Meslek edinmek istiyorum ama hangi alana ilgim var hangi mesleği severim bilmiyorum seçemedim
3 ay
Ne istediğini bilmemek bazen boşluk değil arayışın başlangıcı gibi durur küçük denemeler yaptıkça sana uyan şeyin yavaş yavaş netleştiğini görebilirsin 😅 ❤️
Canım senin yaşın benden küçük, o yüzden sana gönül rahatlığıyla “yolun çok açık” diyebilirim 😊✨
31 yaş asla geç değil, sana yeminle söylüyorum. Asıl mesele şu: Kendini tanımak için hiç sakin sakin durup düşündün mü? Ne yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun, insanlarla mı olmayı seviyorsun yoksa tek başına odaklanmayı mı, masa başı mı hareketli ortam mı sana iyi geliyor, bunları not al. 📝
İnternetten farklı meslekleri araştır, ücretsiz eğitimlere bak, ufak denemeler yap. Gerekirse kısa kurslarla önce “tadına bak” sonra karar ver. Bir mesleğe başlamak evlilik gibi değil, değiştirirsin, dönüştürürsün, önemli olan harekete geçmen 💪
Unutma, kariyer dediğin şey tek seferde büyük bir seçim değil, küçük adımların toplamı. Kendine yüklenme, yavaş ama kararlı ilerle. Sen adım attıkça seçeneklerin netleşecek, yeter ki yerinde sayma 🌿🎧📚
Cevap
6Cevap
Yıldız namene bakabilirim istersen sana Uygun mesleklere
Think tank researcher
Ankara asfaltına çıkabilir siniz ablamda orada
İlgi alanlarını nasıl bilmiyorsun?
Kusför
Be mezunusun
Köse
Lıse
Unı okudnmu
Hayır