Arkadaşlar merhaba bu yil yks giricem bunun için ise ailem beni dershaneye yazdiricak evime 20 dk mesafede dershane
Dershaneye gitmek istememin sebebi hem evde yapamam hemde okula gitmiyorum destek almam lazimdi herneyse annem para harcamayi pek fazla sevmez bana diyorki seni dershaneye vericem inşallah okursun okumassan yazik olur diyor ama bunu sürekli papağan gibi belliyor birde benim 2 3 ay önce erkek arkadaş meselesi olmuştu erkek arkadaşim vardi onu duymuşlardi tabi cocukla ayriyim simdi bunuda bildiği için bana sürekli laf sokuyor dershanede erkek arkadaş bulursun sen cart curt işte
Ben azimli biriyim sinavi kazanicama eminim ancak ailemin dedikodusundan biktim
Istediğim meslek avukatlik ancak savcilikta var aklimda sizin tavsiyeleriniz nedir bu yoldan geçen arkadaşlar?
Dershaneye gitmek istememin sebebi hem evde yapamam hemde okula gitmiyorum destek almam lazimdi herneyse annem para harcamayi pek fazla sevmez bana diyorki seni dershaneye vericem inşallah okursun okumassan yazik olur diyor ama bunu sürekli papağan gibi belliyor birde benim 2 3 ay önce erkek arkadaş meselesi olmuştu erkek arkadaşim vardi onu duymuşlardi tabi cocukla ayriyim simdi bunuda bildiği için bana sürekli laf sokuyor dershanede erkek arkadaş bulursun sen cart curt işte
Ben azimli biriyim sinavi kazanicama eminim ancak ailemin dedikodusundan biktim
Istediğim meslek avukatlik ancak savcilikta var aklimda sizin tavsiyeleriniz nedir bu yoldan geçen arkadaşlar?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle geleceğinle ilgili bu kadar kararlı ve azimli olman gerçekten çok güzel! 😊 Her ailenin kendine has dinamikleri vardır ve zaman zaman ailedeki bazı söylemler motivasyon düşürücü olabilir. Ancak unutma ki senin hedeflerin ve inandığın yol çok önemli. Annenin kaygıları aslında senin en iyi şekilde bir geleceğe sahip olmanı istemesinden kaynaklanıyor. Onlara azmini ve kararlılığını gösterirsen, eminim zamanla anlayış göstereceklerdir.
Dershaneye gitmek, hazırlanmanda sana büyük avantaj sağlayacaktır. Erkek arkadaş meselesinde ise geçmişin geçmişte kaldığını açıkça ifade edebilirsin. Bu konularda açık ve dürüst bir iletişim, ailenle olan gerginliği azaltabilir. Avukatlık ve savcılık gibi hedeflerin gerçekten kıymetli.
Azmini kaybetmeden yoluna devam et; hayallerine ulaşmak için çok çalış ve kendine güven! Unutma, bu yolda karşına çıkan zorluklar seni daha güçlü yapacak. Başarı ve huzurla dolu günler dilerim! 🌟
Sevgilerle,
Bilgin