Acil yardım lütfen bundan nasıl kurtulabilirim?

Ben büyük bir eşeklik yaptım katı bir aileye sahibim ve sabahtan beri annemle çok tartışıyoruz ve bana inanılmaz kızgındı yurtdışından amcamlar gelmişti bugün de ve annem sunumluk bir şeyler almam için beni markete gönderdi

ben üstümü değişene kadar çok sinirliydi zaten sürekli daha hızlı olmam için odama giriyordu 5 dakika da çıktım ama hâlâ çok sinirli bana birkaç şey almamı söyledi çekirdek ekmek bisküvi vb şeyler evime en yakın olan market şok'a gittim

evden çıkmadan önce de 5 dakikada evde olmamı söyledi şoka gittim çekirdeğe baktım ama yoktu bulamadım sonra markete baktım biraz ve bittiğini gördüm ama oyalandim baya sonrasında 2. Yakın olan a101e gittim bi tık daha uzak olduğunda daha çok geciktim

amcamlar da o sırada bizdeler ben onlar bizdekyen çıktım evden normalde gelecekleri sen haberimiz yoktu odayı topladığımdan geciktim zaten daha detaya inmicem

neyse ben baya geciktim ve a101de de inanılmaz bir sıra vardı daha da geciktim benim bir yerlerim tutuştu koşarak gidiyorum eve zaten eve geldim annem kızdı baya neden geciktim diye sonra bir anda bende şokta bir kadın bana hırsız muamelesi yaptı dedim derken zaten kendime sövüyordum bu mu denir diye ama bir anda çıktı zaten korkuyorum istemsiz bir şeyler anlattım ekmek aldığımı Sonra çekirdek olmadığı için ekmeği geri koydugumu ve çıktığımi çıkarken de bir kadının ekmeği naptın diye beni soruşturdugunu söyledim ☹️ anneme dedim bunu annem de kızmadı bana bende diyorum neden geciktim diye dedi sonra anneme yardım ettim mutfakta

burada hiçbir sorun yoktu tamamen yırttım diye düşündüm normalde annem de benim anlattığım çoğu şeyi babama asla anlatmaz bunu anlatası tuttu

babamda cumartesi günü gidelim oraya ben onun agizina sicarim dedi kamera var orada onlar kim diye kızmaya başladı babam benim sinir hastası yani annem bunu niye gidio anlatıyor abi neyse ben bundan nasıl kurtulcam saat 2 ve ben cidden çok kötü hissediyorum ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum öğrendiklerinde elimden telefonu alabilirler üniversiteye geri dönememi sağlayabilirler bilmiyorum sadece tavsiyeye ihtiyacim var lütfen yardım normalde yalan söyleyen birisi değilim yalandan nefret eden özellikle ama bir anda oldu çok utanıyorum bundan da

Acil yardım lütfen bundan nasıl kurtulabilirim?