Hayattaki en büyük pişmanlığım lise sonda dersaneye gitmek yerine yabancı dil kursuna gidip tercümanlık ya da ingilizce öğretmenliği gibi bölümler için hazırlanmamaktır. Çünkü yeni dil öğrenmeyi seviyorum ve genelde yabancı dil derslerinde en yüksek notu sınıfta ben alırdım. Fakat denemedim. Okumanın yaşı yoktur diyeceksiniz belki ama mantıken düşünürsek bu yaştan sonra sınava hazırlanmak kazanmak okumak kendini meslekte ispatlamak derken yaşım 45'i bulur. O saatten sonra da gençlere ağırlık verirler genelde. Tabii hiç üniversite okumadım değil, aöften spor yönetimi okudum, spor salonunda çalıştım ama bünyem kaldırmadı. Sonra Halkla ilişkiler ve reklamcılık okudum yine aöften, markette çalıştım. Market ortamı da çok ağırdı. Bi de minyon olduğum için kendimi gözlemlediğim kadarıyla her sektörü bünyem kaldırmıyor. İngilizce öğretmeni falan olsaydım şimdi evden online ders verebilirdim diye düşünüyorum bazen. Ama gerçekçi olmak lazım bu saatten sonra yeniden başlamak çok zor. Yani 30 yaşına geldim ama hala bir meslek edinemedim bana ne önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kitleye hitap eden işler veya bilgini çok iyi pazarlayabileceğin bir iş ki bu genelde bilgisayarla oluyor.
Mesela neler olabilir
Dil bilgisi içeren yazılım işi olabilir. Hak ettiği değeri görüyor. Keza video düzenleme işleri de çok fazla kitleye hitap ettiği için fazla üzerine düşülmesi getiri kazandırıyor. Video içeriği üretici işinin başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun dalları olarak başarılı olduğun konularda da video üretebilirsin. Fenomenler gibi istersen olursun ama olmak zorunda da değilsin. Keza E-Satış düşünerek hem üretime girebileceğin bir yapı oluşturup markalaşabilirsin. Ben mesela kendim adına da sürekli bunu düşünüyorum. Yine dil bildiğin için yurt dışı mağazası olayına geçebilirsin. Önü açık işler...
Kusura bakma biraz bekletmiş gibi oldum. Çalışırken yazıyorum da :)
Hiç önemli değil, ben de anında bakamıyorum yorumlara. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi değerlendireceğim:)
Sevindim, yardımcı olmak istediğim bir konuda böyle olmak istemedim de... Rica ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. :)
dil öğrenip gene tercümanlık gibi bişi yapabilirsin
Tercümanlık mezunu olanlar dururken beni niye alsınlar sırf dil biliyorum diye. Ya da aynı şekilde ingilizce öğretmenliği mezunu insanlar dururken sırf dil biliyorum diye benden niye yabancı dil dersi alsınlar
çevremde hiç bir üniversite okumamış ama dil bilipte tercümanlık yapan insanlar var
Nasıl izin veriliyor bu şekilde, tanıdık eş dostları vardır belki onların
tamam sen karamsar olmaya devam et
Aynıyız şu an yeminle hislerime tercumansın. Awk seninde benim gibi kafan karışık 🤦
Ya aslında bir dükkan açıp takı satmayı önerim sana en basiti o
Kova burcu musun yoksa sen de😂
Dükkanı nasıl açıcam onun için yeterli bütçem yok
Yok koç.😀 seni ben anlarım kardeş. Hele o yabancı dil varya ben onu niye deavm ettirmesim ki ah kafama 😤
Dükkan için biraz borç alıcam 300 bine açılır dükkan çok tutmaz takı falan
ya da ortak arayan olur öyle bi arkadaşla sermaye ortagı bulursun
Ooo 300 bini ben kendime bulsam keşke 😂
Diyorsun. Meslek değişsek keşke :) bende akademiyr giremediğim için pişmanım
Hepimizin var pişmanlıkları işte. Bizim zamanımızda bizi adam akıllı yönlendiren de yoktu ki doğru düzgün yeteneğimize göre ilerleyelim kendi kendimize çabaladık hep
Ulan yeminle bende aynısını dedim. Ailemiz yönlendirseydi ya falan çok dedimde cahillerdi vs dedim sonra. 🤣 cümlelerimiz aynı ama
Bir yönlendirse ben pilot olurdum kesin f16 pilotu
Biri beni yönlendirse ben de bugünün ingilizce öğretmeniydim inan ama geçmiş olsun artık:) bu saatten sonra zararın neresinden dönersek kardır diyerek en uygun şekilde ilerlememiz lazım
Bilmiyorum işte senin gibi kafam karışık
Yine gidebilirsin engel ne?
Üniversiteye mi? Gitmesine giderim tabii de mantıken düşünürsek zamanında okul okuyup 25 yaşlarında mezun olan bir genç daha donanımlı olduğu için meslek anlamında daha çok ilgi görür. Benim kazanmamdı okumamdı derken yaşım 40'ı bile geçer. Yeniden başlamak yerine bu saatten sonra elimdekilerle bir şeyler yapmam lazım ama ne yapıcağımı bilemiyorum. Aslında bütçem olsa kıyafet satışı gibi işler yaparım da ona da bütçem yok
Erken değil mi bunun için
😂😂
😅😂
Ne işi yaptın ki
Ne okumak istiyom
Besyo oku?
Aöf spor yönetimi mezunuyum zaten ama spor sektörünü bünyem kaldırmıyor çok hareketli ortam
Sence spor sektöründe para var mı
Kendini ispatlamana göre değişir