İMKANSIZ AŞKIMI NASIL UNUTURUM?

Merhabalar. Benim çok büyük bir derdim var. Aylardır içimi yiyip bitirdiği için hiç yapmam dediğim şeyi yapıp buraya açıyorum derdimi. Şubat ayının başlarında, annemin kuzeninin oğluna aşık oldum. Bana başlarda uzaktan akraba gibi gözüktüğü için kendimi kaptirmakta sakınca bulmadım. Ayrıca benden 8 yaş kadar büyük biridir kendisi. Annemle ikili konuşmalarımızda da onay verdiği için çok büyük hayallere ve umutlara kapıldım. Tamamen kendi kendime. Bir de şöyle bir sorun vardı. Ben onu kanlı canlı şekilde hiç görmedim. Fotoğraflardan veya ismen duyduğum bir insandı o zamana kadar. Sonrasında onunla aramızda bir şeyler geçmeye başladı mesaj yoluyla. Flört ettik. Aslında başlarda nabza göre serbet veriyordum. Yani bana 'abicim, kuzenim' vs diye hitap ederse ben de kendi yolumu çizerim diyordum ama o bunun yerine benimle flört etti ve ben çok daha fazla bağlandım. Sonrasında ilgi ve alakayı bir anda kesti. Dayanamayıp açıldım çünkü çok acı çekiyordum. Biz birbirimizin akrabasiyiz dedi ve beni reddetti. Başlarda aklı nerdeydi? Geçtiğimiz bayram onu beş dakika da olsa gördüm. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Çünkü ben aylarca birisine nedensiz aşıktım. Canlı olarak hiç görmediğim birine. Onun aşkından hiçbir erkekle flort yoluna giden konuşmalara bile girmedim. Hem kendi aşkıma hem de benden haberi dahi olmayan bir insana ihanet ediyormusum gibi geliyordu. Bayram günü denk geldik ve akrabalar arasında sürekli konuşulan evlilik meselesine geldi konu. Kendisinin bir sevgilisi varmış ve nişan yapmayı dusunuyorlarmis. Yani yanımda aşık olduğum adamin nişanı konuşuldu. Gözyaşlarım günlerce içime aktı. Bunalıma girdim. Hiçbir şey yapamaz oldum. Bana yardım edin lütfen. Nasıl unuturum? Başka birine şans vermek, onu kalbimden söküp atmak istiyorum ama olmuyor. Vedalasmazsan böyle olur diyorlar ama biz veda edecek bir şey yaşamadık ki. Buraya kadar okuduysaniz çok teşekkür ederim.
İMKANSIZ AŞKIMI NASIL UNUTURUM?