Aşırı meraklılar ve dedikoducular her konuda herkesin arkasından konuşuyorlar herkes kendini bi başkasından üstün görüyor. Üzdüler beni nefret ediyorum hepsinden
Onyargi mi? Tuncelide yasiyorum bizzat sahit oldugum seyler uzerinden yorum yaptim tanimadan dedikoducu diyemem insalara degil mi? Doğu şehri olunca anca başka yere çeker duyar kasarsınız zaten
Ama böyle kötü davranma her yerin bir kötüsü iyisi vardır. Abim orada askerlik yaptı mesela diyordu bir kadın gelip hep bize elma falan verirdi çok iyiydi derdi ekmek falan verirmiş. İşte kötüsünden de Allah bizi korusun.
Ya her yerin dedikoducusu vardır sadece Tunceli değil yani şu an günümüzde her kez dedikoducu zaten senin annen şimdi ablalarınla senin dedikodunu yapıyor yani bu kadar kendini bozmaya gerek yok bence kimsenin sana bir zararı yoksa sorun yok demektir.
Hayır anlamıyorsun hadsizler ve dedikoducular senin ev kirana eve giren maaşa canını yakan konulara kocanla yatağına kadar sorarlar. Hadsizler anlıyor musun geneli böyle. Kültürleri böyle hadsizlerrrrr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her yerde iyi de olur kotu de. Bir iki kisi taniyarak tum ili cope atmak tuhaf. Not: Tuncelili degilim.😁
Keske bir iki kişi tanisaydimda oyle yargiliyor olsaydım
Hiç tanıdığım olmadı ama ben de Adıyamanlıları sevmiyorum
Çok dedikoducu bi millet
İçlerine yaşıyorum
Hmm benim tek duyduğum İzmirlilerden daha açık giyiniyor Tunceli hakkında
Kıyafetleri beni ilgilendirmiyor önemli olan zihinleri. Full dedikodu
😂😂😂😂😂
urfayla tunceli insanı aynı iran azerbaycan insanı gibi kaypak
Tuncelileri tanıdın demi? Çok dedikoducular
hayır element uydurdum ahaha
Cok komik
Tuncelilerde sana bayılıyor yani cok seviyolar seni
Gebersinler
Hiç tanıdığım olmadı açıkçası fikrim yok.
hahahaha :D ne yaşattılar sana
Aşırı meraklılar ve dedikoducular her konuda herkesin arkasından konuşuyorlar herkes kendini bi başkasından üstün görüyor. Üzdüler beni nefret ediyorum hepsinden
ordamı yaşıyorsun
Evet maalesef
ne güzel kominizm var daha ne istiyorsun ya :D
Medyaya çok güvenme. Burası Bodrumdan pahalı emin ol
Otobüs ücreti ne kadar?
Kullanmıyorum
merak ediyorum dersimi anlatsana biraz
Küçük bi yer neyini anlatayım oldukça pahalı
Hic suriyeli afgan vs yok
Almancı dolu hepsi zengin ve memur kesim 1 tane dilenci yok
anonimsin yollayamıyorum
Aşırı lüx girip kira fiyatlarını cevre illere oranla kıyaslayabilirsin
anonimsin yollayamıyorum detaylı dinleemek isterim :D
Bu kafayla çok yaşamazsın sen.
Sen mi karar veriyorsun ne kadar yaşayacağıma
Yok kıt zekan karar verdi zaten.
Hayırdır sende mi tuncelilisin
Yok ben Diyarbakır. Ama böyle ön yargılı davranmanız dan bir şey anlamadım. Sizde zihni kokuşmuşlardan mısınız yoksa.
Onyargi mi? Tuncelide yasiyorum bizzat sahit oldugum seyler uzerinden yorum yaptim tanimadan dedikoducu diyemem insalara degil mi? Doğu şehri olunca anca başka yere çeker duyar kasarsınız zaten
Ama böyle kötü davranma her yerin bir kötüsü iyisi vardır. Abim orada askerlik yaptı mesela diyordu bir kadın gelip hep bize elma falan verirdi çok iyiydi derdi ekmek falan verirmiş. İşte kötüsünden de Allah bizi korusun.
Bu dedikoducu oldugu gercegini degistirmiyor
Ya her yerin dedikoducusu vardır sadece Tunceli değil yani şu an günümüzde her kez dedikoducu zaten senin annen şimdi ablalarınla senin dedikodunu yapıyor yani bu kadar kendini bozmaya gerek yok bence kimsenin sana bir zararı yoksa sorun yok demektir.
Hayır anlamıyorsun hadsizler ve dedikoducular senin ev kirana eve giren maaşa canını yakan konulara kocanla yatağına kadar sorarlar. Hadsizler anlıyor musun geneli böyle. Kültürleri böyle hadsizlerrrrr
Bilmiyorum öyleyse eğer onlardan en alcak en hayasizi yoktur derim.
Insan işte
sen nerelisin :)
ne önemi var
çok önemi var aslında küçük hanım
Niye
Sen nerelisin?
Ne önemi var
Merak ettim Ya :) insallah gonyalııı değilsin
Değilim ne alaka
Bilmem merak ettim sadece Ya