Annemle hergün kavga ediyoruz? Artık ciddi bir boyuta ulasti?

annemle hergün kavga ediyoruz. kucucuk şeylerden sinirlenip sacimi tutarak yerlerden surukluyor, oklavayla vurmaya kalkiyor (eline alip rastgele salliyor, denk gelmiyor bana.) yasim 19, mezuna isteyerek kaldim daha iyi bir yer gelsin diye, herkese 'bizim embesil puanini begenmemis, bahane tabi alisti yanimizda belese' diye anlatmis. bahcede annesi olmus yavru kedi besliyorum, bu sefer de ona takmis kafayi. 'evi hayvanat bahcesine cevirdin, cesedimizi de yedir onlara' diye bagirip duruyor. her alti saatte bir evi temizliyorum, yine de hicbir yeri begenmiyor. bugun de 14 yasindaki kardesime istedigi kurabiyeyi yapmadim diye olay cikardi, 'biktim senden, hiçbir ise yaramaz pis besleme' diye basladi, besledigim yavru kediyi atmaya kalkisti, sinirlenip onu bagirinca da beni dovmeye basladi. cidden biktim artik, dayanacak gucum kalmadi. simdi de evi terkedecegim diye agliyor. sadece ona kedinin ne sucu var diye bagirdim. kardesim de onu gazlayip duruyor, evi hergun ben temizliyorum sen hiçbir ise yaramiyorsun diye. babam annemden cekinir, yine de beni korumaya calisir. Annem ise gir diye darliyor, tamam diyorum gireyim ise. maasinin hepsini biz alacagiz diyor bu sefer. lutfen akil verin, cidden dayanamiyorum.

Annemle hergün kavga ediyoruz? Artık ciddi bir boyuta ulasti?