Aile & Toplum Ailenizle iyi anlaşıyor musunuz? To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 🌸🩷 Ailenizle iyi anlaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ailem yok hayır. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Müthiş iyi anlaşırım hemde. Hepimiz 23 yaşında gibiyiz bir araya gelince. 😃 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Vayy süper Yorumla
bilisimzirvesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% 1 yıl Yerine yore iliskilerde bag ve mesafe varsa olur. Bazen aileler kişilerin alanlarina dahil oluyor eğer bu durum yoksa iyi anlasilir elbette 1 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Genelde evet anlaşırım bazen pürüzler çıksa da aşabiliyoruz ki her ailede olan şeyler yani 1 0 Yorumla
Karizma1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Anlaştığımız da oluyor, tartışmalar da oluyor,4 kız,1 erkek ,5 kardeşiz😂😂😂😂 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Evet sıkıntı yok beni merak etme.. 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Sevindim öyleyse.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet ailemle iyi anlaşıyorum. 1 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aileyle iyi anlaşmak çok önemli bence. İyi bir aile her şeydir sevgilim. Çocukların geleceğinden tut her şeyini etkiler. O yüzden önemli ❤️ To_Be_Honestt 1 yıl Kesinlikle hayatım,Biz de gelecekteki çocuklarımıza karşı iyi bi tutum sergilemeliyiz bu yüzden 🥰❤️🌸 Cevap sahibi 1 yıl Evet bir tanem, sen gibi tatlı güzel bir anneleri olacağı için çok şanslı çocuklarımız ❤️ To_Be_Honestt 1 yıl Yaa teşekkür ederimm 🌸❤️🩷 Cevap sahibi 1 yıl Her zaman güzel çiçeğimm benim. 💜
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Evet aramız iyi 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 843 cevap paylaştı. Eskiden daha iyi anlaşıyordum 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı. Değişiyor ama genel olarak evet. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. anlaşıyorum genel olarak 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Çokkkk iyi anlaşırım elhamdülillah 😂 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ablam, abim ve kardeşimle iyi anlasiriz. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bayağı iyi anlaşırım 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ay keşke bende jsjs Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Fazla görüşme iyi oluyor 😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ben ailemi asırlar sonra ziyaret ediyorum hahaha Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çook iyi anlaşıyorum. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Elbette 😁 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ne kadar iyi anlaşırsın ama 😂 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet iyi anlaşıyorum 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Anlaşıyorum. 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet severler 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte. 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı. Ayrıldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ailem yok hayır.
Müthiş iyi anlaşırım hemde. Hepimiz 23 yaşında gibiyiz bir araya gelince. 😃
Vayy süper
Yerine yore iliskilerde bag ve mesafe varsa olur. Bazen aileler kişilerin alanlarina dahil oluyor eğer bu durum yoksa iyi anlasilir elbette
Genelde evet anlaşırım bazen pürüzler çıksa da aşabiliyoruz ki her ailede olan şeyler yani
Anlaştığımız da oluyor, tartışmalar da oluyor,4 kız,1 erkek ,5 kardeşiz😂😂😂😂
Evet sıkıntı yok beni merak etme..
Sevindim öyleyse..
Evet ailemle iyi anlaşıyorum.
Aileyle iyi anlaşmak çok önemli bence. İyi bir aile her şeydir sevgilim. Çocukların geleceğinden tut her şeyini etkiler. O yüzden önemli ❤️
Kesinlikle hayatım,
Biz de gelecekteki çocuklarımıza karşı iyi bi tutum sergilemeliyiz bu yüzden 🥰❤️🌸
Evet bir tanem, sen gibi tatlı güzel bir anneleri olacağı için çok şanslı çocuklarımız ❤️
Yaa teşekkür ederimm 🌸❤️🩷
Her zaman güzel çiçeğimm benim. 💜
Evet aramız iyi
Eskiden daha iyi anlaşıyordum
Değişiyor ama genel olarak evet.
anlaşıyorum genel olarak
Çokkkk iyi anlaşırım elhamdülillah 😂
Ablam, abim ve kardeşimle iyi anlasiriz.
Bayağı iyi anlaşırım
Ay keşke bende jsjs
Fazla görüşme iyi oluyor 😂
Ben ailemi asırlar sonra ziyaret ediyorum hahaha
Çook iyi anlaşıyorum.
Elbette 😁
Ne kadar iyi anlaşırsın ama 😂
Eh işte
Evet iyi anlaşıyorum
Evet ailemsiz yaşayamam ben onları aşırı seviyorum
Az iletişim sonucu iyi anlaşıyorum evet
Evet anlaşıyorum