Evliliğim berbat gidiyor?

Merhaba 4 aylık evliyim eşim yabancı uyruklu türkçe bilmiyor ve ingilizce anlaşmak durumundayız. Fakat ne kadar da olsa ana diliniz gibi olmuyor kendisinin de ana dili ingilizce değil. Çok fazla kavga ediyoruz. Bitcoine sardı bu aralr herşeyimizi içine koydu çok morali bozuk eskiden dışarı cıkan adam şimdi evde oturuyor markete bile gitmiyor. İşsiz. Ben calışıyorum iki işte ve ona destek olmaya calışıyorum eve yetişmeye çalışıyorum. Fakat eve gelmekten cok memnun değilim. Geliyorum surat beş karış. Morali bozuk. Arkadaşlarıyla cok egleniyor. Bana eğlenceli olmadığımı söylüyor. Komik olmadığımı söylüyor. Maddi olarak zor durumdayız şu an. Ben kendisini anlamaya calışıyorum ama katlanamıyorum artık 20 gündür geceleri yanlız uyuyorum hemen yan sokagımızda arkadası var bekar sürekli onunla birlikte sabahlara kadar oturuyor. Gündüzleri uyuyor. Sen gece uyuyorsan bende uyumak zorunda mıyım uykum yok diyor. Cok stresliyim diyor biliyorum ama artık katlanamıyorum. Nasıl komik olmam gerekiyor bu kadar stresimin altında bilmiyorum. Kendisiyle konuşamıyorum sürekli bağırarak küfür ederek konuşuyor. Ona sarılıp öpmemi sevmiyor ben bunları istemiyorum diyor. Komik ol yeter diyor. Anlam veremiyorum. Evliliğimi kurtarmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ben mi hata yapıyorum anlamıyorum lütfen doğru düzgün cevaplar verin. Yardıma ihtiyacım var. Kocalar ne ister?
Evliliğim berbat gidiyor?