Aile & Toplum Sıcak havalarda yemek yiyemeyen sadece ben miyim? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Abi hava sıcakken yemek yiyemiyorum ben ya niye böyle oluyor. Sıcak havalarda yemek yiyemeyen sadece ben miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Ben yerim her türlü pek fark etmiyor :D 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Ben yiyemiyorum ablam afiyet olsun 🤭 u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim ablam :)
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Bende yemiyorum. Meyve dondurmalar ancak. Aşırı açsam soğuk zeytinyağlılar. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Evet istak kesik daha az dışarıdayım enerji az harciyoruz 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Abi valla yenmiyor Yorumla Hadiiyani 1 yıl Senin yemen gerekir çocuğun car ona örnek olman gerekir Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bende yiyemiyorum yazın kilo verme garantili mevsim😹 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl 3 kilo gitti 1 ayda 🤣🤭 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Hahaha gizli diyet formülü Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Sicakta yemek yiyememek dogal bir durum soguk birseyler atistirmak daha guzel 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Doğru söylüyorsun Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Bol su içince yiyesi gelmiyor insanın evet. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Hastadaşım ne yemek yedim ne su içtim beni uyutun kışa kadar uyandirmayin🤣 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Ondan varsa bana da verin 😂 Yorumla
gizemdunyası_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hayır bende öyleyim hatta yazın full kilo veriyorum. miğdem bulanıyor yerken 0 0 Yorumla
bendehiçbilmiyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Ben sıcaktan değilde oturup yiyemiyorum oturamiyorum gidip gelmekten 0 0 Yorumla
Yenibirota Takip Et Xper 3 Yaş: 36 1 yıl Bende yiyemiyorum sanki Bi aksam yemeğine cıkıp deniyelim 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl 5 6 gibi yemek yiyorum günde 1 öğün o kadar Yorumla Yenibirota 1 yıl Bende aynı durumdayım hiç iştahım olmuyor kiloda verdim Yorumla
GözlüklüDontŞirin Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl hertürlü gömeriz yeter ki güzel yemek olsun :D 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı. Ben her zaman yiyorum çok şükür 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Darkkklifeee 1 yıl Eyw Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yalnız değilsin gerçekten yemiyor 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Evet sorma Yorumla
Legend0642 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Karpuz peynir devamkee 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Onu bile yemek istemiyorum valla Yorumla Legend0642 1 yıl Hastalanirsin Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl 5 ten sonra artık vücut sinyal veriyor mide doyur lan beni diyor onun hatırına bir iki lokma yiyorum 🤣 Yorumla Legend0642 1 yıl Dondurma bari ye Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bende sevmiyorum pek. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Uyanmak istemediğim bir hava ayılar kış uykusuna yatiyor ben yaz uykusuna yatmak istiyorum 🤭🤦♀️ Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Ben tek öğün yiyorum zaten fazla değil 0 0 Yorumla
bilgepromax Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Sıcakta insanın hiçbir şey yapası gelmiyor 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Az yerim bende 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Bende Yorumla merru 1 yıl Etkiliyor havalar tabi Yorumla
Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aç mı yasiyorsun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Az yiyorum 🤭🤭 Yorumla
lmarda Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Beni de yiyemiyorum aşkım 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Anladım ablam Yorumla lmarda 1 yıl Afiyet olsun aşkom Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl 48 kg olduumm 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl 53 ten 50 ye düştüm bende 🤭 Yorumla
Xrsevgigizli Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Ben valla yerim umurumda degil 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Afiyet olsun canım Yorumla
askerbey89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Hayır, ama acımda. Nasıl yapacaz? 0 12 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Kahvaltı etmedim daha yiyesim de yok açım ama yemiyorum🤭 Yorumla askerbey89 1 yıl Yeminle, bende. Kahve içtim, kek yedim öyle duruyorum. Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Kahve içtin kek yedin benden daha çok yemiş durumdasın ne kahve , ne su içtim ne bisey yedim hayvanlar kış uykusuna yatiyor insanlar da yaz uykusuna yatsa Yorumla askerbey89 1 yıl Yaz uykusu mantıklı, ben çok sigara içiyorum o yüzün su dahi olsa içmem gerektiğini hissediyorum. Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Asker abi sen az sigara iç çok su iç kendine dikkat et bu sıcaklarda işiniz çok ağır zaten Yorumla askerbey89 1 yıl Aklıma geldikçe suya boyuyorum kendimi, sigara ham sigara ah. Bıraksam daha iyi de, Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Eşim de 2 sene birakti geri başladı bırakamıyor ama bu sıcakta nöbet tutuyor sıcaklar da az yiyor az içiyor çok sigara içiyor Yorumla askerbey89 1 yıl Meslektaşım galiba eşiniz? Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Uzman Çavuş musun? Yorumla askerbey89 1 yıl Assubay. Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Uzman Çavuş eşim Yorumla askerbey89 1 yıl Anladım, Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ben yerim valla 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben yerim her türlü pek fark etmiyor :D
Ben yiyemiyorum ablam afiyet olsun 🤭
Teşekkür ederim ablam :)
Bende yemiyorum. Meyve dondurmalar ancak. Aşırı açsam soğuk zeytinyağlılar.
Evet istak kesik daha az dışarıdayım enerji az harciyoruz
Abi valla yenmiyor
Senin yemen gerekir çocuğun car ona örnek olman gerekir
Bende yiyemiyorum yazın kilo verme garantili mevsim😹
3 kilo gitti 1 ayda 🤣🤭
Hahaha gizli diyet formülü
🤭🤭🤭
Sicakta yemek yiyememek dogal bir durum soguk birseyler atistirmak daha guzel
Doğru söylüyorsun
Bol su içince yiyesi gelmiyor insanın evet.
Hastadaşım ne yemek yedim ne su içtim beni uyutun kışa kadar uyandirmayin🤣
Ondan varsa bana da verin 😂
Hayır bende öyleyim hatta yazın full kilo veriyorum. miğdem bulanıyor yerken
Ben sıcaktan değilde oturup yiyemiyorum oturamiyorum gidip gelmekten
Bende yiyemiyorum sanki Bi aksam yemeğine cıkıp deniyelim
5 6 gibi yemek yiyorum günde 1 öğün o kadar
Bende aynı durumdayım hiç iştahım olmuyor kiloda verdim
hertürlü gömeriz yeter ki güzel yemek olsun :D
Ben her zaman yiyorum çok şükür
Afiyet olsun
Eyw
Yalnız değilsin gerçekten yemiyor
Evet sorma
Karpuz peynir devamkee
Onu bile yemek istemiyorum valla
Hastalanirsin
5 ten sonra artık vücut sinyal veriyor mide doyur lan beni diyor onun hatırına bir iki lokma yiyorum 🤣
Dondurma bari ye
Bende sevmiyorum pek.
Uyanmak istemediğim bir hava ayılar kış uykusuna yatiyor ben yaz uykusuna yatmak istiyorum 🤭🤦♀️
Aslında sezar salata falan iyi gelir
Benimde iştahım olmuyor
Ben tek öğün yiyorum zaten fazla değil
Sıcakta insanın hiçbir şey yapası gelmiyor
Az yerim bende
Bende
Etkiliyor havalar tabi
Aç mı yasiyorsun
Az yiyorum 🤭🤭
Beni de yiyemiyorum aşkım
Anladım ablam
Afiyet olsun aşkom
48 kg olduumm
53 ten 50 ye düştüm bende 🤭
Ben valla yerim umurumda degil
Afiyet olsun canım
Hayır, ama acımda. Nasıl yapacaz?
Kahvaltı etmedim daha yiyesim de yok açım ama yemiyorum🤭
Yeminle, bende. Kahve içtim, kek yedim öyle duruyorum.
Kahve içtin kek yedin benden daha çok yemiş durumdasın ne kahve , ne su içtim ne bisey yedim hayvanlar kış uykusuna yatiyor insanlar da yaz uykusuna yatsa
Yaz uykusu mantıklı, ben çok sigara içiyorum o yüzün su dahi olsa içmem gerektiğini hissediyorum.
Asker abi sen az sigara iç çok su iç kendine dikkat et bu sıcaklarda işiniz çok ağır zaten
Aklıma geldikçe suya boyuyorum kendimi, sigara ham sigara ah. Bıraksam daha iyi de,
Eşim de 2 sene birakti geri başladı bırakamıyor ama bu sıcakta nöbet tutuyor sıcaklar da az yiyor az içiyor çok sigara içiyor
Meslektaşım galiba eşiniz?
Uzman Çavuş musun?
Assubay.
Uzman Çavuş eşim
Anladım,
Ben yerim valla
Afiyet olsun
Bende de oluyor
Aynen evet