Evli ve çocuklu birinden hamileyim ne yapacağım?

24 yaşındayım.1 senedir hayatımda biri var kendisi 32 yaşında evli ve 1 oğlu var. Ailesinin zoruyla evlenmiş. Ailesi sen hayatını yaşa karın evde otursun ne isterse al ama sakın boşanma demiş çok aşırı zenginler. Karısı da mantık evliliği olduğu için çok hesap sormuyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım artık. 5 haftalık hamileyim. Dün otelde kaldık. Sabah saatlerinde söyledim hamile olduğumu. Ben hamileyim artık boşanabilirsin dedim. Boşanırsam ailem 5 kuruş para vermez bana bu yaşadığımız lüks hayatı yaşayamayız dedi. Bende sorun değil ben zaten çalışıyorum mimarım iyi kazanıyorum sende üniversite mezunusun güzel bir iş bulursun illa villa da mı yaşamamız lazım bir apartman dairesinde de yaşarız ben seni çok seviyorum dedim. Ben böyle lükse alıştım ama en iyisi imam nikahı kıyalım ben sana yeni bir ev alayım çocuğumuzu da orada büyüt ben çoğu zaman yanınıza geleceğim zaten çocuğu nüfusuma alıp soyadımı vereceğim herkes ikinci bir çocuğum olduğunu öğrenecek kimsenin laf söylemeye hakkı yok dedi. Ne yapacağım?
Evli ve çocuklu birinden hamileyim ne yapacağım?