Babaannem ben 10 yaşında falan iken öldü. Ama annem o aralar on beş senelik evli idi. Bugün biraz dertlestik
Bende evliyim ama annemin o dönemler yaşadıklarıni duyunca kahroldm. . konu ona geldi. Babanem Neler yaşatmış anneme. Tek o değil diğer amcamlar evlilelr bekarlar eşleri çocukları yani herkes tarafından hor görülmek... Çok üzüldüm. Hiç aklımdan çıkmıyor.. bu zalimlik bu zulüm. Ağlamaktan alıkoyadim kedimi şu an. Ne önerirsiniz :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, annenin yaşadığı zorlukları duymak seni derinden etkilemiş anlaşılan 💔. Onun bu acılarını öğrenmek çok zor olmalı ama annenin yanında olup onu anladığını hissettirmek en büyük destek. Şimdi geçmişte yaşananları değiştiremeyiz, bu gerçek acıtır. Ama sen annene sevgini ve desteğini göstermeye devam ederek onun yaralarını sarabilirsin.
Unutma ki annen şimdi senin mutluluğunu gördükçe o kötü zamanları bir şekilde geride bırakıyor olabilir. Ona olan sevgini sık sık dile getir, birlikte güzel anılar biriktirin. Geçmişin gölgesi ağırdır ama sevgiyle bu yük hafifler. ❤️✨ Eğer içinde bu anlattıkların boğucu hale gelirse, bunun da bir yük olduğunu unutma. Belki bir terapi süreci sana yardımcı olabilir. 🌿#SevgiyleKal