Çok yobaz zihniyetli oluyorlar kadınları varoş erkeklerinin geneli pasaklı oluyor işim gereği antepte çok bulundum her defasın da antepte yüz kişiden nefret edip döndüm haksızmıyım şehirde yobazlık çok hakim verdikleri partide belli 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de Gaziantep te yaşıyorum, size katılıyorum, şehirde böyle bir yapı var zihniyet olarak ama genelleme yapmazsanız sevinirim arada biz de yanıyoruz 🙂
020 Yorumla
Soran+1 yılYok kesinlikle genelleme değil ben gördüğüm çoğunluğu söylüyorum antepte bir kaç iyi insanda tanıdım ama çoook azdı
Soran+1 yılGerçekten öyle baya zorlanıyorum benim gibi olan çok kişi vardır muhakkak
Soran+1 yılSiz neden gazianteptesiniz
Soran+1 yılAntep gençlere hitap eden bir şehir değil bir çarşı bir müze ve bir kaleden ibaret ve geri kalanı kafe bende üzüldüm açıkçası umarım istediğin yerde yaşarsın
Soran+1 yılUmarım olursa senin adına çok sevinirim
Soran+1 yılAntalya
Soran+1 yılMükemmel gerçekten hak veriyorum
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yıl🙂.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bir dahaki gelişimde sorun yaşarsam yazarım 🙂
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç antepli tanişmadiğim için yorum yapamiycam bilmiyorum. Ama her doğu kotü değil yani verdikleri parti tüm şehri bağlamiyor. Diyarbakırlı mis gibi arkadaşlarım var. Ben de karadenizliyimm her yerin iyisi kötüsü var
014 Yorumla
Soran+1 yılTabi öyle fark ettiysen ben geneli dedim tamamı demedim o yüzden antepte de iyi vardır ama kötü daha çok
Soran+1 yılDiyarbakır çok güzel bir memleket anteple kıyaslama lütfen
Cevap sahibi+1 yılNeden kiyaslamayayim? Diyarbakirinda coğu malum partiye veriyor ama ordan belli
- +1 yıl
Diyarbakırlıyım güzelim bence böyle yargılaman çok doğru değil arkadasın dediği gibi iyiside var kötüsü de. Önemli olan kime denk geldiğin
Cevap sahibi+1 yıl@Karanlıkgokyuzumsunn e tamam işte 😃 ben de ayni seyi diyorum ya! Arkadaş da antepi yargiliyor. Diyarbakirin çoğu malum partiye oy veriyor diye kötü olmuyorsa antep de olmaz
- +1 yıl
Valla her yerin kötü insanı bence vardır. Bende Ege'de okudum sırf geldiğim yer belli diye ne zorbalıklar yasadım ben kalkıp şu kız şuralı burası kötüdür demedim. Şehirlere göre insan yargılamak yanlış bence ayrıca zaten doğuda etek giymek ezelden beridir uygun olan bişey değil ben bugün sort giyerim diyarbakırda yine bakarlar. Ben bu bakışlara engel olamam ama giymişsem bunları göze almamda gerekiyor ayrıca etek giydim diye İzmir'de de rahatsız edildim bunun nerede giydiğinin önemi de olmadığını düşünüyorum açık giyinirsen bakarlar sana zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Karanlıkgokyuzumsunn konuyla alakayi ankayamadim. Ama sen soru soran kisiyke cevap veren beni karistirdin galiba. Tekrar okumani oneririm
- +1 yıl
Onun yorumları okudumda işte etek giymek vs sıkıntılar yasamıs , ben de İzmir'de bu tacizleri yasadığımı belirttim. Doğu diye beğenmemiş arkadaş ama ne ne kafalar var ki 2 çürükle insan yargılamak hos değil demek istemiştim. Diyemem Diyarbakır mükemmel diye zaten ama Antep'te veya baska yerde bence böyle insanlar vardır. Şehri beğenmemiş insanları beğenmemiş olabilirsin ama kafandaki önyargıları yıkıp onlar gibi yasamaya baslayınca alısıyosun herşeye.
Cevap sahibi+1 yıl@Karanlıkgokyuzumsunn aynen iste. Her yerin iyisi kotusu var. Karsilastiklarin ile şehri genelleyemezsin sonucta
Soran+1 yılBen kimsenin örf adetine göre yaşamam istediğim yerde istediğimi giyerim ben İzmir iyi gibi bir cümlede kurmadım evet her yerde yobaz insan var ben antalyada doğdum büyüdüm antalyayla antepte etek giyince bakan insan sayısını kıyaslayınca anteplilerin ne oldukları belli oluyor ayrıca ben bir kaç çürük değil yüzlerce çürük gördüm eğer derdim doğu batı olayı olsaydı diyarbakır iyi demezdim ki ben aslen malatyalıyım bende doğuluyum bence yeterince açık konuştum sizinle
- +1 yıl
Tabiki özgürsünüz ama insanların zihniyeti bu özellikle erkekler açlar bu ülkede bakıyorlar ya umursamıcaksın ya da onlara uyum sağlıcaksın iki türlüsü de can sıkıyor farkındayım ama burası Türkiye ve bunu her kadın her yerde de yasıyor
Soran+1 yılBende bundan rahatsızım ben antebin bütün ilçelerini gördüm ve her yerde aşırı rahatsız edildim ben sadece antebe değil ülkenin bir çok iline gidiyorum ama fark ettiysen sadece anteplilerden bahsediyorum soruda çünkü ülkede antepliler çok kötü durumdalar eğitim seviyesi de bu durumu aşırı etkiliyor yetmezmiş gibi aşırı derece de mülteci var ve arap kültürü baskın bildiğin halep kültürü var antepte
Cevap sahibi+1 yılYav nerden tutsan gene elinde kaliyor savunman. İzmiri de biliyoruz. Ben de tesetturluyum annem çarşafli İzmir de hemen her hafta haberleri duyuyoruz orada da tesetturluler rahat birakilmiyor kaç tane haber okudum çevremde de duydum. Oraya annemel gitsem eminim bende hiç hoş şeyle karsilasmam. Orada da yobazlik var.
Soran+1 yılAntepteki kadar yoktur
Çalıştığın yere bagli demekki kenar mahallelerde calisiyorsun orada da öyle olabilir ama merkezde olsaydın böyle düşünmezdin
09 Yorumla
Soran+1 yılBen kimya mühendisiyim ve çok kez bir çok sanayi kentini ziyaret ettim antebin bir çok bölgesin de sanayi var zaten ve geneli dediğim gibi
Soran+1 yılŞehirde de bulundum kötü insanlar çok var etek giyemiyoruz gidince aman öküz gibi bakmasınlar diye
Soran+1 yılKaralamadım geneli böyle tamamı böyle demedim zaten gelen görüyor ne olduğunu merkezin ortasında etek giyince yine bakılıyor inkar etmeyin bizzat yaşadım çünkü
Soran+1 yılDemekki bilmiyorsun ya da laf söylettirmiyorsun memleketinde ki çoğu insan yobazlıktan ölüyor
Soran+1 yılMecburen geliyoruz keyfimizden o leş zihniyetin arasına girmiyoruz zaten
+1 yılİğrenç rizelileri tanısan anteplilere kurban olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAntep berbat ya inan rezil memleket
+1 yılAntepli kimseyi tanımadım ama hepside öyle değildir heralde
019 Yorumla
Soran+1 yılBaya öyle hepsi değil ama çok büyük çoğunluğu öyle ya
- +1 yıl
O zaman uzak durmak gerek
Soran+1 yılKesinlikle öyle ama bazen mecbur kalıyorum işte
- +1 yıl
Neden mecbur kalıyorsun
Soran+1 yılŞirket gönderiyor
- +1 yıl
Sevgili olmazsan evlenmezsen kimseyle sorun görmüyorum işin bu sonuçta
Soran+1 yılAma haftalarca kalmak eziuet
- +1 yıl
Mesleği değiştirmen gerekiyor o zaman
Soran+1 yılYıllarca okudum antepliler için değermi ya 😀
- +1 yıl
Antep te olmayan bir işe gir
Soran+1 yılBu daha mantıklı 😀 ama özel sektörde çok zor iş bulmak
Soran+1 yılParası da iyi aslında birazda o yüzden 😅
- +1 yıl
O zaman idare et başka yolu yok antepe gittiğinde kapan antepten çıkınca açıl hatta daha rahat edersin :)
Soran+1 yılGaliba zaten antepte kapalı insan haddinden fazla çok sırıtmam aralarında
- +1 yıl
Evet görünmez olursun :)
Soran+1 yılYa yapmak istemiyorsam ne olacak
- +1 yıl
O zamanda bu adamların bakışlarına maruz kalmaya devam edeceksin
Soran+1 yılHayır yaa
- +1 yıl
Evet ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzına sağlık tam isabet hiç sevmem bende kadınları yemek yaparken bile kendilerini bi halt sanıyor iç içe evlenirler falan
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen yapabildikleri sadece yemek zaten ilkokul mezunu olduktan sonra evleniyorlar başka bir bildikleri yok
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle dogru birde cok cekimsizler
Soran+1 yılHahahah kesinlikle
Ben antepli değilim evet yobaz cok ama herkes ayni degil bende antepdeyim Şu an her yerde yobaz var
015 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük çoğunluk yobaz oluyor ya hem de baya
Soran+1 yılMalatya ama doğma büyüme antalya
Soran+1 yılKimya mühendisiyim şirket gönderiyor
Soran+1 yılEvet öyleler
Soran+1 yılKendi memleketim diye demiyorum ama insanı gerçekten iyidir 😀
Soran+1 yılNe antep kadar olmasa da ?
Soran+1 yılKesinlikle bana kalırsa kıyaslanmamalı bile
+1 yılYobaz olmayanlarda da nedense her türlü edepsizlik ahlaksızlık var ama mesela seküler solcular falan
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç denk gelmedim sekülerlerine geneli yobaz 😅
- +1 yıl
Antep'ten bahsetmedim genel olarak seküler olan insanları sevmem bende çünkü solcu oluyolar
Soran+1 yılOlabilir tercih saygı duyarım 🙂
- +1 yıl
Antep sağcı memleketi dindar ve yobaz olur bende öyleyim ve halimden memnunum sizler gibi günahkar alkolik falan değiliz en azından
Soran+1 yılBizde sizden nefret ediyoruz eğer öyleyse bence karşılıklı saygı önemli
- +1 yıl
Alkol içip zina etmiyoruz diye nefret ediyorsanız doğru yoldayız ne mutlu biz sağcılara
Bende Maraşlılari elbistanlilari sevmiyorum kızları kaşar afedersin halkı görmemiş a*ptal zihniyetliler
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir hiç maraşlı tanımıyorum fikrim yok
+1 yılŞehre gitmedim ama antepli bir dostum var aileside kendide iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç iyi birine denk gelmedim ya
- +1 yıl
Biraz çıkarcı arkadaşım ama onun dişinda iyi yav
Soran+1 yılBen hepsi demiyorum ama antebi görsen çoğu dediğim gibi
- +1 yıl
Doğrudur gitmedim bilmiyorum dediğim gibi de merkezde misin
Soran+1 yılBen orada yaşamıyorum iş için gidip geliyorum bi kaç hafta kalıyorum sadece
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılantepliler neysede ben suruçluları sevmem çünkü onlar mafyalar topuğuna sıkarlar
011 Yorumla
Soran+1 yılSuruç nerye bağlı bilmiyorum ama antepliler çoook varoş ve cahil oluyor leş bir zihniyetleri var ya
Soran+1 yılMafyaları severim 😅
Cevap sahibi+1 yılsuruç şanlıurfanın bir ilçesi mafyaların nesini seviyon lan onların kızlarıyla sevgili bile olunmaz
Soran+1 yılErkekleriyle olunur
Soran+1 yılSen nerelisin?
Cevap sahibi+1 yılbalıkesirliyim
Soran+1 yılİyiymiş mafya filan ben suruça gidiyom 😂
Cevap sahibi+1 yıldikkat ette topuğuna sıkmasınlar bizim okulda vardı suruçlular öğretmenler onlardan korktuğu için okuldan atamıyorlardı
Soran+1 yılGerçekten mi mafya karısı olacağım galiba 😂
Cevap sahibi+1 yılolmucaksın mafyalarla evlenmeni ve sevgili olmanı ve temas etmeni istemiyorum senin
Soran+1 yıl🙄🙄
İnsan sevmıyorum kocamdan başka 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı 😅
Gömen ilk insan diyeyim sana :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHahahah giden herkes pişman leş bir zihniyet var sen görmemiş olabilirsin
Soran+1 yılNerelisin
Soran+1 yılBizim şirkette ki herkes antepten nefret ediyor iş için giden dönünce beddua ediyor 😂
Soran+1 yılAntalya
Soran+1 yılNe güzelll
+1 yılNe işle meşgulsün
016 Yorumla
Soran+1 yılKimya mühendisiyim
- +1 yıl
Hmm anteple alakası neydi peki işinin
Soran+1 yılOrdaki bir sanayide bulunmam gerekti
- +1 yıl
Sanayi'de normal tipler görmen zor zaten 😂😂😂
Soran+1 yılBen sanayidekilerden bahsetmiyorum yerli halktan bahsediyorum bi kaç hafta kalıyorum şehirdekiler çok yobaz bağnaz düşünceli
- +1 yıl
Düşüncelerini bilmiyorum da yapıları çok kaba onların konuşma falan 😃
Soran+1 yılEvet öyleler
- +1 yıl
Yöre farkı işte 😂
Soran+1 yılAynen yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Karadeniz nasıl 😂
Soran+1 yılRizeye gittim sadece güzel ama kimsenin dediğini anlamıyorum 😅 kıyafet sorunu orada da var istediğini giyemiyorsun
- +1 yıl
Yok be abartma bende sinopluyum Karadeniz okdr sıkı değil. Köyü belki öyledir 😃
Soran+1 yılAntebe göre tabii iyi 😅
- +1 yıl
Çoğu yere göre iyi 😂
Soran+1 yılİnan değil
- +1 yıl
Ben Karadenizliyim iyi 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuğlalı mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılMalatya
Cevap sahibi+1 yılhmm ok o zmn