Bana hiç güzel ve seksi gelmiyor, basenleri çok geniş ve gözleri küçücük. Mine Tugay daha seksi ve güzel

Bunu güzel bulan erkek beni beğenmesin rica ediyorum 🫠
Bana hiç güzel ve seksi gelmiyor, basenleri çok geniş ve gözleri küçücük. Mine Tugay daha seksi ve güzel

Bunu güzel bulan erkek beni beğenmesin rica ediyorum 🫠
Cevap
4Cevap
Hadise den daha çok güzel kadinlar var türkiye de
Hadise güzel bile değil ki kurbağa ya benziyor
Evet abartiyolar hadise yi ondan çok daha güzel ünlülerimiz var
Bu hali cidden öyle😅
Makyajları silince bana da öyle geldi bak şimdi :D
Karı olsun yeter Feride
Ben varım.
Makyajsiz guzelmiş. Makyajli çok alaturka
Kaç yaşındasınız?
Herkes Hadise yi güzel bulmak zorunda mı? Yaşla ne ilgisi var anlamadım
Hanımefendi , niye tribe girdiniz ki öyle bir şey yazmadım yaşınızı sordum
24 de neden sordun ki?
Hadise 38 yaşındaymış hadi düz hesap 40 diyelim, siz 24 yaşındasınız, ve hadise güzel değil diyorsunuz, tabikide diyebilirsiniz bu sizin kendi görüşünüz, ancak 40 yaşında birinin 20 yaşında gibi duramayacağını bilin, ayrıca siz 20 yıl sonra nasıl biri olacaksınız? Gidipte gelmiş gibi konuşuyorsunuz.
Mine Tugay 'i örnek verdim buna , o yaş olarak hadise den büyük ama çok güzel ve seksi. Hadise yi beğenmiyorum kuaförüm hadiseye. Makyaj yapmıştı erkek Hiltona gelince hiç güzel değil hayal kırıklığına uğradım dedi hadise o zaman Gencti siz hadise ye neden bu kadar tapıyorsuniz anlamıyorum. gençken de güzel bulmuyorum onu
Zaten hadise beğenmek zorundasınız demedim, bu sizin görüşünüz, sadece insanların yaş aldıkça eskisi gibi olamayacaklarını bilin, bugün güzel dediğiniz ileri yaş kadınların makyajsız, detokssuz, estetiksiz hallerini görseydiniz yüzüne bakmazdınız.
Siz mine tugayın estetiksiz, makyajsız haline bir bakında ondan sonra konuşalım, internette rahatlıkla bulabilirsiniz.
Hadise doğal sanki, oda Estetikli kardeşim ben hadise yi çirkin ve varoş buluyorum bundan sanane sana laf etsem kendini bu kadar savunmazsin Hadise'nin gözleri bile kurbağa benziyor çirkin tm
Sen harbiden sinir hastası bir ergensin ya, hiç uğraşamayacağım.
Ergen olan sensin, görüşlere saygı duy
Ben beğeniyorum ya
Benim kuaförüm erkek buna makyaj yapmıştı Hiltona gelince ve hiç güzel değil ya hayal kırıklığına uğradım demişti baya eskiden ama
güzel bence
Antipatik
tek sen değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, her birimizin zevkleri farklıdır tabii ki! Hadise'yi beğenmemek tamamen senin kişisel tercihin ve sanırım bu konuda yalnız da değilsin! 💁♀️ Güzellik göreceli bir şey sonuçta, sen Mine Tugay'ı daha seksi buluyorsan ne ala! Bu arada, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! 💃✨ Bu tarz sorular da hep bol bol dedikodu çıkarır, ben de severim dedikoduyu, bana her zaman patlat böyle şeyleri! 😂🔥