Evliliğimiz berbat durumda?

Eşimle üç yıldır evliyiz bir yaşında bebeğimiz var bu zamana kadar sürekli kavga ettik ego savaşları var aramızda kendisi beni hiç dinlemiyor ayda yılda bir bile olsa dışarı çıkalım gel başbaşa bir şey yapalım demez annemle aynı Şehir‘deyiz annem bakıyor çocuğuma ben de çalışıyorum o da çalışıyor ama ev işleri bile sorun oluyor ev işlerinden dolayı benim görevim olduğunu söylüyor ama yapıyormuş lütüf ediyor yani.. Ben de bu yüzden bu cümlelere dayanamıyorum sürekli laf sokuyor benimle ilgili bebeğimizle ilgili ailemle ilgili sürekli misilleme yapıyor ben bir şey dediğimde karşılık o da aynı şekilde karşılık veriyor alttan almıyor kavgalar büyüyor çocuğumuzun yanında da kavga ediyoruz bundan dolayı ben ayrılma kararı aldım babasını aradım çünkü beni hiçbir şekilde önemsemiyordu ben de beni önemsesin istedim babası da onu aradı babası beni arayıp kızım ben onu değiştiririm ben onu düzeltirim dedi fakat oğlunu arayıp oğlum siz benim yanıma geldiğinizde eşinin davranışı seni üzdüğünü gördüm üzüldüm senin için demiş yani bana farklı söylemiş ona farklı söylemiş çok ısrar ederse boş ver demiş benim için ayrıl demiş yani.. ben onların gerçek yüzünü şimdi gördüm oysa ona babacığım bile derdim benim babam her daim yapıcı oldu ama onun babası ikili oynadı neyse babamın evinden aldı eşim birbirimize iyi davranacağız güzel davranacağız diyerek fakat eve geldiğimizde daha kötü davranmaya başladı annemi babasıyla ilgili aradım çünkü babası beni tehdit etti bir daha olursa geleceğim oraya gibisinden sonra da yüzüme kapattı şimdi benim sorum şu biz eşimle anlaşamıyoruz eşim benimle konuşurken sürekli önyargılı örnek vermek gerekirse her şeyi tek başımıza yapıyoruz bir arada yaptığımız hiçbir şey yok ben evde eşin varmış gibi hissetmiyorum bu yüzden hırçınım sevgisizim mutsuzum çocuğuma yansımasını istemiyorum sevgi de dilenmek istemiyorum bana çözüm yolu sunar mısınız ben ne yapmalıyım çocuğum için susup bu berbat hayata devam mı etmeliyim yoksa ne olursa olsun her şeyi bitirmeli miyim.
Evliliğimiz berbat durumda?