AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Toz pembe ergenlik aşkı ile evlenirsen böyle olması normal büyük ihtimalle kaçarak evlenmişsindir.
Şimdi daha zor bir hayat seni bekliyor bir yandan çevre bir yandan ailen Alllah yardımcın olsun
evlendini ayrildini kimseye söyleme hele yabancilara
normal kendi halinde takil
boş ver hayatina bak
Hayır neden öyle olsun boşanmak gayet normal bir şey hiç üzülme daha yaşın 20 unut bu sana tecrübe olur ama kendini asla kötü hissetme evlenmek nasıl gayet dogal birşeyse boşanmakda gayet normal bir şey
Hemen uni ye çalış iş bul kendine birşeyler kat zaten konuşmaya hakları yok ama sen bişeyler başarmaya bak herkesi boş ver
şu an calisiyom sınava gireceğim zaten
Vallah her şey der bu toplum bazıları olsun derken bazıları nee falan der yani, yani bu topluma ne yapsan hep aynısın.
çoğu insan bunu enteresan olarak görebilir fakat bence çok normal ayrıca senin hayatında olan hiç bir hareket kimseyi ilgilendirmiyor daha gençsin eğlenmeye bakman lazım bu senin için toplumda bir farklılık ya da engel oluşturmayacaktır
Cinsellik için peşinde çok kişi olur ama evlilik için 70 yaşında dedeler bile bakire kız istiyor.
Bakire kız mı
@0_Nyks_0 kızlar beraber olduğu erkekleri unutamıyor ve hiç bir erkek onun salatalığı mı daha yeşil bununki mi? Sorusuna muhatap olmak istemez. En hassas olduğumuz nokta 👍 mutlu olmak istiyorum diyen kadın erkeği erkek gibi hissettirecek.
Bakireden kastım sadece zar değil.
Bence bu erkekte de olabilir
@0_Nyks_0 Biz erkeklerde unutamama olabilir tamam kabul fakat erkek için cinsel ilişkiye girebileceği bir kadın varsa keyfini çıkarır. Bunun karpuzu büyük şeftalisi tüylü ya da nektasi kılsız diye ayrım yapmaz. Basar basar geçer. Aynı şeyleri söylüyoruz fakat aradaki fark erkekler için ne kadar çok kadınla birlikte olursa o kadar iyi algılanıyor oysa kadın için tam tersi.
Helal yoldan yaşamış hemde erkekler her haltı yapıp bakire falan aramasın günahsa her iki cinse de günah evlilik dışı cinsel birleşme günah ama evlenip ayrılmış bunda yanlış bir şey yok
Hem şöyle de bir şey var bekarlar evlilerden daha rahat
@tugce082000 Zaten benim dediğim şeyde o 👍 günümüzde erkekler gerekirse parasını verip eskorta gidiyor. Yani toplum kadına ayrılınca bir ihtiyacın var mı? Diye soruyor oysa erkekler direk ihtiyacını karşılamaya gidiyor.
Her türlü haltı karıştırmış bir kızla evlenmek yerine boşanmış birini tercih ederim ama erkekler olarak ilk tercihimiz elbette hiç bir şey yaşamamış bir kız olur.
O sırada kara muhabbeti yapan erkekler memesi küçük şurası böyle diyen erkekler benimde bi erkekte ilk tercihim hiçbir şey yaşamamış olanı ama eğer bakir bi erkek değilsen böyle bi talebin olmamalı
Günah erkeğe de aynı kadına da ama yapıp yapıp saçma sapan konuşuyorsa öyle insandan hayır gelmez kadının geçmişi varsa erkeğinde var insan hata eder ben yapmamış kız isterim şöyle böyle sallıyorsa kendinde yemediği halt kalmamışsa onun o kızı istemeye dahi asla hakkı yok kendine hak görüp kadına demediğini bırakmayan kişiye asla güvenmem ama dese ki geçmişte böyle şeyler yaptım kadının bekâretine bakamam yakışmaz falan derse seviyorsam onu geçmişi beni bağlamaz
@0_Nyks_0 Benim büyük meme isteğim yok 👍 ben dişil enerjiye bakarım ve her önüme gelenle düşüp kalkmam. Bakir değilim diye seçici olmadığımı söyleyemez hiç kimse. Seçiciyim yani 😎
Bakir değilsen bakire bi kız nie seninle olsun
@0_Nyks_0 Doğunun bazı köylerinde başlık parasını verince istediğin gibi kız alıyorsun 👍
@0_Nyks_0 Bakire olmayan birini alırsan büyük ihtimal bedava olur.
O eskidendi knk senin yaşlarında da bakire kız yoktur die düşünüyorum
Başlık ne ya bedava dio bide😂
@0_Nyks_0 kanka senin dünyadan haberin yok
Knk bence sen kürtsün
@0_Nyks_0 Doğuda öyle yerler var ki kuma olarak dahi evlenmeyi kabul ediyorlar
Ben tur yapmaya gittim gruba katılıp göbekleri açık geziyorlardı😂
@0_Nyks_0 Kanka Endonezyada mehir verip kızı alıyorsun şimdi Endonezyalı mi oldum?
😂sen öyle san kaç kişi para verip kadın aldı 😂 kaçıp kaçıp gittiler hemde iğrenç bir şey paralı kadın neeee
Mehir mi😂😂 knk bence sen zorlama halanın teyzenin kızıyla evlen olsun bitsin
@0_Nyks_0 Ali ağaoglu ve Acun gibilerin bir sürü karısı var. Her canı istediğinde başka biri ile birlikte oluyor şimdi de onlar gibi mi oldum?
Bunun gibilerin karısı hep eve erkek alıyo 😂
@0_Nyks_0 Akraba evliliği sizde normalse sen evlen 👍
@0_Nyks_0 Akıla ihtiyaç duysam kesinlikle bir kadından akıl istemezdim 👍
Kürt olan sensin knk akıl vermedim olanı söyledim
30-35 yaşında ve bakire kız hayali kuruyor 😂 kendisi de bakir değil
@0_Nyks_0 Siz mümkünse kimseye akıl vermeyin zira insanları yanlışa sevk ediyorsunuz.
😂😂😂😂
İnsan korkar ama ben kendim yapmış olsam bakir erkeği istesem korkarım niye onun hakkına giriyor muyum diye
Bakir erkeği evlilik vaadiyle kandırırsın aşkom 😂💅
@0_Nyks_0 Kandırdığın erkek Azrailden selam getirebilir. Dikkat et kandırıyorum derken kanma 👍
Dikkat edin sizinde kandırdığınız kızlar azrail olmasın size😀
@0_Nyks_0 bakir değilim. Demirden korkan trene binmeyecek 👍
Başkalarını bilemem, ben normal sıradan bir insan olarak görüyorum bir anlam yüklenmesine de gerek duymuyorum. Gayet normal bir kadındır yani.
Kimsenin düşüncesi seni ilgilendirmesin. Daha çok gençsin mücadelene başlayıp hayatını ve düzenini bir an önce oturtman lazım. İste o zaman milletin ne söylediği seni hiç ilgilendirmeyecek. Kendine odaklan başka çaren yok
Evlenmek de boşanmak da insanlar için. Kimin ne gördüğünün ne önemi var. Duruşun dik olduğu sürece kimse de bi şey diyemez, izin vermemiş olursun.
Maalesef hiç evlenmemiş bir adamla şansın olmayacak nerdeyse. O yüzden birisi karşına çıkarsa bunu düşünerek hareket etmek zorundasın.
Olabilir. Gayet normal bir şey. Uzme kendini.
Hangi şehirde yaşıyorsun... eğitim durumun nasıl peki...
Evlenmekte hak boşanmakta hak, sen başkalarının sözüne bakma onlar anca konuşurlar.
Eğer onunla cinsellik yaşamadıysanız çokta kafaya takmayın bu durumu.
Türkiye’de mi Afganistan’da mı ya da Afganistan kafalı Türkiye’de mi çok önemli
Çocuk yoksa iyi. En azından çocuk yok dersin. Çocuk olsa bu genç yasta daha zor olurdu
Elimde sen gibiydi evlendik bak. Olumsuz düşünme sadece akıllı davran
Hayatın eksi ve artıları vardır bundan dolayı eksi almış olabilirsin lakin artıların daha fazla olacaktır emin ol
İnşallah
Doğru ya da yanlış sıfırdan hayata başlaman gerek Ama bu sefer artıların var ve bu tecrübelerden yararlan
toplum nasıl görürse görsün. toplum için mi yaşıyorum. kendim için yaşıyorum hayatıma keyfime bakarım
Üzülme arkadaşım herkesin derdi kendine ben bir şey söylicem yanlış anlaşılır diye korkuyorum ben hiç evlenmedim ben ne yapayım şükür de haline
Bi kader yaşamışsın hatalı olur bu bir derstir yoldur bir daha ki seferde iyi düşünürsün yapmazsın dikkat edersin
Delirme niye öyle olsun sende daha gençliğinin baharındasın millet sevgili kalıp ayrılıyor en doğrusu evlenmek zaten olmuyorsa olmaz ayrılırsın
Yasin daha cok genç. Hayat enerjini kaybetme. Değerli olan sensin
Özet geçeyim niyeti bozuk olan hepsinin ta... m.. k
Toplumu umursama onlar ne olursa olsun konuşmaya bir şey buluyor
canım umarım kimse kaçmaz boşanmak gayrt normal ve hepimizin yaşayabileceği bir şey
üzülme
Hiç alakası yok evlenip ayrılman çok normal çok doğal bir şey.
20 yasinda hayatına bu kadar şeyi sığdırmayi nasıl basardin kuzu. Sen daha bir bebeksin
toplumu bilmem bana göre normal kadın farklı bir durum yok
Ben düşük zekalı olarak düşünürüm senin yaşında evlenmiş ayrılmış birini
Aptal, cahil, köylü aklı, olan bazı insanlar tarafından dul damgası vuruluyor ama onları da çok ciddiye alma
Açık açık söylüyorum dul olduğun için erkekler senle rahat bir şekilde dost hayatı kurmak isteyecektir
Boşanma sebebin önemli
Ana kuzusu diyim ne anlarsan anla
eğer anasından daha çok seni sevecek birini bulursan anca yoksa unut ki anasından çok seni seven birinden hayır gelmez
dul görülür kimse istemez toplum baskısı işte
Maalesef
Toplum bu şekilde ona göre hareket et
Neden senden kaçacaklarını düşünüyorsun?
Neden ayrıldığını bakmak gerek
Aman toplumu takma yaşın çok genç önüne bak
Zor gerçekten ben erkek olarak sıkıntı yaşıyorum
Olgun kadın görmüş geçirmiş kadın
Sen nasıl istersen öyle görülür.
Dul olarak gözükürsün
Geçmiş olsun işin zor
Zina mı ettin de,
Boşanmak da helal
Bence evlenmiş boşanmış birini bulsan daha iyi bekar biri olmas
Kocalarini elinden alacak seka makinasi
Derken