Tabiki burcuna göre kimseyi ayırmam ay bu yengeç uzaklaşsı benden demem ama genelde yengeçlerden iyi enerji alamadım ondan dolayı çok sevmem bana iyi olana bende iyi olurum
Ben sana katılmıyorum iyi ahlak ve vicdan ile ilgili söylediklerin, burç ile ilgisi yok, en dengesiz burç ikizler derler şimdi o zaman bütün ikizler kadınları yolludur desek doğru olur mu? öyle düşün
Neden ki hadi ben yengeç değilim sevmem de sen niye sevmiyon ben yengeçlerden kötülükler gördüğüm için sevmiyorum açıkçası bana göre en kötü burç anlaşamıyorum yengeçlerle
Valla benim iyi ki yok okadar ikizler çok var sjjfjfj hepsi de deli benim gibi ikizlerin zararı yoktur mesela zararı sadece kendilerine ama yengeçler biraz fenadir
Yengem yengeç aslında ve tanidigim bir kaç yengeçten dolayı soğudum ama sizde yine de az da olsa uyaniklik var ama bazıları bunu kötü emelleri için kullanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen balık yad a akreple yengeci karıştırdın bence
Balık severim ama kızlarını erkeğini sevmem akrep erkek kız olsun hiç sevmem yengeçlerden nadir sevdiğim insanlar olur onlarda cidden iyilerdir
Senin burcun ne
İkizler
Ben yengecim hep sevdiler, demek kişiden kişiye değişiyor
Olabilir iyi biri isen okey de benim tanıdığım yengeçler hep kötüydü
Sana öyle denk gelmiş oda senin şanssızlığın
Maalesef yengem yengeç mesela kadın şeytan cesaretli de değil fesat erkekleri çok kötü olmayabilir ama onlar da çok iyi değil
O biraz senin yengenin huyu suyu demek burcu ile alakalı değil
Eski sevgilim iyiydi o yengeç ti ama çok yalan söylerdi artı aldattı da bütün yengeçler aynı değil ama biraz hainlik akıyor sizden uyanıklık var
Ben sana katılmıyorum iyi ahlak ve vicdan ile ilgili söylediklerin, burç ile ilgisi yok, en dengesiz burç ikizler derler şimdi o zaman bütün ikizler kadınları yolludur desek doğru olur mu? öyle düşün
Doğrudur
O zaman artık yengeç burçlarını sev😊
Kdkdkf sevmem için bana iyi olmalılar ben cidden iyiyim yardımcı olurum ama anlasamiyoruz imtihan işte
Öyle diyorsan öyledir bilemiyorum yakından tanımak lazım
Aynen tabi ben kendime göre iyiyim sana göre olmayabilir
İşte onun için dedim bunu anlamak için karşılıklı konuşmak yazışmak tanımak gerek
Bana zararı dokunmayanla işim olmaz
Derken
Bnde sevmiyorum bende yengecim 😃😃😃
Mdmfkvkg cidden mi
Vallahi hahaha
Neden ki hadi ben yengeç değilim sevmem de sen niye sevmiyon ben yengeçlerden kötülükler gördüğüm için sevmiyorum açıkçası bana göre en kötü burç anlaşamıyorum yengeçlerle
Bende kendimle anlaşamıyorum 🤭
Mxmcmc
Ben. Çok severim
ben severim
Hangi burcsun
yengeç 😂
etrafımda da hep yengeç dolu
Valla benim iyi ki yok okadar ikizler çok var sjjfjfj hepsi de deli benim gibi ikizlerin zararı yoktur mesela zararı sadece kendilerine ama yengeçler biraz fenadir
aman banada ikizlerden illallah geldi
Bzndkfk bende bazen ikizleri sevmem normaldir
Severim kadınlarda harika
Hayırlısı olsun senin için ozaman
Amin sagol
İllaki sevende vardir sevmeyende
Tabiki de burcun ne
Oğlak neden ji
Öylesine sordum
Peki bakalim
Ayıp oluyor bence bende yengecim tpıtpıyğohğoyüoy
Valla bütün tanıdığım yengeçler kötü ondan dolayı sevmiyorum bana iyi olsalar severim
Neden
Çünkü bana karşı hep kötüler herkes bana iyi de bir yengeçler benim kuyumu kazimaya çalışıyor
Bende yengecim ama öyle bir şey yapmam hangi burçsun
İkizler
Öyle geliyorsa sana onları kendinden uzak tut
Yengem yengeç aslında ve tanidigim bir kaç yengeçten dolayı soğudum ama sizde yine de az da olsa uyaniklik var ama bazıları bunu kötü emelleri için kullanır
Sınav olduğunu düşünüyorum
Evet bencede imtihan dünyası işte
Bende hiç sevmiyorum
Kötüler çünkü
Manipülasyon ustası manyaklar
Aynen
Neden
Fenalar biraz
Sevgilim yengeç benimde. Ne fenalığı var ki
Var uyanıklar manipülatifler hepsi çok beter değil ama bazıları sırf insanları kandırmak ister
Yapacak bir şey yok.