Daha 20 yaşındayım evlendim ayrıldım anlmadasik biraz erken bir evlilik oldu hata baş li başına bir daha kimseyi sevemeyecek gibi başkaları benden bu durumdan dolayı kaçacak gibi hissediyorum belki de hiç bir şey önce ki gibi olmaycsk gerçektende öyle mi bu durum neden beni bu kadar üzüyor 😥
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılher şey insan içindir kadının erkeğim başına gelebilir ayrılma millet ne der çevre ne der diye yaşamaya hayatını sürdürmek istesen çekilmez sürdüremezsin kendin için yaşa nasıl istiyorsan kendin değerlerini dikkate alarak boşanmış olmak hayatını sonu değil bir iş bulup çalışırsan kendine özgüvenin olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmiş ve ayrılmış bir kadın, toplumda farklı bakış açılarıyla karşılaşabilir ve bu durumun toplumsal algıları, kültürel bağlam, coğrafi bölge ve bireysel değerlerle değişkenlik gösterebilir.
Bazı toplumlarda, ayrılmış bir kadın hala saygı görebilir ve hayatını yeniden kurma konusunda desteklenebilir. Ancak, diğer toplumlarda ayrılma, olumsuz bir etiketleme veya yargılama ile ilişkilendirilebilir. Bu olumsuz algılar, kadının kişisel seçimleri, sosyal ve ekonomik durumu veya yaşadığı çevreyle ilgili olabilir.
Toplumsal algıların çok çeşitli olduğunu ve bireylerin bu durumdan nasıl etkilendiğinin, daha geniş toplumsal ve kültürel faktörlere bağlı olarak değiştiğini söyleyebilirim. Modern toplumlarda, daha fazla anlayış ve destek geliştikçe, bu tür durumlar daha normal ve kabul edilebilir hale geliyor olabilir.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılKendi hayatında neler yaşayacağındna bahsedeyim. Sonuçta ilk evliliğini yaptın ve evlilik hayatını deneyimlemiş bulunuyorsun. Üstüne bir de başarısız olmuşsun ve artık boşanmış kişilerin tarafındasın. Bunları illaki duyacaksın ve bu konuda güçlü durmalısın. Ayrıca hiç evlenmemiş kişiler boşanmışlardan bir nebze uzak durur genelde. Bu senin için bir artı, potansiyel kişi sayın arttı.
Dışarıdan görüntüye gelirsek de nasıl göründüğünü sen belirlersin, başkaları değil. Kendi yaşadığın kendine ve hepimiz tercihlerimizin sonucunu yaşıyoruz. Sıkça söylediğim bir sözüm vardır. Anlatamayacaksam niye yapayım? Ben farklı bir karakterim ve kriterim diğer insanlara anlatamayacaksam yapmamak Aynısı senin için de geçerli. Sen niye boşandığını saklayıp söylerken rahatsız olasın? Büyütülecek bir şey değil.00 Yorumla
1 yılToplum hiç evlenmeyene de laf söyler. İnsanlar herşeyi konuşur der. Önemli olan kendimizin ne istediği hayattan canım.🌸Hayattaki talihsizliklerimiz mutlu olmaya engel değildir. Sen yeni insanları tabiki tanı mutlu edecek insan illaki vardır ama asla acele yok☺️
Yorumlarda iyi niyetli yorumlar harici erkekelere dikkat et tatlım. Senin derdini fırsata çevirebilecek kötü niyetli insan çok. Herkes değil tenzih ediyorum iyi niyetlileri. Ama çoğunun amacı malum. Duygusal boşluk yakalamak olacaktır sende aklında olsun.🍀
71 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim en iyi cevap için💜
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
86Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılToplumu önemsemsin. önemli olan kadının mutlu olması.. ve gayet normal evlenmek ve boşanmak.. insanlar anlaşamayabilir
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılArtık kimse kimsenin medeni haline bakmıyor gadası
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılToplumu düşündüğün kadar kendini düşünmüyorsun.
Kendini düşün , bu hayat senin gözlerinin kapadigin zamana kadar var.
Gözlerini yumduğun zaman adın bile cenaze olur.
Onun için kimsenin sözüne bakma.
Kendini elestiremeyenler milleti eleştirir.
Rabbim iki cihanda huzur ve selamet versin 🤲 aminn36 Yorumla- 1 yıl
👏👏
- 1 yıl
- 1 yıl
@huzurserpil teşekkür ederim
Soran1 yılAmin 🥀
Gizli Üye(30-35)1 yılBende evlenip boşandım. Ben senin gibi düşündüm yok bana şunu derler bunu derler. Ama geçip giden zaman ömürden :) seni yargılarken kimse o evin içinde ne yaşadığını nelere katlanmak zorunda olduğunu gördüğün psikolojik baskıyı bilmeyecek. Topluma bakma sen evlenmezsin evde kaldı derler evlenirsin bunla mı evlendin derler boşanırsın bi evliliğini sürdüremedi derler. Kimseyi dinleme kendinden başka. Boşandıktan sonra terapi gör olur mu? Hızlı toparlanmana destek olur. Tabiki moralini bozuk cümleler de duyacaksın. Sen kendini biliyorsun boş ver eli ne derse desin. Ben boşandıktan sonra nerden baksan 2 sene felan kimseyi almadım hayatıma çünkü çok yıprandım. Sonrasında biriyle tanıştım. Sevilmenin ne demek olduğunu onda öğrendim. 3 senedir beraberiz. Evlendim. Bazen çiçekli bi yola ulaşmak için taşlı zor bi yoldan da yürümen gerekiyor. Allah yardımcın olsun :)
36 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ysecaan_0 🌸❤️🩹
Soran1 yılNe kadar güzel özetlemissin tam olarak böyle hayatim senin dediğin gibi ileriyor inşallah bende çabucak toparlarim sanada çok üzüldüm ama sonunda rabbim kalbine gönlüne göre vermiş
Cevap sahibi1 yılİnşallah her şey hızla düzelicek. Su akar yolunu bulur. Hayat sana hep güzellikler getirsin. Hiç merak etme. Gönlünü ferah tut. Eylül sana beklemediğin güzellikler getirsin kız kardeşim 🌸
Soran1 yılİnşallah canım amin seninde 👍
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Erkenden yanlış yaptığını farkedip hayatını harcamadan evliliğini bitirmen isabetli bir karar olmuş, tebrik ederim. Yanlış bir evlilik senin için de eski eşin içinde kötü bir hayat anlamına gelecekti.
Toplumun ne dediği önemli değil, hayat senin hayatın, senin mutlu olman önemli. Toplum sen kötü bir evlilikte mutsuz olduğun da yanında olacak mı?Yani salla toplumu gitsin, kafana göre yaşa.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Toplum olarak maalesef on yargılara sahibiz özellikle boşanan kadınlar kolay lokma olarak ve her erkeği baştan çıkaracak şeytani varlik olarak görülür özellikle kadınlar bu şekilde düşünüyor ama kimse kimsenin içindeki kopan kiyameti bilemez bence kulağını herşeye kapatip yeni hayatına bakmalısın illaki ilk evliliğin kötü bitti diye herkes kötü olacak diye bir şey yok sadece ince eleyip sık dokumalisin iyice tanımadan asla bir yola çıkma
İnşallah çok mutlu olursun Allah yardımcın olsun20 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Sebebine bakılmaksızın özellikle (istisnalar hariç) erkekler tarafından kullan at dertsiz insanlar. Kusura bakma lütfen ama bir açıdan bakıldığında bu şekilde bakan insanlar çok fazla. Ve çoğu dul kadın buna teşne çok ilginç şeyler duyuyoruz televizyonda malum.
Bir başka açıdan bakıldığında haklarını kullanmış ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik bir adım atmış.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Senin durumunda çok insan var, yaşına takıldığın için kötü hissediyorsun ama takılma. Tek amacın mesleğine kavuşmak olsun. Meslegin paran elinde olduktan sonra boşanmişsin cart curt kimsenin umurunda olmaz. Ama doğru kişiyi bulana kadar kimseye anlatma bu durumu. Kullanmaya çalışırlar,
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. kadın görülür yetişkin. ama toplum öyle aklındaki gibi bakmıyor. yasın genc. sasırırlar muhtemelen ergenlikte sevdi asık oldu evlendi derler iclerinden. toplum sallamıyor. capkın erkekler icin av olursun. tavlarsa seni yataga atmaya calısır niye dulsun. bekar kız gibi olmaz. daha rahat konusulur sana karsı
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYobaz ve aptal insanlar boş yargı yaparlar anca. Akıllı birine denk gelirsen o seni yargılamaz olduğun gibi kabul eder zaten. Bence tekrardan erken yaşta bir evlilik yapma çünkü bu yaşlardaki evlilik daha çok hüsran oluyor.
210 Yorumla- 1 yıl
20 yaşında canım gibi evlenmiş bide boşanmış tabi ki yargılayacağım
- 1 yıl
Ne diye yargılayacaksın? Herkes hatalı ilişki yapabilir ve çocuğu da yok. Evlenip boşanıp yeniden evlenip çok daha mutlu olan bir sürü insan var.
- 1 yıl
Evliliği bırak artık herhangi biriyle bir şey yaşamamış hiç kimse yok o yüzden bu kafadan çık yoksa mutsuz ve bekar ölme ihtimalin yüksek
Soran1 yıl@deliolmamak sadece burada takıldığında yaş ise onu şöyle açıklım burası şehir yeri büyük yerler olmadığı için kızlar erken yaşta evlenebilir bu yaşlarda benim arkadaşlarım ikişer tane çocuğu var size göre erken olabilir haklısınız
Soran1 yılMesele yaş değil anlaşabimek
- 1 yıl
@soran aslında mesele gerçekten yaş. Benim annem de erken yaşta evlendi ve erken yaşta evlenip de yaşlandığında pişmanlık duymayan kimseyi görmedim. Uzmanlar bile söyler, olgunluk gerektiren konuların belirli bir yaşı vardır. 20 yaş ise bunun için çok küçük yani evlilik için. Etrafındaki kızların çocuk sahibi olması bunu normalleştirmiyor ben lisedeyken okulumda hamile kalan kızları gördüm (kendi rızalarıyla ve evlendiler). Evlilik sadece aşkla alakalı bir şey değil çünkü çok daha fazla düşünülmesi gereken şey var ve bunlar içinde en önemli olan şeylerden birisi mesela maddiyat, bir de evlendiğin kişinin ailesi. Çünkü iki insan evlendiği zaman aileler de evleniyor ve evlendiğin insan kadar ailesi de çok önemli. Bizim toplumda karı koca arasında olan şeylere aileler bile müdahil olur ve bu çok strese sebep oluyor, bunun için erken yaşta evlenmek hiç iyi bir şey değil. Ayrıca yine erken yaşta çocuk sahibi olmakta iyi bir şey değil. Her yaşa göre yaşanılmalı, yani bu yaşlar genç gibi yaşanması gereken yaşlar, olgun bir kadın gibi değil. Sen kendini ne kadar olgun hissedersen hisset ya da istediğin kadar öyle san ama bedenin öyle değil. Bu yüzden erken yaşta evlenenler çabuk yıpranıyor ve bu sadece çocuk bakmakla alakalı bir şey değil, çocuk olmasa bile yıpranıyorlar.
- 1 yıl
Bu arada evlilik için gereken olgunluk farklı bir seviye yani sana asla olgun birisi değilsin demiyorum zihinsel olarak olabilirsin ama evlilik için daha fazlası gerekiyor. Çünkü ilişkiler konusunda çok bilgili olmalısın ki evlendiğin insanı doğru şekilde seçebilesin ve tanıyabilesin ama belli ki seçememişsin. Bu hatayı büyük yaştaki insanlar da yapıyor elbette ama genç yaşlarda bu hatayı yapma oranı daha çok yüksek.
- 1 yıl
körler sağırlar bir birini ağırlamış
- 1 yıl
Sen daha konuşma zaten verecek cevap bulamıyorsun 😂 @deliolmamak
- 1 yıl
ya ben zaten herkes hatalı ilişki yapamaz demedim ki s4laklar zaten yapar , 20 yaşında s4lak gibi evlenip DUL olan bir kadın yerine daha akıllı bir kadın tercih eder gençler bu kadar basit.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDul olarak görünür ama durum öyle değildir. Yeni kanun maddelerine göre evlenip ayrılan kişi bekâr'dır. Kimliğinizde de öyle yazar. Yeni bir ilişki konusuna gelecek olursam asla eskisi gibi olmuyor. Herkes seni kullan at gözüyle görecek. Öyle insanlardan hemen uzaklaş. Birgün gerçek aşkı bulabilir misin inan bilmiyorum, bende senin gibiyim.
02 Yorumla- 1 yıl
Seni gerçekten çok seviyorum❤️🔥
- 1 yıl
Bende seni seviyorum 🩶
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 20 yaşında mı 🙄 pardon ama hayatının en büyük hatasını yapmışsın genç yaşta evlenerek, 25-30 arası yaşa kadar beklesen sabırla ne olurdu ki dünya başına mı yıkılırdı hayır 🤷♂️ bence çok fazla reddedilebilirsin benden tavsiye evlenip ayrılmış birini bulmandır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çocuk yok nasıl olsa, çok erken yaşta evlenmenin hataları bunlar ama bir sonraki evliliğini 35 yaşından önce yapma. Evlilikten ne anlaman gerektiğini anca anlarsın çünkü. Milleti bırak, kimse 5 sene sonra çevrende bunu hatırlamaz bile.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılE yani bidaha hiçbir şey eskisi gibi olmicak.
Hiç evlenmemiş biriyle evlenirsen ailesi engelli gibi davranır, bundan sonra tekrar evlenmek istiyorsan çok ölçüp tartman lazım arkanda durabilicek sağlam adam gibi biri olması gerekiyor. Sakın ana kuzusu biriyle birlikte olma. Kadına Kadınlar yapıyor en büyük düşmanlığı.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKullanmaya çalışırlar on kişiden biri belki dürüst yaklaşır onuda farkedemezsin, arada kaynar, ilişki kurmaktan bir süre uzak dur zaten biri kötü bitmiş daha yeni, hayatı akışına bırak biraz kendine odaklan zamanla her şey yoluna girer.
10 Yorumla Sizinki günah bile değil oysaki. O yüzden aldırmayın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim sevgilimde evlenmis bosanmis bir cocugu var , benimde ailem izin vermiyor onunla evlenmeme , birde ben 23 o 32 yaşında. Birbirinizi sevdiginiz bir erkek bulursanız evlenin. Benim sevgilim beni seviyor bende onu, cok guzel bir birlikteligimiz var her açıdan. Sende bulabilirsin bence. Sevgilim 32 ben 23 yasindayim birde. Bulabilirsin merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimseyi yargılamak haddim değil fakat eşinden yeni boşanmış bir kadınla eski sevgilim aldattığından beri toplumun bakış açısını iyi düşünmüyorum kolay lokma olarak görüyorlar kolay cinsel ilişki nasıl olsa hemen evlenmez mantığı var erkeklerde ama hepsi böyle değil benim size tavsiyem en az 2 sene kimseyle bir ilişki yaşamayın sonra yeni ilişkilere yelken açarsınız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılToplumda nasıl görüleceğine hiç bakma. Herkes pişman olabilir bu normal. Hayatına sıfırdan başla geçmişi unut. Eğitimine, işine yön ver. Herhangi bir erkekle uzun bir süre ilişki kurma. Kendi başına ayakta durmanın tadını çıkar. 🌸
010 Yorumla- 1 yıl
Özellikle burada sana yardımcı olmak isteyen erkekler olacaktır onlara asla inanma. Senin zaafından duygusallığından yararlanmak isteyecekler
Soran1 yılEvet balım farkındayım sadece sormak istedim kafama takıldı yoksa burdakilern tavsiyeleri görüyorum sırf morel bozmak
- 1 yıl
Tam bunu yazacaktım Sen yazdın djjdzjz
- 1 yıl
Kesinlikle öyle, sen benim yazdıklarımı güzelce düşün, hayatına güzel bir yön ver. Geçmişe takılı kalma 🌿
Soran1 yılÖyle yapacağım teşekkür ederim çok iyi morel oldu 🥰
- 1 yıl
Rica ederim canım 💖
- 1 yıl
Bende moral verdim zjkzks
- 1 yıl
Sabahtan beri ınsanlara yorum yazıyorum kimse cevap vermiyor ya ne değişik bir yer bura
- 1 yıl
@HarunBaskan Kendi yorumunu yazabilirsin başkasının yorumuna yazmak yerine 😄
- 1 yıl
De sadece hislerimi dile getirmek istedim onuda sen yazdın snnsak
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha çok gençsin, bu tarz düşüncelere girip enerjini bozma, sen kendine güvenip saygı duymazsan kimse saygı duymaz.
10 Yorumla
1 yılDaha anlayışlı ve daha hoşgörülü olur kesinlikle evlenilecek kişiler keşke hayatım da olsa öyle biri inan fırsat kaçırmadan evliliğe adım atarım
10 Yorumla
1 yılKimin ne düşündüğü umurunda olmasın. Kendi yoluna bak. Ekonomik özgürlüğünü kazanmaya bak. Kendini geliştir. Geleceğe yönelik güzel planlar yap. Aksiyon al, yoluna devam et. Gerisini de düşünme.
10 Yorumla
1 yılKonusu açılmazsa bu konuyu kimseye açma sende kalsın. Bu konuda ciddi düşünecek seviyeye gelmedigin birine ve tanıştığın kişilere arkadaşlarına. Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. toplum zaten bozulmuş insan evlenebilir boşanabilir bu doğal bir şeydir. çevremde komşularım dul olan bayanlar var asla onlara başka bir gözle bakmadım onlar için herhangi bir olumsuz düşüncem de olmadı
00 Yorumla
1 yılBana göre normal görünür, Müslüman ülkelerde bakire olmayan kadının evlenebilme ihtimali yüzde birdir, Avrupa'da bakireliğin önemi yoktur, çok gençsin, cinse.. ği merak edip sevmediğin biriyle evlenip boşanmışsın, evlenmek şart değil aslında
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Toplumun nasıl gördüğüne bakarsan çok kırılırsın o yüzden sen kendini biliyorsan sıkıntı yok herşeyin hayırlısını iste her zaman ve sağlıklı adımlar atman gerek onun yerini doldurayım diye bi başkasını alma hayatına ta ki birilerini sevene kadarn
00 Yorumla
1 yılEvlensen erkenden neden derler boşansan dul derler evlenmesen isteyeni yok evde kaldı derler insanlar konusmak istedikten sonra her haline laf söylerler cok guzel bir hayat yasayip mutlu olan insanlarla dolu etraf elbet dogru insan seni her halinle kabul edicek üzülme ❤️
10 Yorumla
1 yılcahil bir ortamda yaşıyorsan kötü gözle bakan çok olur.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet fazlasıyla cahil bir ortam
- 1 yıl
kolay kadın gözüyle bakılıyor bence insanları ayrıştırmak çok büyük cahillik.
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin zor biraz kendini toparlayıp düzgün birini bulup tekrar evlilik düşünebilirsin boşanma olayınıda dillendirme çevrene ya da başka memlekete gidebilirsin benimde yakın bildiğim çevremde böyle evlilik oldu kız boşanmış erkek ilk evlilik gayette iyi oldu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Merak etme dullar daha fazla rağbet görüyor eğer kötü bir insan değilsen birçok talibin olur çocuğun var mı ve neden boşandın 🌹
03 Yorumla
Soran1 yılHayır çocuk yok çok ana kuzusu biriydi değer vermedi o yüzden
İnsanların veya kimin ne düşündüğüne bakma. Hayrını karartacağına mantıklı bir karar vermen daha doğru olmuştur.
Eğer gerçekten sevebileceğin ve seni herşeyinle kabul edecek biri olursa. Herşeyinle kabul eder sorun etmez
Kendini üzmene düşüncelere girmene gerek yok yaşına uygun hareket etmen daha sağlıklı olacaktır ve vereceğin kararlarda etkili bir yol gösterecektir.00 Yorumla
1 yılbu yaşta evlenip ayrılmış biri muhtemelen toplum tarafından iyi görülmez ama toplumu umursamaya gerek yok bu senin kendi hayatın kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. O kafa yapısı eskide kaldı, artık boşanmanın oranı fazlalaştı bu yüzden yadırganacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılDikkatli davranmalısın sadece. Çünkü erkek milleti boşandığını öğrenince belaltı yaklaşıyor. Onun dışında kime ne, mutsuz olmaktansa boşanmış ol
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenip boşanan çok insan var. Olabiliyor yani bunlar gayet normal. Toplumda kim neyi nasıl görüyor zaten umursama
10 Yorumla
1 yılToplum senden daha mı önemli boş ver ne olmuş ayrıldıysan kendi hayatın sonuçta öyle toplum yerin dipine girsin
01 Yorumla- 1 yıl
**dibine
- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılBizim toplumumuzda pekmhoş görülmez ama bu algı yavaş yavaş yok oluyor gibi. Ama anadoluda hala farklı gözle bakılabiliyor
00 Yorumla
1 yılÇok normal ve doğal bi durum. Sadece toplumun cahil kesimi seni rahatsız edebilir onları da takma , zaten doğru insanı bulmak o kadar kolay değil
00 Yorumla
1 yılBizim toplumun erkeği evlenmeyince de iyi gözle bakmıyor ki. Sevgili oluyorsun, çoğunun derdi uçkurunun zevkini yapmak.
01 Yorumla- 1 yıl
Hele ki belli bir yaşa geldiyse kişi “Kesin sorunları var. Ondan dolayı bununla biri evlenmemiştir. “ “evde kalmış” gözüyle bakıyorlar ki bunun kadını, erkeği yok. Acaba evlenenler nerede kalıyor? 😂😂Galiba sokakta kalıyor evliler bu mantıkla.😂😂Yani bir insanın yaşı eline işini alana kadar zaten 30 ve üstünü bulabiliyor ülkede. Acaba evlensek nasıl geçineceğiz? Dersin bu ülkede her okuyana direkt iş veriyorlar da biz evlenmiyoruz. İnsanın atanana kadar zaten yaşı 30 ve üstünü bulabiliyor. Bizim millette gerçekten her şeye bir laf var. Atalarımız,”Boş tenekeden çok ses gelir.”derken haklılar. Boşanmış olanlara da bu zaten almış bir kez o zevki , rahat durmaz diye düşünen beyinsiz erkekler var. İşin özü hiç evlenmesen de evlenip boşansan da Türk milletinin bakış açısı sakat. Ha herkes bir değildir. Öyle birilerine denk gelmen dileğiyle.
Gizli Üye(36-45)1 yılKimin umurunda toplumun ne düşündüğü ama senin bu kadar üzülme sebebin yaşın. Daha çocuksun çünkü kadın olmaya çalışmışsin ama yazık olmuş. Hep söylüyorum KESİNLİKLE DOĞRU YAŞ EVLİLİK İÇİN 30. senin için yapacak şey yok
00 Yorumla
1 yılYorumlara çok şaşırdım. Artık 2 kişiden biri boşanmış. Gayet normal bir durum. Yıllarını harcamayarak iyi yapmışsın.
00 YorumlaÖyle düşünme illa kendine göre birini bulursun ama acelede etme bu duygular snei ele almasını
Bişeylerle uğraşmaya çalış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yıloalbilri nasıl görünce normal bi kadın dik durup güçlü olduktan sonra kimin nasıl gördüğünün ne önemi var
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılSen bu yanlış kararları alırken kimse sana DUR demedi mi?
06 Yorumla
Soran1 yılDedi
- 1 yıl
Sen naptin? Burnunun dikine mi gittin
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Nerelisin
Soran1 yılAdana
- 1 yıl
Adana çingene mi oluyor?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dik dur kim neder diye yaşamıyoruz kim nederse desin sen kendini biliyorsan sorun yok bende yaşadım senin yaşadığını neler neler dediler umursamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnce bi sakin ol hiçte öyle düşünme henüz 20 yaşındasın çalışıyor musun
10 YorumlaBence tekrar evlenmeyi unut okuluna kariyerine odaklan dogru kişi seni bulur
10 YorumlaSimdi kim kimin ne yasadigini nerden bilecek. NormL devam et hayatina bisey olmaz. Kimsenin de birsey bilmesine gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılafedersiniz ama kötü kadınmış gibi düşünülüyor ama herkesin çoluğu çocuğu var hata yapılabilir empati yapmak çok önemli
10 YorumlaToplumu takarsan yolunu bulamazsın. Takılma. Kimseye söylemene gerek yok hayatına bak
10 Yorumla
1 yılSeda sayan 6 tane evlilik yapmıştı diye hatırlıyorum. Olur yani evlenen adam çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbekarlar daha dul boşversene bekarlar bakir ya da bakir mi ki enazından sen helalinden boşanmış oluyorsum her poku yiyenlermi dulsun bekar gibi olmaz diyorlar
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbakire mi
Gizli Üye(25-29)1 yılBak ağzı olan konuşur. Önemli olan ilerde sevgilin esin olacak insanın sana tutumu ne olacak eğer tutumu olumsuz bir insansa zaten sevgilin esin olmasına gerek yok pasla. Bu hayatın sonu kara toprak. Mutlu ol çok üzülme takma. Evlenip bosanmaysn herkeste dıştan mutlu nimarasi kesse de çok mutsuz insan var. Oku bir şey yap bir mesleğin olsun
00 Yorumla
1 yılBunda bişey yok herkesin başına gelebilir daha gençsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılToplum her zaman her durumda bir şeyler söyler. Senin kişiliğin nasılsa insanlar öyle davranır sana.
00 Yorumla
1 yılsen kendini değersiz görürsen başkası neden görmesin ki
00 Yorumla
1 yılBenim için normal bir şey
Normal bir kadın anlaşmakta var anlaşamamakta00 Yorumla
1 yılBaştan çıkaran kişi olarak görülüyor genellikle erkekler için kolay av gibi görünüyor
00 Yorumla
1 yılAcelen neydi be Hatun Neden bu kadar erken davrandın evlenmek için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılcanım ama işte hep o işi yapacak potansiyel var gibi bakılır
00 Yorumla - Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği