Arkadaşlar ailemle aram çok iyi çok seviyorum onları ama onlar beni evden çıkarmıyorlar hiç. En son 18 Haziran 2023te çıktım dışarı. O tarihten bu yana ailem evde yokken gizlice markete gittim ama onun da tadını çıkaramadım korktum çünkü yakalanirim diye. Birkaç kere de hastaneye gittim. Başka hiç çıkmadım dışarı. Çok istiyorum ben de gezmeye gideyim alışveriş yapıyım. Hicbir şey yapmasam da yürüyüş yapmak istiyorum. Markete bile gidemiyorum çok boguldum. Eve misafir geliyor o da genellikle 3. Kattaki komşumuz çok mutlu oluyorum. Bu sıralar kendimi çok boğuluyormus gibi hissediyorum. Her gün evde kalıyorum can sıkıntısından dus alırım hayatımda hiç temizlik yapmadım sevmem de ama her gün temizlik yapıyorum bazen tatlı yapmayı deniyorum. Bu şekilde geçiyor hayatım. Her günüm bir önceki günle aynı. Çok bunalmaya başladım. Evlenmeyi zerre kadar istemem ama sırf hayatımda değişiklik olsun diye evlenmek istiyorum. Hiç olmazsa dışarı çıkarım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal
O da güzel
Ailem ile aram oldugu kadariyla iyi ve guzel
Ne güzel
Evet..
9 yıldır görüşmüyorum
Neden ki
Ailevi meseleler ortak kararımız
Bence aile önemli ben ailemi seviyorum
Ne güzel
Kaç yaşındasın
19
Ailen benim aileme yakın tam bir m*llar yaşın geçmeden kurtul o evden
Ben ailemi seviyorum ama keşke biraz anlayış gösterseler. Daraldigimi söylüyorum inanmıyorlar.
sesin cikmiyor mu buna
Ne diyeyim çok tartıştım ama sonuç yok
kabullendirene kadar
Biktim söylemekten ne kavgalar ettim bilemezsin çok bunaldim. Kardeşim her gün çıkıyor 2 tane arkadaşı var spor salonlarına yazıldı yüzme kursuna gidiyor. Gitsin yani bir şey demem kardeşim sonuçta mutlu olsun isterim ama ben de çok isterdim. Arkadaşım olmasa da olur yani herhangi bir yere gidip gezeyim ama yok yani
kardesin erkek mi
Hayır kız ama ona izin veriyorlar
nasil sana izin vermeyip ona veriyorlar garip bir durum acaba bir şeyini mi yakaladılar bir seyinden mi rahatsız oldular da mi bunu yapıyorlar
Hayır asla zaten yanlış bir şey yapmadım şimdiye kadar aksine bana sonsuz güveniyorlar. Her gün sabahtan akşama kadar evdeyim. Sadece 1 kere o kadar bunaldim ki gizlice markete gittim. Zaten geçen seneye kadar telefonum bile yoktu. Telefonum tusluydu. Ama kız kardeşimin 14 yaşında hiç kullanılmamış telefonu oldu.
guvenen insan kizini eve kapatmaz kardesin bu duruma bir sey demiyor mu ne bileyim abla gel bugun senle alışverişe gidelim vs. diye bir de okuyor musun
Hayır kız kardeşim bencil çok. 2 hafta önce evden çıkacaktı hazırlanıyordu. Ona çıkmadan önce annemden benimle markete gelmesi için izin almasını söyledim belki izin verir diye. Git anneme ablam da gelsin 5 dakika beraber bakalım ne var ne yok demesini söyledim. Arkadaşı kapıyı çalar çalmaz ayakkabısını giydi çıktı. Çok uzuldum yani. Kendime uzuldum. Oturdum ağladım son 1 hafta hele öyle daraldım ki. Düşün yani hatayda yaşıyorum ağır hasar alan binaları tespit edip yıktılar ben hala dışarı çıkmadım. Kız kard3sim böyle yapınca aradım onu sinirden küfür ettim kapattım. Mutlu olmasını isterim her zaman ama ben cidden kıskanmaya başladım. Her gün 40 saat süslenip dışarı çıkıyor ben markete bile gidemiyorum
Ve yemin ederim ki asla ailemin istemeyeceği bir durum yapmadım. Aksine kız kardeşim onlardan gizli sinemalara konserlere gitti. Ben lisedeyken öğle arasında eve gitmek için önce annemden izin alırdım.
Zaten basım açık ama namaz kılarım oruç tutarım yani ailem en çok bu yanıma güveniyor ahlaksızlık hiç sevmem. Ailemin bu konuda ici rahat yani. Ama işte çıkarmıyorlar. Ev üstüme üstüme geliyor. Sürekli camda balkonda ruh hastası gibi geleni gideni izliyorum. Karşı komşumuz yeni gelin sürekli kocasıyla gezmeye gidiyor kıskandım yemin ed3rim. Normalde kıskanç biri degildimdir ama 18 Haziran 2023ten beri hiç dışarı çıkmadım. Sadece 3 kere hastaneye gittim arabayla ve geri g3ldim. Boğuluyorum artık.
ailene hic sordun mu bana neden boyle davraniyorsunuz kardesim neden istediği zaman disari cikabiliyor diye
Sordum tabi ki ne zaman kardeşimin adını agzima alsam hep kardeşini söylüyorsun farkında mısın diyorlar. Ama diyorum ki adaletsizlik bu ne demeye çalışıyorsun diyorlar. Asla düzgün cevap yok yani.
abi bir sey olmali senin bir hatan yoksa neden durduk yere bunu yaparlar cok sacma bir durum bagir cagir niye disari cikamiyorum neden ayrimcilik yapiyorsunuz diye acaba seni zorla biri ile evlendirmek istedikleri icin mi izin vermiyorlar abi cok garip hicbir sey ortadan yokken neden boyle bir zihniyete sahip olursun
Bilmiyorum nedenini ama zorla evlendirmezler ailem öyle bir zihniyette değil. Ama ben zaten önceden de çok dışarı çıkan biri değildim herhalde alıştılar evde olmama çıkınca anormal geliyor herhalde
aliskanlik olabilir evet bu aliskanliktan cikar onlari disari cik hesap verme
Bugün tartışıp odama gittim odamdayken ağladım biraz babam geldi ne yani şimdi sen üzgün musun diyor bana. Sonra kardeşim geldi diyor ki insan dışarı çıkmak için ağlar mi çocuk musun sen diyor. Anlamıyor beni yani ya da farkında falan değil 1 senedir ben evdeyim yani evimi seviyorum ama canım sıkıldı yani artık bir nefes alayim.
kardesinin agzini burnunu dagitasim geldi 🤦🏼♀️ cik disari kizim hesap verme bir sey derlerse de ver agizlarinin payini ha gerekirse de git şikayet et bu ne ev hapsi Allah Allah
Belki abarttigimi düşüneceksin ama evden çıkmadigim için ve insanlarla konuşmadığım için artık dilim dönmüyor. Cumle kurmakta zorlaniyorum. 1 senedir ailemle nerdeydiniz naptınız dışında bir kelime konuşmadım. Mesela bugün ufak bir tartışma oldu asla doğru düzgün cümle kuramadım dilim dönmedi. Oysa hasta falan değilim yani bir engelim ya da konuşma problemim yok ama konuşamıyorum
Cesaret edemem bunu yapmaya kıyamet kopar. Bu sefer omur boyu eve kilitlenirim
koparsa kopsun bu zamana kadar kopmamasi sacma kizim kardesin cikiyor sen niye cikamiyorsun senin ondan ne farkin var at onu ortaya niye yapıyorsunuz biktim sizden diye konus hatta bir tehdit olarak sunu da kullan siz bu şekilde devam edin yarin bir gun canima kiyarsam sasirmayin diye
Inan intihar ederim dedim annem boş konuşma dedi. Bunların hepsini yaptım. Bir işe yaramıyor. Evleneyim diyorum. Ona da musade yok zaten kimseyi görmüyorum nasıl evleneyim. Bir amcamın oğlu beni istemişti o da kuzen diye hayatta kabul etmem zaten ailem de istememişti
bu nasil aile kaç evden şikayet et başka çaren yok evde gebereceksin bu şekilde ne yapmaya çalışıyor bunlar
Bilmiyorum kardeşim de bu hafta sonu arkadaşını yemeğe davet edecek bugün bana böyle söyledi. Niye davet edceeksin dedim misafir kaldıracak halimiz mi var dedim ne olacak dedi beni eve çok davet ettiler ayıp oluyor artık dedi.
kac evden bak diyorum simdiden baska çaren yok polise bile git zor durumda kalirsan ailem beni eve haps etti diye sikayette bulun kalacak bir yerine yoktur kesin kadin siginma evleri var orasi guvenli oluyor oraya git
Bunu yapamam zor gelir ailemi de seviyorum. Sadece biraz anlayışlı olsalar.
o is sevmekle olmuyor senin haytini ellerinden almislar ev hapsi yaşıyorsun bunu da normal karsilama artık normal karşıladigin için bu duruma sokmuslar seni
Ya normal karşılamıyorum ama ben annemi babamı kirmak ya da incitmek istemem. Düzelirler diye düşünüyorum ve bunu neden yapıyorlar bilmiyorum ama eminim kötü bir niyet yok yani ben böyle alıştılar diye düşünüyorum. Önceden de zaten ayda 1 2 kere çıkardım. Alışkanlık oldu. Bazen çıkmak için izin istiyorum annem napacaksın dışarıda hava zaten çok sıcak klimanın önünde yat diyor. Yanı biraz anlayışlı olsalar keşke.
o aliskanliktan cikart
Soruyu soran kız, bana ulaşır mısın? Derdini dinlemek istiyorum... Keşke elimden bir şey gelse gerçkten senin için.
@no_type0 teşekkür ederim. Ama benim durumum bir şekilde düzeldi ya. Ailem de çok garip aniden 180 derece döndüler. Herhalde içinde olduğum psikolojik durumu farkettiler
Gerçekten mi? Öyle olduysa ne kadar mutlu oldum anlatamam. Aynı sorunu yaşadım, yaşıyorum ara ara da. Evde dört duvar arasında kalmak insanın gerçekten psikolojisini çok kötü bozar. Gezip tozmak en güzeli. Hayatında bol şans ve mutluluk dilerim..
@no_type0 gerçekten sana sabır diliyorum. Ben deliriyordum çünkü az kalsın. 1 sene evde oturunca cam kenarında ağlıyordum kafayı yedim. Inşallah senin ailen de düzelir. Ama ben kafayı cidden yiyince ailem farkedip izin verdiler. Hatta babam durup dururken para verip hadi cik dışarı gez dedi
Bu nasil bi hayat boyle ya.
Biraz boguldum cidden özellikle son hafta her gün ağlıyorum. Canım sıkılmaya başladı daraldım. Sürekli camın yanında oturuyorum can sıkıntısından
Nerde yasiyosun
Hatay
Hatay sikintili yer ya ailen iyisini yapiyorda bi yandan da sıkıntı tabi senin icinde.
Her yer sıkıntılı zaten. Ama hicbir tanidigim 1 sene eve kilitlenmedi. Komşu kızları 8. Sınıf onlar bile arkadaşlarıyla geçen hafta sonu gezmeye gittiler balkondan gördüm
Ailen uzerine cok titriyor demek ki bunu ailenle paylas. Onlar da zaylten farkindadir sanirim.
Daha bugün tartıştım onlarla boğuluyorum d3dim ergen ergen konuşma diyorlar sanki 3 gün evden çıkmamışım gibi. Oysa bir sene oldu bile ya en son 18 Haziran 2023te çıktım. Belki sana saçma gelecek yani bir insan dışarı çıkmak için kavga etmek falan ama inan saçma değil 1 senedir sadece 3 k3z hastaneye 1 kere gizlice markete gittim.
Sacmalik resmen ya insan evde tutulur mu ne o oyle evcil hayvan gibi.
Evet iyi
Ne güzel
Değişken