Nasıl kurtulabilirim bu sapikdan yardımm?

Arkadaşlar merhaba lütfen yardın 14 senelik evli iki çocuk annesi bir kadinim eşimle maddi manevi bir çok problem lee oldu aldatma yok kısacası bataklikdaydi sabrım azmim sevgimle senelerce uğraştıkdan sonra onu bataklıktan cikardim çok şükür tabi cevremden cok fazla tepki aldım o düzelmez bırak onu cek git o yuva bidaha toparlanmaz diye şimdi oldukca yüklü bir borcun altında olmamıza ragmen çok çok mutlu huzurlu yuvamız var eşim şimdi üzerime titriyor herkesde şaşkın eşimin bu kadar değişimine çünkü gerçekten tamamen bitik durumdaydı şimdi işinden evine evinden işine cevremden de çok konuşuldu eşimin iş çevresinde dahil bu kadar bu degisim ayrıntılı bir şekilde yazmam sorunumla bire bir ilgili olduğu icin tm her şey düzeldi derken eşimin iş arkadaşı tarafından evimize geldiğinde sözlü tacize ugradim benim çok sabırlı eşimin benim gibi birini haketmediği boyle bir yuva esimin hakki degil zengin oldugu icin onun hakkiymis gibi kendisine bu konuşmanın ikincisi olursa pişman edeceğimi syldm eşimin anlamaması için ogun çok fazla ses çıkartamadım bir müddet sonra eşim iş kazası geçirdiği haberiyle hastaneye koştum sadece eşimin yanında o vardı ve eşim yoğun bakımdaydi ben bunu duyunca kendimden geçmişim uyandığımda yanımda o vardı beni yanlış anladın ben seninle evlenmek istiyorum diye konuşuyordu elime geçirdiğim serumun sopasıyla onu orda bir güzel dövdüm eşim toparlandı ve eşime hiç birşey syldm çünkü yaşatmaz o pisliği ama hala beni cok rahatsız ediyor ustelik evli 2 cocuklu ve Şu an esine bosanma davasi acmis sebep benmisim ustelik ben oldukca muhafazakar tesettürlü biriyim yani o pisliğe herhangi bir umut verici tepki vermem mümkün değil eşimin haber olmadığı için eve gelebiliyor bişey sylymyorm npcm şaşırdım karakolada gidemiyorum son geldiğinde güzellikle olmuyo madem bun sen istedin zorla olacak dedi şimdi evden dışarı çıkmaya korkuyorum ya beni kaçırmaya kalkarsa diye ya onu öldürcem ya da bana bir yol gösterin lutfen yardim 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biliyorsunuz sorunundan bahsetmiştim çok şükür ki anlimin akıyla bu beladan kurtuldum kayinvalidem ile birlikte eşime sorunu anlattık tabi dediğim gibi gözü döndü delirdi duydukları karşısında şok oldu kayinpederim konuşmasıyla sakinleşti savcılığa suç duyurusunda bulunduk geçirdiği kazayida arastiracaklar eşim şimdi kendini suçluyor nasıl farkedemedim diye ama o pislik şimdi kayıplarda tabi benim korkum bitmedi ama hepinize çok teşekkürler
Nasıl kurtulabilirim bu sapikdan yardımm?