desen var bıktım iyice hasta olduğunu babası kabul etti tedaviyi kabul etmiyorlar ben çile çekmeye mi yaşıyorum bıktım artık ruh hastasindan
Cevap sahibi1 yılAllah yardımcın olsun ablam
Gizli Üye(25-29)1 yılBence evlendigin insan baba olmayı hak etmiyorsa dogurmamalısın. Senin yerinde olsaydım dogurmazdım. Babasız büyütmek zor olur , ayrıca çocugun dogdugu zaman sadece kendisi degil çevre baskısı ve bu tarz durumlar yaşamasın bunu ona yaşatmaya hakkın yok onun pskolojisinibozmaya hakkın yok
04 Yorumla- 1 yıl
Sen ne saçmalıyorsun aldırsın mı yani bebeği
- 1 yıl
Çocuğun bi suçu yok.
En masumu o. - 1 yıl
@denizyıldızı28 yalnız basina buyutemezse tabi aldirmasi mantıklı öyle bir babası olacağına
- 1 yıl
@Tükendimçok1 ama zaten 8 aylık olmuş büyümüş bebek. Hatta benim bebekten daha önde ben 6 buçuk aylık hamileyim.
Yasal süreyi geçmiş.
eğer ayrılma durumu olursa bebeği anneye verirler.
Narsist kişilik mi , Allah sabır versin. Zaten dava açarsanız genelde annelere veriliyor önemli bir şey olmadıkça. Çevreniz eşiniz hakkında bu tür psikolojik şeylere tanıksa daha kolay olacaktır.,
02 Yorumla
Soran1 yılTanık olan ailem var çevre park yol lar da yapıyor tanımıyorum kimseyi insanlar dükkan dan çıkıp bakıyor mesela o kadar lik başka yok beni her yerde rezil ediyor
- 1 yıl
Aile de olur. Öyle kişiler hep ben diyenlerdir. Aşırı bencil be egoludurlar. İkna edilemez bir insan türüdür. Size daima zararı dokunur. En basit zarar söyleyeyim. Kadın elinden ilgi bekler o ilgiyi görmemek bile zarardır. Ama. Bunlardaki başka boyut. Keşke en başında farkında olsaydınız. Onlar kabullenmezler. Zaten kabullense düzelirler.
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSenin adına gerçekten üzüldüm.
Evlendikten sonra değişen insanlar çok fazla.
Bir psikoloğa ya da çift terapisine gidin. Bir şekilde ikna et.
Mahkemede kişilik bozukluğunu ispat etmen oldukça güç bir durum.
Ama bir psikoloğa ya da çift terapisine gittiğinizde orada verdiği cevaplar doktorla tarafından mantıklı karşılanmazsa bu şekilde bir rapor alabilirsin.
Çocuğun velayeti şu an zaten sende kalır. Ama ilerleyen süreçte baba dava açıp çocuğu senden tekrar alabilir.00 Yorumla Önce sağlıkla doğumunuza odaklanın hissettiğiniz butun kötü şeyler bebeğinizi ve sizi etkileyecek bebeğinizi düşünün erken doğum stres vs hiçbirine gerek yok. Bide hormonların etkisi ×100
Doğumdan sonra düşünün bunları diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim kocam da narsist evleneli 1 yıl olmadı 1. Ayda başladı kavgalar tartışmalar iyi ki çocuk yapmadım böyle birinden çocuğa da bakmazdı hayat daha da zorlaşırdı bana boşanıyoruz 1 ay sonra keşke sen de çocuk yapmadan boşansaydın artık kavga etmeden önce açacaksın telefonu ses kaydı alacaksın başka türlü inanmaz kimse ben öyle yapmıştım ama benim sebebim narsist olması değildi beni tek bırakıp annesinde kalmasıydı
00 Yorumla
1 yılAfedersiniz pavyon gibi yerlerde çalışmıyorsanız, madde bağımlısı ve alkolik değilseniz hiç bir koşulda anneden çocuk koparılmaz rahat olun, hele ki yeni doğmuş bebeği mi verecekler🙂Rahat olun lütfen o kısmı cepte, birikim yapmaya ve o şahsı takmamaya bakın sadece. İşinizi biraz sağlama alınca vurun tekmeyi gitsin... Allah yardımcınız olsun inşallah.
00 Yorumla
1 yılhamilelik zor bir süreç doğum sonrası süreçte sancılı olacaktır bu süreçler psikolojini de etkilemesi çok normal gönül isterdi ki ilgili , seni anlayan , empati kuran bir eşin olması fakat bu tarz zamanlarda bir çok erkekte bu yetkinlik neredeyse yok ve bu süreci çok hafife alıyorlar.
Nacizane tavsiyem bu tarz düşüncelerini bir süre dondurman sonrasında sağlıklı karar alman olacaktır
sevgiler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılsana nafaka abglayacaktir. kanitin olursa cok daha rahat olur. cep telefonu kaydi ve benzeri komsu sahitligi isine yarar. muhtemelen bebek sende kalacak. sute ihtiyaci olacaktir. o sorun degil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYasalar anneden yana zaten. Yüksek ihtimal bebek sana verilecek
011 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Evlenmek kolaydır. Asıl mesele o evliliği mutlu bir şekilde sürdürebilmek. Önce boşanmayı düşünmek yerine eşini çift terapisine gitmeye ikna etmeyi dene bence. Al karşına güzelce konuş. Evliliğin kötüye gittini, sebeplerini ona anlat. Konuşup anlaşmayı deneyin. Gerçekten narsist biriyse eğer çok zorlanacaksın ama niye de dene.
- 1 yıl
Gerçi hovardalığı var demişsin. Eğer aldatma falan varsa o ayrı bir sorun zaten o zaman bişey diyemem
Soran1 yılDemedim mi sanıyorsunuz dedim tedavi ol bak ikimiz de gidelim hani yeterli gitsin diye sen sin hasta sen git ben ne gidicem diyor
Soran1 yılBabasına söyledim bak oğlun psikolojik götür onu tedavi ettir dedim babası hasta olduğunu ilk duydum görüyorum da etrafta söyledi hasta diye bana hamileyken bak dedim tedavi ettir çocuk olcak adam kabullendi durumu sustu sonra da bana oda kavgaya sardı o an kabul etti şaşırdı öğrendiğim için sonra topladı kafayı babasına hepsi ayni
- 1 yıl
O zaman sıkıntılıymış gerçekten. Yapıcı olmayan, sorumluluk bile alamayan biriyle yürümez
- 1 yıl
Maalesef ki zaten narsist birisi gidip çift terapistine gitmeyi ya da tedavi olmayı tercih etmez, çünkü kişilik bozukluğu onda olduğu için kendisinde bir hata bulamıyor. "ben hasta mıyım, sen git" diyerek kadını manipüle etmeye çalışıyordur. Baya bir zordur onunla başa çıkmak. Bu durumda oturup konuştuktan sonra bir sonuca varamadıysanız, en iyi yöntem boşanmak diyeceğim ki bu da kolay değil. En iyisi bir avukat bulup derdini, sıkıntını anlatarak bu durumu nasıl üstesinden gelebileceğini söyle. Eğer kanıt toplayıp onun yaptıklarını ispat edebilirsen, boşanırsın. Allah sabır ve kolaylık versin.
Soran1 yılAmin teşekkür ederim zaten öyle diyor hasta sensin sen git diyor birbyere gittik denk geldik klinik psikoloğa seni buraya getireyim mi burada psikolog var diyor
- 1 yıl
Gerçekten problemli biri. Kolay kolay düzelmez böyle insanlar. Kendilerinin durumunu bile kabul etmiyorlar zaten nasıl düzelsinler
- 1 yıl
Basit manipülasyon cümlesi işte yapacak bir şey yok direkt boşan.
- 1 yıl
@iyikiben54 haklısın ne diyim..
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHastalığını kanıtlarsan alırsın, keşke çocuk yapmasaydın, niye acele ettin. Narsist kişi boşansan da peşini bırakmaz, Farklı bir yerlerde yaşaman gerekiyor.
Detaylı konuşmuştuk seninle06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖmür boyu çocuklarına ve eşlerine öyle davranırlar. Her şeye şüphe ederler.
Başkalarının yanında küçük düşürür. Olmadık yerde konuşur.
Soran1 yılÖyle zaten ruh hastası
Soran1 yılBosamam dedi zaten başka si ile bu yüzden evlenemezsin dedi biri ile konuşsan bosanmadan diye adın çıkar felan saçma sapan şeyler geveliyor gidicek olsam kapıyı kitlesi doğumdan sonra 5 6 ay geçince çocuğu alıp dava acicam ama söylemeden yapmam lazım ki gitmeme engel olmamalı
Cevap sahibi1 yılGeçinmen çok zor ama kendi işi zevki olduğunda seni düşünmeden ilişkiye girmek ister ve sadece kendi işini bitrip yatar. Korunmaz bile o kadar bencildir.
Soran1 yılYatakta da öyle zaten
Cevap sahibi1 yılHastayım desende zorla tecavüz eder gibi yapar, çok iyi tanırım böyle insanı, * dışarıda başkasına karşı melektir.
1 yılNarsistliğini belgeleyebilirsen ona çocuğu vermezler.
00 Yorumla
1 yılYeni doğmuş çocuğu kimse babasına kolay kolay emanet etmez ablam rahat ol
00 Yorumla
1 yılKadın isterse her durumda kadına veriliyor çocuk
00 Yorumla
1 yılKafanda bu evliliği bitirdin mi Peki sen tam olarak
00 Yorumla
1 yılMahkeme genelde anneye veririr bebeğin velayetini başka bir durum olmadıkça.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir avukat bul. Detaylı konuş. Kanıtları topla. Sonra evi terk et boşanırsın. Büyük ihtimal çocuk sende kalir
05 Yorumla
Soran1 yılPeki teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılYani kolay şey gibi değil. Söylemesi kolay diyebilirsin. Haklısın ama dava açınca kanıtlamak gerekiyor. Allah kolaylık versin bacım
Soran1 yılKesinlikle değil her yerde rezil oluyorum çay bahcesi yollar insanlar inan çıkıp bakiyorlar o kadar hakaret ediyorki böyle kendiliksiz ki rezil oluyorum bu durumdan da bıktım bana hakaretlerin den de çocuk olunca da aşağı inip kavga yaparız yanında yapmayız diyor hala devam edecek yani illa yapicak dengesiz ruh hastası ile uğraşmak çok zor
Soran1 yılBura da dediler anlamadın mı vs anlamadım hamile kalınca daha çok çıktı gerçek yüzü ortaya yoksa kim başını ateşe atar
Cevap sahibi1 yılBenim babamda kişilik bozukluğu vardı. Annemi doktora götürmüş bunda sorun var diye. Sonra memur olduğu için hastaneye yatirmislar öyle normal oldu bazen değişik hareketleri var ama şimdi sakinledi. Çok zor manyakla uğraşmak
Gizli Üye(30-35)1 yılçocuk niye yaptınız daha kardeşim şaka mısınız ya ne günahı var o çocuğun doğmadan psikolojisi bozuldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk yapmasaydın keşke olan çocuğa oluyor. Babasını eninde sonunda tanıyacak ve onun da üzülmesine neden olacak.
00 YorumlaBende şu an hamileyim, bende boşanmayı düşünüyorum, 3 ay var doğumuma kavga etmekten karnımdaki bebek bile etkileniyor, nasıl boşanıcam onu düşünüyorum, bu erkekler neden böyle düşüncesiz iğrençler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden önce eşinin böyle biri olduğunu bilmiyormuydun
01 Yorumla
Soran1 yılBilsem kim basini yakar gerçek yüzü hamile kaldıktan sonra çıktı
Gizli Üye(30-35)1 yılHaha tam kadının istediği erkek tipi işte. İyi olmuş sana. Çocuğu kurtar yazık olmasın.
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce böyle biri miydi? Sonradan mı oldu?
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden önce de böyleymiş bir eve girmeden anlaşılmıyor dışarıdan normal insan gibi görüşmeler de çözemiyor sun
- 1 yıl
Allah yardimcin olsun ama bir durum kafama takıldı Sen bu adamı hiç mi görmedin yani çıkmadın konuşmadın hal ve hareketlerini gözlemlemedin direkt olarak mı evlendin ya da zorla mı evlendirildin bu adamla.
1 yılSenin koydugun bir teşhis mi bu yoksa gerçekten narsist mi?
02 Yorumla
Soran1 yılGerçekten parklar da her yerde beni rezil ediyor 1 senedir çekiyorum masalar a rezil oluyoruz s@lak diyor hamileyim önümden icecegimi alıyor oh ne güzel diyor ben ağlayınca o mutlu olup özür diliyor sonra çok mutlu oluyor
Soran1 yılBeni aglatmaktan
1 yılDavada pskikolojisinin bozuk olduğunu yaz yaptıklarını kayıt altına almaya çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılArtık ondan kaçamıycağına emin gerçek yüzünü göstermiş
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle oldu hele çocuktan sorna hepten çıktı piyasaya hamile kalınca bıktım artık ondan nefret ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu hallerini ilk ne zaman gördünüz?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
1 yılKeşke hamile kalmasaydin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılBüyü yapılmış olabilir.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok çekişmeli olur gibi
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle olcak zaten heryerde rezil ediyor beni canı isteyince hakaret ediyor canı isterse el üstünde tutuyor kavga edince mutlu oluyor mutlu olunca özür diliyor sonra affetmemem hoşuna gidiyor itilip katılmayı seviyor ruh hastası kavgadan besleniyor 3 4 günde 1 aglatana kadar uğraşıyor beni hamileyim de çok kötü geçiyor bıktım artık
Soran1 yılDeğildi evlendik ufak tefek tartışma oldu ama böyle bu kadar yoktu hamile kalınca gerçek yüzü çıktı ortaya babasına söyledim tedavi ettir oğlun psikolojik diye durumu kabul edip sustu
1 yılKeşke çocuk yapmasaydiniz
00 Yorumla
1 yılBen sana satılık yaparım :)
00 Yorumla
1 yılEvet hastalıklı biri ayrılman en doğrusu.
00 YorumlaÇocuk sana verioir bakıma muhtaç diye
00 Yorumla
1 yılBen 8. cocuga hamileyim diye okudum
00 Yorumla
1 yılHukuk bunun için var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılYeni dogmus bir bebek annesinde kalır
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden önce hissetmedim mi hic
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYeni doğmuş çocuğu anneden ayırmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kadar mı yıldırttı seni
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Alamaz
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > 8 aylık hamileyim ve eşim narsist biri. Ayrılınca çocuğu ben alabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler