Böyle bir durumda sese katlanmak yerine başka çözümleriniz var mı?

Hafta içi mesai saatleri ve haftasonu 11den sonra tadilat vb işler yapılabiliyor diye biliyorum. Yani şikayette etseniz polis bir şey demeyecektir. Ayrıca yarın sizin de evinizin bir ihtiyacı olabilir, saygı duymak lazım :) Sesi absorbe edebilmek içinde en iyi yöntem kulaklık sanırım
Saygı duyduğum için bir şey demiyorum zaten ama kendime de bir çözüm bulmam lazım))
Bu durumda dışarıda vakit geçiririm. Zaman hızlı geçsin diye her gün bir film izlerdim.
Bir süre arkadaşımda ya da kuzenimde kalmak ise diğer çözümüm olurdu.
Bir diğer çözümüm ise işten geç saatte çıkarım. Bazen sebepsisce 21-22 gibi çıktığım oluyor. Ofiste uzanıyorum.
Yok efenim, ben battaniye altında vakit geçireceğim diyorsam kulaklığımı takarım ya müzik dinlerim ya da sessiz moda alırım, dış sesi bastırırım.
Daha 3 gün sürer diyorlar 🙄 mecburen dizi saracağım
Sağolasın. Bazen geç uyanıyorum. Ona da matkap sesiyle uyanmak bütün keyfi kaçırıyor. Yani bizde arada sırada tadilat yapıp millete rahatsızlık veriyoruz. O yüzden bu sürecin daha iyi geçmesini istedim)) belki bende gidip spor salonunda yatarım))
Kulak tıkacı işe yarayabilir veya sürekli kulaklık takacaksın arkaya da ya müzik ya dizi fon sesi olarak sürekli çalacak
Veya gece olup tadilata ara verdikleri saat gelene kadar dışarı çıkmak hahah
Evde çalışanlar ne yapacak))
Bazı kulaklıkların ses geçirmeme özelliği oluyor tavsiye ederim.
Kulak çevreleyen bi model var elimde. şu an onu kullanıyorum işte müzik dinliyorum ses yok )
Kendileri ile konuşman gerekir. Belki bu evde çocuk var, günün her saatinde tadilat yapmaları da ne bileyim
Tadilat kurallarına ve saatlerine uyuyorlar. Yapacak bir şey yok ))
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?