yeni eve geldim ztn korkuyorum bozulacak diye bozulma sebebi hep seyden oluyormus benim hoslanmadigim asla degistiremeyecegim bir huyumu degistirmeye calstiklari icin
Sen cidden uğraştırdın beni keşke en başında bulasmasaydim bosluktayken kendine bagladin sonra da gittin cidden yipratiyorsun bunu neye göre söylüyorsun kafanda neyi kurdun kurdun bu kadar
Kafa karışıklığı , ciddi seviyede biktiriyorsunuz burama kadar geldi herkes bir gizli ne doğru ne gerçek belli değil. Bende gitmişim kendi çıkarımlarıma göre mal mal acı çekiyorum MK kimin umrunda olmasında ztn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
anne ve kardeşle evet
Ne gibi
Çok şükür.
Aile herşeydir
Değil ama iyi olması için çabalıyorum
Elinden geleni yap
Knk uğraşıyorum bakalım ne olacak
Okul falan ne yapıyorsun
Okul yok knk benim
evet
Oy oy
ne oy oy msallah de de nazar degmesin
yeni eve geldim ztn korkuyorum bozulacak diye bozulma sebebi hep seyden oluyormus benim hoslanmadigim asla degistiremeyecegim bir huyumu degistirmeye calstiklari icin
🧿
Akışına bırak çok düşünme
İyi olmasının tadını çıkar
akisina birak düsünme niye derler zengin kiz fakir oglan dizsisindeki kadin geliyor aklima hep
Her şey güzel olacak
Senle olunca söyleme bana
neden söylemeyeyim
Cunkuuu
İnanırım
gecen yanlslikla elim carpti numaraya bakarken aradim kusra bakma
Gir hadi dünyama
Senin bastigin yerin yanindan bile gecmem bundan sonra.
neden geri gelmiyorsun?
ben özlüyorum
cok mu yanlis birsey dedim ben simdi?
Sen cidden uğraştırdın beni keşke en başında bulasmasaydim bosluktayken kendine bagladin sonra da gittin cidden yipratiyorsun
Bir cevap bekliyorum öylece susamazsın karşında put durmuyor bende insanım.
Ne yapmaya çalışıyorsun
Tanışmıyoruz bile
Senin bastigin yerin yanindan bile gecmem bundan sonra. Dedikten sonra gelip canım cicim olmamı beklemeyezsin
Sen cidden uğraştırdın beni keşke en başında bulasmasaydim bosluktayken kendine bagladin sonra da gittin cidden yipratiyorsun bunu neye göre söylüyorsun kafanda neyi kurdun kurdun bu kadar
Yazdıkların gelmedi haberin olsun
Engel atmana gerek yoktu açıkçası, Kabaca.
Engel atmadım
Bildirim geldi basıyorum yazdığın çıkmadı
Sen benle dalga geçiyosun
Neden böyle düşündün ki?
Benle konuşmak istiyosan
Gizliden çık
Sen unutmuş olabilirsin ama bu davranışlarım şu an gayet normal.
Ne diyosun ne unutması ne davranışı
Adınızı sorabilir miyim galiba yanlış zanna kapıldı SLK ben.
Kafa karışıklığı , ciddi seviyede biktiriyorsunuz burama kadar geldi herkes bir gizli ne doğru ne gerçek belli değil. Bende gitmişim kendi çıkarımlarıma göre mal mal acı çekiyorum MK kimin umrunda olmasında ztn
Kafamı karıştırıp duruyorsun
Rahatsız ettim özür dilerim. Yalan bir sahnede oynadım acısını çekiyorum. Perfect
Özür dilerim böyle olmak benim sanki hoşuma mi kaçıyor. Ikide bir karşılık alamamak ya da anlasilmamak.
Uyu
Ben de uyuyorum
Hatırladın mı
Senin ne derdin var yazsana bana
?
Ailen ile bi derdin mi var yaz diyorum varsa
Anlatsam dağlar ağlar
Yaz dinlerim
Evet iyi
Nasıl başarıyorsunuz
Olması gerektiği kadar
Süper çok şükür..