Arkadaşlar evlilik için 2 aklımda seçenek var biri bir yıllık sevgilim son zamanlar çoook soğuk ilgi vermiyor aileme karşı saygısızlık yaptı sırf benle lüstü diye aile gezisinde çekip gitti ne bileyim eskiden çoook seviyordu sonra hatalar yüzünden soğudu ailesi bana değer vermiyor ne bileyim çok seviyorum çok şey yaşadıkk güzel anılar, bir yanda da beni çook seven her istediğimi yapacak biri ailesi de bana değer veriyor ama tanışmadık henüz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sevdığin aklındayken diğer ınsanla evlenmeyi dusunmen yanlıs çünkü psikolojimden cökmussün ne kadar kotu insanda olsa sana yaşattıkları hayatını mahvetmıs boyle zor bır kararı vermeden önce bence evliliği aklından çıkar bıraz düsun derim sana o aklındayken öbürünün de hakkına girme
Çok kötüyüm yaa ben
Senı anlıyorum sen aynı bensin
Diğeri beni görüp beğenmiş ailesi de aşırı sayıgılı
İnsanın kalbi sevince b. ktan insanda olsa sevıyor iste unutamıyor alısmıssın sen sevdiğine oburuyle olsan bunu unutacağına inanıyor musun?
Ben bilmem kalbine sormalı hangisini tercih ediyor:) saygısız sevdiğini bır omur beklemek mı yoksa gerçekten evlenmeye karar verdiğinde acele etmeden Baska insanı secmek mi senin aklin 1. de
Konu zenginlik değil ikiside zengin sevgilimin ailesi zenginken bana bir hediyeye kıymaz ama diğeri ne bileyim aşırı ilgilili ailesi
Sevgilim düzelmiyorr evliliğe gitsek aşırı problemler olucak
Sevdiğin aklındayken sen bittin bı de senı manıpule ediyor davranışlarıyla kendine bağlamış ondan kurtulman lazım yeni bir ılıskı kurman ıcın
Sen olsan hangisini seçerdin, sevgilimden vazgeçsem anılar batıyor yaa
Orası kesin zaten evlilik olmaz senı üzüyor boyle bır p. clıgı yapmadan once keşke dusunse erkekler bak senin hakkına girmiş
Offfya offf
Ben unuttum mu zannediyorsun psikolojim alt ust zaten aklıma gelince çıldırıyorum ama eger bır gun bır başkasını seversem nasıp olursa onunla olurdum ya da sevdıgım bana nasıp olursa onu yanı bilemem ben tam olarak aklımdan atmadan evlenemezdım cunku sana zarar veriyor bu davranış bicimi
Gel mesaja konuşalım
Gelmek isterdim ama xper yetmiyorrr
Benimde
Neyse burdan devam edelim
Simdi senin bu sevdiğin kac yıllık?
Ve hala beraber mısınız?
Evet baraberiz 1 yillık dün annem o ben annesi gezmeye çıktık bana küstü diyee çekip gitti
Ne bileyim hataları aşırı fazlaaa
Artık ondan kopamam sanıyorr her istediğini yapıyorr
Ohoooo ne sacma sapan sey bu ıs ya ona söyle benı ıstıyo musun bak Başkası isteyecek de ona göre
Bu sorunu çözmeden evliliğe adım atma
Diyor ki benden gidemezsin seni kaybedemem
Eger hayır derse bence bı görüsun ben sevsem gorusürdum net
Hemen evlenmem zaten önce tanışlık felan sonra nişann 4 yıla anca evlenirim bu yeni çoçukla
İşte senı manipüle edıyo davranışlarıyla kendisine baglayıp hayatına bakmamanı sağlıyor ama senı sevmiyor boyle sacma bır sey olamaz o zaman bence 2. İhtimal ya onu engellersin bıtırırsın bitti dersin unutmaya çalışırsın ya bitti der 2. Kişiye şans verirsin karar senin
Teşeşkkürler aşkımmmm zaman ayırdın
Niye bu kadar uzun surecek 😃😃 bır Nisan 4 yıl surmemelı zaten bununla zaman gecırmıssın bide nısanlınla sevgili gibi gezme baka yaşın gecer sana soylıyım parası yoksa ya da senı oyalıyorsa vur tekmeyi gitsin
Aslında bu konu cok düşünülür yaşın kac acaba
Bilmiyorum ama senin psıkolojıkmen halın kötü bir de 4 yıl surecek bır nışan
O doktorluk okuyor askerlil felan
Simdi kı nısanlacagın kisi mı?
Yeni çoçuklaaa 4 yıl sürücek sevgilim doktorluk okumuyir
Sen bilirsin gercekten kararını ıyı ver
Haaa simdi oldu anladım
Teşekkürlerr canımm
Onun amacı okumak evlenmek degil ki
Sen bence yenisine basla 😂
Strır et
Buna benzer olay bende yasadım ama bence bahane ediyorlar
Sevdiysen hemen nışanlan
Okumadan evlenmem ki zaten ben de 4 yıla istiyomm
😂😂😂 yaa suna bak o zman sevdiğini bekle knk manyak msn
Sen valla karman corman bır seysın her seyden önce okulunu dusun knk bırak evliliği
Bakarsın daha ıyısı cıkar