Karşındakini umursamadan kendi düşüncelerini kanıtlamaya devam mı edersin?
1 ay
Karşındakini umursamadan kendi düşüncelerini kanıtlamaya devam mı edersin?
Doğru olanı (nesnel doğrular) savunduğumu düşünüyorsam ısrarcı olurum. Bir de şahsi, başkalarının hayatına ucu dokunmayan düşüncelerim varsa onları da savunurum. Hiç kimse şahsi düşüncelerimden vazgeçmemi beklemesin.
Evet tabiki haklı oldugum her zaman her cümlemi savurum. haksız oldugum henüz ispatlanmadı 😃😃
Tebrikler😂😀👍🏻🥂
😃😃✨✨✨ablan star
😂😂🤌🏻
😃😃😃
Cevap
20Cevap
Karşımdaki kişi karşı atak yapıp kendi yanlışını savunmaya devam etmezse ben üzerine çok gitmem.
En yakın arkadaşım ile bu yüzden yollarımı ayırdım. Bir olay patladı. Hem diyor tamam mevzuyu kapatalım hemde alttan laf sokmaya devam ediyordu mesajla, kapatmadım üzerine gittim konunun, en sonunda da baktım karşı taraf "benci" modda ve umursamayacağını söylüyor. Şu saatten sonra konuşulacak hiçbir konu zkimde değil dedim. O günden ertesi sabaha da yollarımı ayırdım.
2 defa aradı da ortak arkadaş vasıtasıyla. Ben bir kere silerim. Dönüşü olmaz. Acımam.
Değil 6-7 isterse 20 yıllık arkadaşım olsun awq herkes yerini bilecek.
Kesinlikle kişiye göre 🤔. Netim bu konuda yani sevmediğim biriyse hiç sallamam (haksız olsam bile 😂). Fakat sevdiğim biriyse hele ki sonucu ailemi ilgilendiriyorsa çok düşünürüm onlarla fikir alışverişi yaparım.
Bu arada çok kaliteli sorular soruyorsun hocam. Senin her sorunda şöyle bir durup kendimi değerlendirme ihtiyacı duyuyorum 😅. İşinde iyisin 😃👍
Teşekkür ederim☺️☺️
Eğer karşımdaki kişi mal canım ise tartismaya girmem tartişmayi uzatmam yok eger tartistgim kişi anlayişlı ise tartışırken fikirler edinebildiğim biri ise savundugum düşüncemi elimden geldigince uzaturimki hem ben hemde o bilgi edinebilsin (budanenden sizlere tavsiye olsun) ☺️
Konu hakkında doğru bildiğim ise kesinlikle savunurum kendimi. Karşıdakini örnekler vererek veya ispatlar sunarak gerekirse doğru olduğunu kanıtlamaya her zaman çabalarım. Ama yok baktım karşıdaki anlamıyor en son pes ederim tamam derim senin dediğin olsun derim. Ama yani haklıysam haksız duruma da düşmem hiç sevmem bu durumu.
Bazı durumlarda tartışmadan kaçarım kendimi anlatmak istemem ordan bir şey çıkmıycaksa kaçmak en iyisi 😊
Haklısın güzelim💜
Of of hem de nasıl fikrimden asla caymam inat bir yapım var bu konuda
Öfkelenince ister istemez. İnsan gardını alıyor😌
Maalesef:(
Anlaşıldığımı hissettiğim sürece kendimi anlatırım ama anlamak istemeyen insana anlatsan da savunsan da bir anlam ifade etmez o yüzden kendini yormaya gerek yok..
Haklı isem karşı tarafı sakinlestirip oturup göz teması ile konuşurum uzun çabalarıma rağmen anlamıyorsa arkama bakmadan gitmek en iyi seçenek zaten kendisi siniri geçtiği zaman sakin kafayla konuşacak hale gelir eğer haksızsam uzatmam kabul ederim hatamı
Cahille tartışmaya girilmez derler
Bazı durumlarda ısrarcı olmaya gerek yok illede benim dediğim olacak diye bir şey yok olmuyorsa olmuyordur
Her insan ile tartismaya girip seviyemi düsürmem.. zaten az konusan bir insanim.. Toplumlarda da tartismam.
Beni bilen bilir.
Israrcı olaman bana bir şey katmaz okey der çekilirim o da zaten anlayacaktır neyin doğru ya da yanlışı yükselmeler algıyı kapatır
Haklı oldugumu düşünüyorsam ve konudan eminsem sonuna kadar mücadele ederim önüne ispatlar ya da belgelere kadar da sunarım
Doğruysa evet sonuna kadar savunurum. Yanlış olduğunu anladığım zamanda dikkatli bir şekilde karşı tarafı dinleyerek doğruyu ondan öğrenirim.
Farkli goruslerdeysek elbette kendi dusuncemi savunurum. Hakliysam yine savunurum ama haksizsam savunmayi kiriyorum bir sure sonra
Kendi düşüncelerim cepte zaten, biriyle tartışıyorsam onun fikirlerini öğrenmek ve kapabildiğimi kapmak için tartışıyorumdur
Ben ısrarcıyım tabi ki de evet.. zaten aşırı inatçıyımdır :D
Kişiye ve konuya göre değişir haklıysam evet savunurum değilsem savunmam
Karşımdaki kişi algılayamıyorsa diretmem, boşuna kendimi hırpalayamam.
Şimdi yalan yok evet ama aslında sonra gidip durumu analiz ediyor gerekirse özür diliyorum.
Muhatap olmaya bile değmeyenlere karşı en iyisi susmak ve onları yok saymak..
Haklı olduğum nokta evet haksız olduğum nokta da hayır
Haklıysam sonuna kadar, haksızsam özür dilerim hemen
Öyle bi inatçıyım ki neden bilmiyorum
Anlaşılmadığını genelde düşünüyorsan ondandır canım😌
Büyük ihtimalle öyle
Ne kadar savunsamda boş geliyor karşıdaki anlamadığı süreçe susup oturuyorum
Bı boğa burcu olarak kesinlikle sonuna kadar evet diyorum
Karşımdaki insanın değeri kadar ısrar ederim
Haklısiysam fikirlerimi delillendirerek savunurum.
Fazla ısrarcı olabilirim 😊
Karşı tarafın düşüncesi mantıklı olursa susarım 😂
Beni anlamayan birine ısrarcı olmam
evet karşı taraf pes edene kadar
Kizlarin hepsi böyle 😂 en iyisi kadin konuşdun erkek dinlesin yoksa ooo yine kazanamayiz
hepsi öyle değil ama keşke olsa
😂😂😂 çildiricam sus yediniz bizi
ohh iyi oluyor
Tamam ya sen kazandin git başimdan 😂
Bazen tutamıyorum kendimi 😂
İnatla murat olmaz😂
Çok güzel ve doğru bir cümle😂
Israrcı biriyimdir
Oyleyim
Israrcıyım..
ısrarcıyım
eveet