GEÇMIŞI NASIL UNUTURUM?

Öncelikle hepinize merhaba yazıp yazmamak da çok kararsız kaldım ama bunu içimde tutmak çok zor normal bı hayatım var bı aralar belirli bı arkadaş çevrem ve onlara ayıracak çok fazla zamanın vardı bir çoğu ile kendi isteğim ile küstüm hatta kavgalar ettik yapmamam gereken şeyler yaptım büyük olmasada benim hayatımı etkileyen şeyler üstünden aylar geçti belki bir günde unutulacak biseyi aylardır kafamdan silemiyorum eski beni göremiyorum geceleri kafami yastığa uyuma amacıyla koyduğum her dakika bana o günleri hatırlatıyor biliyorum bir gün benim için anı olacaklar ama çok korkuyom bı yerde karşıma çıkacak die böyle anlatınca çok büyük bı olay gibi gelebilir hayır sadece 2 Ergen'in birbiriyle olan 5 dakikalık kavgası veya fizik hocasıyla olan o tartışma büyük ihtimalle onlar bu olanları unuttu ama ben unutamıyorum kendimden çok utanıyorum keşke hiç konuşmasaydım diyorum kötü bişey asla konuşmadım sadece göz önünde olmak birilerinin hayatını etkilemek benim için korkutucu bı olay ama onlar bunu düşünmüyor hayatımı etkilemeyi geçin beni kendimden nefret ettiriyorlar yemin ederim kötü biri değilim bazen tabiki sinirlenebiliyoruz çevremize zarar verebiliyoruz ama bu bizi kötü biri yapmaz karşıdaki insan bizi bu hale getirdiyse oda en az bizim kadar suçludur konudan biraz uzaklaştık ama ben unutamıyorum eski çevremi eski konuşmalarımı kavgalarımı yaptığım ufak hataları benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşımın tek derdi yarın ne giysem ben bunu nasıl yaptım diye düşünmekten kafayı yiyorum lütfen yardım edin nasıl geçer bu his ben eski beni özlüyorum

GEÇMIŞI NASIL UNUTURUM?