Annemin arkadaşı ile istenmeyen şeyler yaşadım çok pişmanım?

Selamün aleyküm arkadaşlar.. gerçekten çok kötüyüm 2 sene önce daha reşit bile değildim o zaman ve benden yaşca büyük komşumuz ile iliski deilde opusme vb yani söylemeye utandigim seyler oldu 2 senedir sırf annemden gizliyorum diye vicdanım rahat değil piskoljom bozuldu bütün sinvalarimdan kaldim kac iş yerinden performans yetersizliği yuzunden atıldım çünkü odaklanamiyorum en mutlu anımda aklıma geliyor kötü oluyorum çünkü biz annemle arkadaş gibiyiz annemden çok dostum gibi herşeyimi anlatırım ona kendisi 35 yaşında erken evlenmiş maalesef ve sadece ondan gizlediğim için kötüyüm ve annemle konusmak anlatmak ama en ince detayına kadar ayıptır söylemesi yatakta yaptığımız herseyi anlatmak istiyorum dediğim gibi cnsl iliski olmadi ona benzer şeyler oldu yani anneme anlatmali miyim nasil anlatırım anlattıktan sonra ömür boyunca bana kötü gözle mi bakar nasıl tepki verir kızar mi üzülür mü baskıcı değildir kesinlikle ama katı bi anne olur mu bilemiyorum ve sunuda söyliyim bu olayları yaşadığım kisi ile annemde dahil hepimiz baska bir sebebten dolayı küstük ve bizde memlekete taşındık aynı şehirde degiliz onlarla yardımcı olur musunuz bunları yaşadığım kisi sevgilim veya sıradan bir kız olsa anneme anlatmazdım fakat konu farklı

Annemin arkadaşı ile istenmeyen şeyler yaşadım çok pişmanım?