Aile içi baskı ve üniversite sorunlarım?

Ben 18 yaşındayım liseyi açıktan bitirmeye çalışıyorum ama üniversite sınavına da girdim ve bu yılın başından itibaren polislik için besyoya felan gittim ama üniversite sonucum biraz düşük geldi polis üniversitesini kazanamadım açık liseden mezun olamadım ve benim ailem çok baskıcı sürekli senden bi bok olmaz senin beynin yok hiç bişeyi kazanamadın şu bu diyerek baskı uyguluyorlar karşıma alıp konuşmayı denediğimde yine aynı lafları yiyorum iş bulup çalışıyım bi sene daha deneyim diye düşündüm bu sefer de sen işte çalışmak için kimden izin aldın diye azar yedim sürekli aynı lafları yemekten bunalıma girdim benim kararlarıma isteklerimi önemsemiyorlar dışarı bile çıkamıyorum herkes okuyup bi yerlere gelecek diye bir kural var sanıyorlar kendileri okumamış ben okumak zorundaymışım artık her dk ağlamaktan yoruldum evde küçük düşürülmkten yakında ya canıma kıyıcam çünkü sabrım kalmadı ya da evi terk etmeyi düşünüyorum nereye gidicem hakkında bi fikrim yok karşıma alıp her seferinde konuşmayı denedim ben daha kendimi ifade etmeden senden ni bok plmaz sen beyinsizsin başaramazsın şu bu diyerek susturuluyorum gerçekten artık birilerinin fikirlerine ihtiyacım var

Aile içi baskı ve üniversite sorunlarım?