Bir ay sonra doğum yapacağım alt katımda ki kadın ev sahibimin gelini , sürekli çocuklarını toplayıp geliyor , bugün akşam saat 10.30 da kapı çaldı ısrarla geç zil hem tokmak doğuma az kaldı ağda yapıyordum açmadım sonra telefon çaldı gene açamadım sonra eşim aradı o çalışıyordu seni merak etmişler beni arıyorlar diye , kadına mesaj attım müsait değilim ağda yapıyorum diye 20 dk sonra bida Zil çaldı bornozla açtım artık sinirden çat diye içeri girip çocukları ile oturdu sen işine bak biz bekleriz diye neymiş çocuğuma hediye almış ev sahibi olduğu içinde tersleyemiyorm ama bıktım artık çocuk doğunca onu bahane edip daha çok gelecekler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Siz nerde yaşıyorsunuz boyle komşu mu olur şaka şandim
İstanbul maalesef var taşınmak çok pahalıya mal olmayacak olsa bi gün durmucam
Akla zarar bir de sen ısını yap biz bekleriz nedir ya kocan bile eve biraz geç geleyim eşim rahat etsin diye düşünür kadının yaptığına bak
Nefret ettim artık sözde cok iyiler samimiler ondan böyleler ama bıktım yılısıklıklarından 1 sene oldu daha evlerine gitmedim ben
Bir de akşam 10:30 gunduz de yapılmaz da bir de akşam olmasi ayrı bir gerabet esine de söyle cok muhatap olmasın
Eşim varken zaten gelemiyorlar eşim sürekli tersliyor Oda bıktı artık önceden gündüzde geliyorlardı eşim gece çalışıyor güzdüz uykusunu alamıyordu bunlar yüzünden , şimdi eşim çıkıyor arkasından zile çöküyorlar. Açmıyorum ama anlamıyorlar 10 da çaldı ilk kapı sonra 10.30 da bida geldiler normal şartlarda insan uyur o saatte bide ben hamileyim
Bana ters şeyler ya ben çekemem ama siz naif bir kışilik sanırım bisey dekorsunuz saygınızdan. İlk hamilelik mi kac aylık.
Bir ayım kaldı Şu an 8 oldum , 2 tane kızı var ikizler 11 yaşındalar ama bi tuhaflar sürekli bebek doğunca söyle BÖyle diyorlar korkum çocuk doğunca sevme bahanesi ile hergün gelirler
Tabi buraya yazabilirsin
Bu ne rezillik ben olsam alamzdım ev sahibi diye ağzıma da sçsınlar o zaman
Sinirden gittiklerinde 1 saat ağladım bide utanmadan rahatsız mi ettik diyor
Cidden böyle olmaz ki. Kusura bakmayın benim doğumum yaklaştı eve misafir kabul edemiyorum de
Eşim kaç defa tersledi kız dinleniyor uyuyor diye ama anlamıyorlar
Bunlar nerenin yamyamları
Amasyalılar
Hem cahiliye, hem dinsizliğin sonucudur bu. Allah bu yamyamları korusun bizden
Ne demek istediğini anladım çok da haklısın , imkan olsa bugün çıkar giderim bu evden onların samimiyet gördükleri terbiyesizlikten başka birsey değil nefret ediyorum artık bornozla kapıyı açtım isim yarıda kaldı geldiler evimin ortasına oturdular o, ç ları beni bu halimle sövdürüyorlar
Bence açmicaktın, çalsalardı ne yapacaklar kapıyı mı kıracaklar. Ev sahibi olsun olmasın terbiyesizliklerini yüzlerine vuracaktın.
Afedersiniz bana rahatsız mi ettik diye sordu bide utanmadan yok yapış yapış oturuyorum yanınızda dedim daha bunu da anlamıyorsa ne denir
Bornozla gördüklerinde zaten anlamadıysalar hiçbir şeyden anlamazlar suç sende acımayacaktın
Yüz defa bastılar zile kapı arkasından müsait değilim dedim zaten birsey vercez gitçez dedi açtım elinde çayla gelmiş kapıya bide destur etmeden girdi zaten.
ev sahibine söyle
Ev sahibim de farksız değil
açma kapını ne olursa olsun
Eşimi arıyorlar beni arıyorlar zile deli gibi basıyorlar , ilk geldiklerinde açmadım 2. De 10 dk zil çaldı mecbur açtım sinirle
Benim bildiğim akşam saat 8 hadi yaz günü olsun 9 dan sonra elin evine gidilmez kadına ağda yapıyorum dedim bide daha ne diyim
yüz bulmuş demek ki
kafayı göm
Anlamıyorlar zile çöküyorlar