Arkadaslar 2 yaşında bebegım var ve hamıleyım eşimden sogudum artık herşeyinden tıksindim artık boşansam evde yapabılecegım iş bulabılırmıyım ya da varmıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendi ayakların altında duyabileceğiniz maddi imkanların yoksa veya Ailenizden size destek gelmeyecekse durum çok kritik. Hele birde ev yoksa asla ayakta kalamazsın. Ya sığınma evlerine yerleştirecekler ya da eşinden konuşup 'sonuçta bu çocukların babası sensin, bakmakla yükümlüsün' diyip sonra boşanacaksın. Baba çocuklara bakmak zorunda. Veya kaymakamlığa başvurup durumu anlatıp sonra da dava açacaksın. Avukatı bile onlar tutuyor. Tabi buna gücün yoksa. En garantisi kaymakamlık. Herseyi anlat. Net ol. Sana mutlaka kucak açacaktır devlet.
21 Yorumla- 1 yıl
*Kendi ayakların üstünde
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden her şeyinden tiksindim acaba nesi var adamın mademki tiksinecektin niye ikinci çocuğa hamile kaldın bence öncelikle evliliğine bir şans daha vermelisin bu kadar kolay mı boşanmak ya o yuva kolay mı kuruldu kim bilir neler yaşamışsınızdır insanlardan bu kadar kolay vazgeçmeyin bence güzel başlayan bir ilişkiyi bu kadar hızlı tüketmek bana hiç mantıklı gelmiyor demek ki birbirinizi sevmişsiniz evlenmişsiniz çocuk yapmışsınız ayrıca şimdi ikincisi de oluyor bence oturun bir düşünün kestirip atmayın eşinizle konuşun orta yol bulun bence evlilikler bu kadar kolay bitmemeli hele ki ortada çocuklar varsa
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılEvde yapabileceğin bir işle 2 çocuğun geçimini sağlaman zor ne oldu da bu hale geldin önce otur bir düşün haklı mıyım abartıyor muyum detaylıca düşün daha da olmazsa büyüklerine sor daha yaşın çok genç ve hamilesin vereceğin kararda bunların da etkisi olduğunu düşünüyorum
01 Yorumla
Soran1 yılsorun eşimden çok onun aylesi herşeyr karısıyorlar eşimde anne kuzusu üstelik yalan hırsızlık her şey var kenı karısının eşyasını çalıp aylesıne veren bı insan maddı manevı?
Üst üste çocuk yapmış olman, hormonel sorun yaşıyor olman seni bir nevi soğutmuştur, başka şeylerdende tüksinir durumdasındır. Azıcık sabret, doğumun gerçekleşsin sonra bak bakalım değişim var mı?
Eşini bu sürede yıpratmamaya özen göster,
Senin düşüncede olan planını o devreye sokmaya kalkar mazallah hiç iyi olmaz.
Güzel giden bir evliliğin ardından bir anda soğumanın ya gerçekten aşırı özel bir durumu vardır, ya da sadece hamilelik dir.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle tebrik ederim anneciğim, hamilelik her zaman yeni bir macera demek! Ama anladığım kadarıyla çok karışık bir dönemden geçiyorsun. Ne hissedersen hisset, yalnız olmadığını bilmen çok önemli. Hamilelikte hormonların etkisiyle yaşanan duygusal dalgalanmalar oldukça normal, bu yüzden içine dönüp gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışmanı öneririm. 🌟
Eğer iş yapma konusunda kararlıysan, evde yapabileceğin işler arasında el işi, online satış, içerik üretimi gibi seçenekler var. Özellikle annelikle ilgili tecrübelerini paylaşarak videolar, blog yazıları üretebilirsin. Ancak bir karar almadan önce iyi bir rehberlik almak en doğrusu, mesela Profesör Bilgin'den de fikir alabilirsin. 😊 Ayrıca eşinle açık açık konuş, belki de bu hissettiklerin geçici bir durum. Zamana bırakmayı da dene.
Unutma ki anne olmak seni her zaman güçlü bir kadın yapar. "Anne demek süper kahraman demek!" 🌸10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
69Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir adamdan ikinci çocuğu hamile kalmak bile hata bence ayrılsa da şu anda kendi ayaklarının üstünde durmak zor olur senin için hatta imkansız
20 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u 1 yılkurarsınız evet
10 Yorumla
1 yılBu kararı 3 ay önce verebilirdin belki ama 2 çocukla aşırı zor. İnsanlar çift olarak çalışıp 2 çocuğa zor bakıyor evi kira olunca. Sen nasıl yapacaksın, çalışsan çocuklarına kim bakacak? Evden en fazla callcenter lik yapabilirsin ama kira giderler derken geçinmek çok zor. Bir müddet daha ona katlanmayı da iş gibi gör derim. Çocukların büyüsün en azından. Hatta biri bi doğsun bakalım..
10 Yorumla
1 yılMesleğiniz yoksa biraz zor olabilir ama Allah sizinledir bunu unutmayın. Esas bir insanın yanında Allah olmazsa işte o zaman zor olur, velhasıl kelam Allah sizinle ise Allah'a dua ederek her daîm bir yolunuz vardır ve her daîm bir şeyler yapabilirsiniz.
10 YorumlaBellirli bir iş tecruben eğitimin yoksa bir de geri donebilecegin ve bu durumda arkanda duracak bir ailen yoksa yapabileceğin hiç bir şey yok bu durumda şu an sana muhtaç bir çocuğun ve dünya getirmek üzere olduğun başka bir çocuğun var seni gecindirebilecek kadar ekonomik gücü elde edecek bir iş yok evde yapabileceğin maalesef ki kendini en az 5 yıl daha o evlliligin içinde olacaksın bu durumda ama bu 5 yıl içinde doğru hareket edersen kendini geliştirip bir yandan eğitim alıp bir yandan da iş tecrubesi edinebilirsen 5 yıl sonra bir düzen kuracak gücü elde edebilirsin diğer türlüsü inanılmaz zor ya da eşini duzeltmeye istediğin şekle sokmaya calisabilirsin
00 Yorumla
1 yılAblacım üst üste 2 bebek neden yapıyorsun. Yaşları yakın 6-7 yaşlarına kadar sana bağımlı olacaklar. Ne iş yapacaksın? Evden yapacağın ve sana yetecek iş yazılım, yazılımcı da değilsin sanırım. Ailen arkamda duruyorsa boşan durmuyorsa çocuklarını büyüt öyle boşan
02 Yorumla- 1 yıl
Ne 6 yedi yasmi yok arkadaşım bildiğin 16 yasina kadar 18 yaşına kadar pedinden kosuyorsunuz. öyle 7 yaşla bitmiyor
1 yılNafaka davası açıp ordan gelen para ile bir süre geçinirsin 2 çocuk olduğu için nafaka çıcukların her ikisinin ihtiyaçlarını karşılar ve bu süre içerisinde online işlere bakabilirsin müşteri temsilciliği ya da bloggerlık hadi o da olmadı online satış işine girişirsin artık her türlü imkan mevcut
00 Yorumla
1 yılTabiki yapabilirsin evden yapılacak iş çok ama önce acele karar vermeden bidaha mi düşünsen? sadece tiksindiğin için yuvani yikmaya, cocuklarini babasiz büyütmeye değer mi bidaha düşün bence. Olmadi terapiste gidip çift şekilde terapi alabilirsiniz
00 Yorumla
1 yılEvde yapılacak iş konusunu bilmiyorum ama bu çocukları tek başına yapmadın. Dışarıda bile olsa bir iş bulduğunda hem annelik hem babalık yapmaya çalışmanın yükü hem de boşanma sürecinin etkisinde savrulup kaybolacaksın. Ki muhtemelen lohusalıkta eklenecek üzerine. Maddi konuda destekçin olsa bile acıları ve yükleri üst üste getirme. Boşanma konusunu beklet illa bir gün boşanacaksan çocuklarını büyüt biraz ayakların üzerinde durabil ondan sonra yap çünkü bizim ülkemizdeki erkekler kadından boşanınca çocuktanda boşanıyor, sen hem o kadar zorluk yaşa üstüne o çıkıp çok alakasız bir zamanda baba olsun. Ayrıca hamilelikte hormonlar hayatı ekstra yoğun gösterebiliyor karşıdan hamle yoksa bunun için bile doğumdan sonra toparlanmayı bekle.
02 Yorumla- 1 yıl
Evli misin?
- 1 yıl
?
s 1 yılİlişkin hakkında soru sorup, buradaki kitleden fikir almanı tavsiye etmiyorum cunku neden cogu uyenın IQ seviyeleri 👎 guzel bir bosanma avukatı tutup, cogu varlıgını almalısın hak ediyor. Erkeği savunanlar da tam bir back zekalı olayın detayını bilmeden atlamışlar, aynı soruyu bir erkek sormuş olsaydı ayrıl diye saldırırlardı. İşte bu yuzden buradan tavsiye alınmaz.
00 Yorumlabebegin varsa eger niye bosanmayi düsünüyosun acaba ayrica kendi hayatimi kurabilir miyim diye soruyosunda bosandıktan sonra hayatini kurman cok zor maalesef ve sonra cocuk büyüdügü zaman sana soracak anne benim babam nerde diye o zaman ne söyleyeceksin
00 Yorumla
1 yılNe bokuma boşanacak sın çocukların hayatını babasız maf etmek için mi
İster Anne İster Baba Biri Yoksa Çocuklar 1 Tarafı Hep Eksik Olur Hırçın öfkeli ve Aşırı duygusal olurlar
ya da Aşırı Piskopat Olurlar
2 De Varsa Herşeyin En güzelini en doğru şekilde
Öğrenir ler ikiside yoksa hayatta sağlam ve yorgun şekildw basarlar03 Yorumla- 1 yıl
Ya anne ve ya baba sorunlu biri ise? Çoçuklara doğru düzgün örnek olamıyorsa? Çocukların saygısızlığa, şiddete şahid olarak büyümesi daha mı iyi size göre? Bunu hiç düşündün mü? Kimse mutlu yuvasını dağıtmaz. Mutsuzlugun ve umutsuzlugun oldugu yerde yolları ayırmak boşanmak daha doğru. Sırf çocukları için saygısızlığa, şiddete, baskıya , mutsuzluga göz yuman annelerin cocukları büyüdügünde annelerinin fedakarlıklarını ve mutsuzlugunu anlayabilecek yaşa geldiginde kendini suçlu hissedecekler. Bir ömür boyu suçluluk hissedecekler.
- 1 yıl
Konuşarak ön görü almayı deneyin çünkü evlilik te boşanma benim için bir defa olur allah yardımcınız olsun aynı durum benim kız kuzenlerim dede var iyi kötü zar zor devam ediyorlar çünkü boşanırsalar olan bebeklerin zararına olacak
- 1 yıl
Siz mi veya soru sahibi başkası mı neyse 1 soru sormuşsunuz Ben sadece fikirde bulundum sizin hayatınız sizin elinizde
Ama şekkinllendirme yönetme konusunda dikkatli ve bilinçli olun
Ki 1 Pişmanlık 2 Keşkeler Ah Lar Vahlar Olmasın
su asamda duygusal kararlar alman cok niormal.. batmakta olan gemiye bi yolcu daha almissiniz yapacak bisi yok.. biraz sabirr.. is kismina gelince icerik vs uretebilirsin ancak o da seni gecindirecek kadar kazanmaz..
yazilim veya analist gecmisin varsa o olabilir.. bir de yakinlarinda tekstil fab vs varsa onlardan eve is alabilirsin
00 Yorumla
1 yılMerhaba öncelikle hayırlı kandiller
Hamilelik ve lohusalik süreci sancılı ve zahmetli bir dönem eşine encok ihtiyacın olduğu zamanlardır sorun her ne hu u konuşarak halledebilir tatlıya başlayabilirsiniz aileniz devreye koyman senin için hayırlı olacaktır eşinin ailesi ile bağlarını sagldm tut00 Yorumla
1 yılevde iş bulsan da yakında bir çocuğun daha olacak, diğeri de zaten küçük bu şartlarda hayatın çok zor olacak gibi geliyor bana, önce çocuklarına nasıl bakacağını planla, iş bulacaksan bul, kendi ayakların üzerinde dur ondan sonra boşanmak istiyorum de istersen, çünkü sen ve çocuklar için çok zor olacak
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Hamilelik, 2 yaşinda bi cocuk Şu an yükün (uykusuz geceler vs vs) ve sorumluklarin ve duygu karmaşali ola bilir, hormonlarin Şu an sağlikli karar verdirirmi emin değilim...
Allah herkes icin hayirlisiyla en güzel ve doğu kararlar almak nasip etsin!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİşte bu yüzden biz kadınlara devamlı devamlı diyoruz evlenmeden önce işiniz mesleginiz olsun. . hepte nedense işsiz güçsüz kadınlar evleniyor. Sonra ayrılmak istiyorsunuz ama olmuyor. Sen şu halde hiç bir şey yapamazsın. Ya gideceksin annenin evine vereceksin çocukları anana sende dışarda mesleğin. VArsa calisacaksin. Yoksa oturacaksin kocanın evidne mecburen
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@emrejas mesleği olan kadın sizi ne yapsın ki? Ancak kullanır. Öylede oluyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılönce evlenmeden önce ana kuzusu olduğunu hırsız olduğunu biliyor muydun? eğer bilmiyorsan olan olmuş. evden çalışarak para kazanamazsın yani iki çocuğa yetecek kadar paran olmaz. eğer ayrılırsan çocuğuna ailen bakabilir mi? ailenle yaşayabilir misim? bunları düşünmen lazım
01 Yorumla- 1 yıl
Evli misin?
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinden tiksindiğin için boşandın bi düzen kurdun diyelim iki çocukların için yine tiksindiğin eski eşinle ömür boyu irtibatta kalman gerekecek. Öyle hayat kurmak da pek kolay değil artık bu arada, işin var mı sen çalışırken çocuklara bakacak biri var mı?
03 Yorumla- 1 yıl
Cidden bu kadar mantıklı yorum yapılması şaşırtıyor beni bu sitede. Eline sağlık.
Cevap sahibi1 yılYorumumun neresi mantıklı mesela? Bu arada teşekkürler.
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim. Yani gaz verip boşan dememen mesela.
Gizli Üye(36-45)1 yılHadi bi çocuk yaptın ikinciye niye korunmuyorsun?
Şimdi iki cocukla ne yapıcaksın?Burası türkiye her gün kaç kadın sırf boşanmak istedi diye öldürülüyor ya da şiddett görüyor.
Ne olur evlenmeden önce eşinizi secin konuşun ya da evlenirseniz hemen cocuk yapmayın korunun eşiniz korunmuyorsa siz gizliden korunun.
Şimdi senin için hersey dahada zor.
04 Yorumla
Soran1 yılevet burası türkiye ve bu yüzden kadınlar güçlü evet çocuklarım var korkmuyorum çünki ben anneyım onları her türlü tehlıkeden koruya bılırım ve bılkı bı kadın olarak çogu erkekten daha tehlıkelıyım
Cevap sahibi1 yılArkadasım sen beni yanlış anlıyorsun Ben sana ülke gerceklerini anlattım ve senin bu kadar hatayı keşke en basında düşünerek yapmasaydın demeye getirmek istedim Bir annenin cocukları için yapamayacagı sey yok tabikide ama sen bosanınca hersey senin icin dahada zor olucak bunuda bil Sana gaz verenlerin hiç birisi ya da bir kaçı hariç digerler yanında olmıycak Eşinle arandaki problemi çözebiliyorsan eger çözmeyi dene Cocukların babasız buyumesin Yok olmuyorsa olur yolu yoksada gerekeni yapın
Soran1 yılinanki hayatım hiç kolay olmadı benım ayle evinde şiddet gordugum için evlendım eşimde anne kuzusu yalaka hırsız bı adam çıktı goz gore gore aldatıyor ustune ispat edemıyorum eşimin aylesı hırsız fuuş her bok var ve çocuklarımı bu insanlardan kurtarmak istedıgım ıcınmı kotuyum?
Cevap sahibi1 yılKurtarabiliyorsanız kurtarın İşiniz zor
1 yılBen seni hiç anlamıyorum 2 yaşında bebeğin var 3 aylık hamilesin şaka gibi birde boşanmak istiyorsun neden bu kadar bekledin adamı istemiyorsun ama dogurmussun seninki imkansız artık yeni hayat kurmak Zor
02 Yorumla
Soran1 yılkeşke empatı yapma duygusu olsa siz erkeklerde belki hayat daha koly olurdu
- 1 yıl
Burası Türkiye merhametin bittiği İslam'ın bittiği yer sana yazık bir artı biride yolda benimde çok zoruma gidiyor yükün çok ağır bu yükle yola çıkma empati varda ama hiç Umut ülkede bile hiç umut kalmadı
1 yılHamileliğin etkisi olabilir öfkeyle kalkan zararla oturur derler sakın akılla bebeği doğurduktan sonra karar ver
10 Yorumla
1 yılEvde yapabileceğin işle kendine bakamazsın hamilesin bi de biraz sakin ol çocuk doğsun büyüsün çaresine bakarsın hamile hamile boşanmak neyin kafası
10 Yorumla
1 yılEskiden olsa evet derdim ama şu ekonomide şu an ki alım gücüyle zor derim. Çocuksuz olsan hadi bir ev arkadaşı bulursun kirayı ev giderlerini bölüşürsün çalışırsın kendine yetersin derdim de çocuklarla zor.
00 Yorumla
1 yılHadi ilk çocuğu anladım da, 3 ay önce eşinden tiksinmiyor muydun? İkinci çocuk niye?
İş olsa bile hamilelikte ve doğumdan sonra bebeklikte nasıl çalışacaksın?
Neden evlenmeden, yatakta beyninizi kullanmıyorsunuz?00 Yorumla
1 yılZor gibi tr sosyal bir devlet degil yardimci olacaklarini sanmiyorum kendi ayaklarinin üstünde durmanda zor gibi daha hamilesin calismak vs senin icin mümkün degil gibi gözüküyor
00 Yorumla
1 yılÇocuklarının babası olarak devam et. Arkadaş kalın. Şu hayatta kırmayan insan var mı acaba. Hayat bir şekilde devam ediyor. Zaten her şey bir rüya ve birgün bitecek
00 Yorumla
1 yılYol yakınken çocuğu aldır kocanın kötü huylarını delille ispatlayacak şekilde kanıtlarla güçlendir ve boşan. Nafakanı al çocuğunla ne iş olsa sırtına bağla yap. O evde cocuk saglıkla buyumez. Devlete sıgın sıgınma evlerı var ne istersen yap ama mutsuz evde durma. Cesaret.
01 Yorumla- 1 yıl
@gizlikalayımbe neden gizli
1 yılİki küçük bebekle gerçekten maddi manevi yetişmek çok zor. Asgari ücret 22 bin ama kiralar da o kadar artık. Yani çok zor geçinmek. Eğer ailen evini açarsa iyice düşün karar ver. Ama ailen de destek olmayacaksa eşine tavrını belli et be çocukların biraz büyüyene kadar sabret. Belki kocan da akıllanır..
00 YorumlaAbla bunlar için biraz geç kalmışsın 3 yaşında ve yenı doğan çocuk olucak ne yapabılırsınkı yanı anidenmi soğudun da böyle ıkı çocuk aynı anda bence anlaşmaya sevmeye çalışman daha mantıklı
00 Yorumla
1 yılYani internete bakmanda fayda var internette bir sürü ilan var ama dikkat etmen gerekiyor çünkü bazı ilanlar dolandırıcı olabiliyor ve bence eğer mutlu değilsen ayrılman daha doğru olur.
00 Yorumla
1 yılAilene yük olmaktan başka biseye yaramaz, hem bebe hem gebe çok zor. hatta imkansız
Akşam koca gelince önüne yemeğini ver hayatına devam et
00 Yorumla
1 yılİlk başlarsa zor olacaktır ama arkadaş aile vs. Gibi bir destekle umarım sonuç alabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 738 cevap paylaştı.
u 1 yılMesleğin yoksa destekçin yoksa çok zor.. çocukları büyüt biraz birikim yap sudan çıkmış baliga dönme. Su an hamilesin cok duygusalsin fevri davranma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir anda mı soğumamışsındır herhalde madem böyle bir durum var 2. ye neden hamile kaldın? Anladığım kadarıyla mesleğin de yok. Bazı insanları hiç anlamıyorum gerçekten. Umarım troll sorudur
12 Yorumla
Soran1 yılbende anlamıyorum bazı insanları çocugu ben yapıyorum sanki kocamın aleti onlara gırıyor sende onlardan bırısn
Cevap sahibi1 yılAile hekimin falan yokmu korunmak diye bir şey hiç duymadın mı mesela bunu anlatmaya çalışıyorum? Banane senin kocanın aletinden sana olan olmuş zaten. Ben bir hemcinsimin kendini bu kadar zor durumlara düşürmesine katlanamadığım için yazmış bulundum, yoksa beni ilgilendirmiyorsun.
1 yılMağdur olursun. yardımcı olacaklarda üzerinden geçmeden bir şey yapmaz. kullanırlar seni. boşanma evinde otur
10 Yorumla
1 yılMaid diye bi dizi vardı senin durumuna yakın bir konuyu iṣliyordu
baṣrolde ki kadın gayette yolunu buluyordu zorda olsa
00 YorumlaÇok zorlanırsın zor olduğunu da hepimizden iyi bilirsin ama madem kararlısın bende arkandayım ancak zorluğunu da bilmelisin
00 Yorumla
1 yılBaşanacaksan niye çocuk yapıyorsun kuzum ya kendini yaktın niye çocukları yakıyorsun ya😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
00 YorumlaÖnceliğin boşanmak olmasın bence ilk önce kurtarmaya çalış derim. Çocukların var mantıklı ve temkinli adım at bundan sonra.
00 YorumlaKesin kurarsın bu yaşta iki çocuk yapan aklın ile kesin kurarsın
01 Yorumla
Soran1 yılçocugu yapan ben sana ne girdi şimdi onu merak ettim
1 yılMutlaka bir yolunu bulursun. Allah yardımcın olsun.
01 Yorumla
Soran1 yılAmın saol kardeşim💕
1 yılArkanda ailen varsa senin için çok daha kolay olur hayat kurmak.
10 YorumlaBiraz zor olur sizin için Allah yardımcınız olsun inşallah
10 Yorumlazorlanırsın kocanda buldupun sıkıntı neyse otur konuş hemen boşanma iki çocukla çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEşimden soğudum, boşanacağım. Sen boşanmak için mi evlendin, zihniyete bak!
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen ne hakla çocuklarının baba hakkının önüne soğudum diyerek geçmek istiyorsun?
1 yıl3 aylık hamile kalmadan önce mi düşünseydin acaba boşanmayı
00 YorumlaBu hayatı yeniden kurarsa n nolur benim hayatımı da yeniden kur
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılAilenize sığının derim bu devirde tek yaşamak çok zor
00 Yorumla Hayır 2 tane küçük çocuğun var onların babaya ihtiyacı var tek başına yapamazsın
00 Yorumla
1 yılKendi ailen destek olursa olabilir , onun dışında zor
00 YorumlaÇocuğu adama ver sonra aç karnını doyuramanın yolunu bul 😀
00 YorumlaKurarsınız , Fakat Çok yüksek bir maddi Durumunuz olmalı.
00 Yorumla
1 yılİş bulmadan boşanma o vakte dek evliliğini de kurtarmayı dene.
00 YorumlaPara kazanmak öyle kolay degil ki. Ayrica yeni evlisin. Hem cocuklusun hem hamilesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGeçmiş olsun artık o tren kaçmış. Kocanı adam et çalışsın baksın size. Yapamazsın. Hem çalışıp hem çocuklarını koruyamazsın ortalık m*anyak dolu. Yapma.
00 Yorumla
1 yılHamilelik etkisi bu eşine tekrar ısınırsın doğum sonrası, başka sorun varsa orası ayrı tabii
00 Yorumla
1 yılbence durumunuz hormonsal olabilir destek alınız bu arada tebrik ederim
00 Yorumla
1 yılHomeoffice iş olur ama kazanç yetersiz kalır
00 YorumlaÖyle deme kız hamilesin diye aana öyle geliyordur. Yapma yıkma yuvanı
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 2 yaşında bebeğim var, 3 aylık hamileyim. Boşansam kendi hayatımı kurabilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler