İnatçıyım bi tık ama ara sıra da uzatmadan tamam diyip bitiresim geliyor 😬

İnatçıyım bi tık ama ara sıra da uzatmadan tamam diyip bitiresim geliyor 😬
Doğruluğuna inandığım bir düşünceyi sonuna kadar savunabilirim, bu benden bir şey eksiltmez. Bu benim de bir düşüncem hayat görüşüm olduğunu buna sıkı sıkıya bağlı oluşumu gösterir.✊🎗
Bunu yapamıyorum bir kere savundum, karşı çıktıysa tamam diyorum. Haklı olan ben bile olsam devam edecek güçte hissetmiyorum. Hatta bi süre sonra on hak vermeye başlıyor yapmadığım bir şeyi yaptığıma bile ikna olabilirim
Karşımda laftan anlamaz biri varsa pek ısrarcı olup sinirlerimi bozmanın gereği yok. Olabilir diyip geçiştiririm.
Savunurum tek mal varlığım görüşlerim fikirlerim
Cevap
15Cevap
Evet savunurum her zaman her yerde tabi ki de.
Doğru olduğuna inandığım her düşüncemi savunurum. Ama bunu yaparken başka düşüncelere saygısızlık yapmam. Onları da dinlerim.
karsimdaki kisiye gore degisir, anlayacagina inanıyorsam savunurum, anlamayacagini biliyorsam "ya sen haklısın glb ben yanlis anlamsm bb" diyip kacarim yanindan
Bir nevi senin gibiyim. Savunurum ama baktım karşımdaki kişi anlamamak için uğraşıyor veya boş yere uzatıyor tamam haklısın diyorum.
Bu psikolojide haklılık şeması diye geçiyor
Karsimdaki egitimsiz veya egitilmez biriyse vazgeciyorum
Hayır savunmam. Tamam sen haklısın der konuyu kapatırım.
Sevmiyorum tartışmayı.
Karşımdaki benimle zitlasip durursa tamam sen haklısın der geçerim onun dışında savunurum.
Eminsem sonuna kadar savunurum.
Eğer doğruluğuna eminsem evet
Din, siyaset, toplum, tarih, hak otururum saatlerce tartışırım etrafı yıkarım mahvederim herkesi ama dediklerimi onların beynine soktuğuma emin olana kadar salmam kimseyi.
görüşlerim beni savunsun
kendi görüşüm yanlış bile olsa benimdir, sonuna kadar savunurum
Savunurum uleen
Sabah kahvesine gel.
Genel olarak evet.
Eğer görüşüm doğruysa savunurum
Söylenenlerde mantık varsa dinlerim
Elbette insanlar bana kanalize olmalı 😅
Ben gıcığım savunurum
Savunurum
Eğer eminsem sonuna kadar
sonuna kadar