Aile & Toplum Kime ne söylemek istersiniz? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Yapay Zekaya Sor Tam şu an.#Edameda 💛 Güncellemeler1 yıl Güncelleniyor 🐥 Kime ne söylemek istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Şu an içimde kalmış söyleyecek bir şey yok. Anlık gelişir söyleyeceklerim uzun süre planlamam. 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Aslında ben senden çok hoşlandım ama söyleyemiyorum zaten dönemde bitti bir daha ne birbirimizi görürüz ne de denk geliriz hayatında başarılar. 1 0 Yorumla
Nazendee10 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kız kardeşime rahat durmasını söylemek isterdim ahdjah 2 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Senin ben ta … diye başlayan cümleler kurmak istiyorum 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl İçimde kalan birsey yok olursa yapistiririm😂 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çaycı ablaya petrol gibi kahve yapar mısın demek istiyorum ama kalkıp söylemeye üşeniyorum 🥹 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl Bütün arkadaşlarıma hepsini seviyorum ayrı ayrı. 1 0 Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yüzünü güneşe çevir böylece gölge her zaman arkanda kalsın. 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Tayyip'e faiz politikasının yanlış olduğunu. 2021 yılında tabii, şu an olması gerektiği gibi 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyleyecek bişey yok şu an da kimseye bişey 🥱🥱 işe gidiyom 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Birine bir şey söylemek istersem, gider söylerim Eda. Hiiiiiç öyle sağda solda oyalanmam 😂 1 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Kendime söylemek isterim. Hala ne bekliyorsun uyumak için. 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Tüm insanlığa söylüyorum.-Sabırlı olun-Saygılı olun-Kibar olun-Çalışkan olun-Efendi olun 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl senden nefret ediyorum ama seni cidden özlüyorum 0 0 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sana söylüyorum sen anla iyi ki varsın ☺️☺️☺️ 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 😀🤗🌼 Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl ☺️☺️☺️🍃🩷 Yorumla
alparslannnnnnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Hayat bi gün o gün bugün bro kimse için değmez takma kafana be bro :) 1 0 Yorumla
FFeriştah Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Kendime uyu artık ne duruyorsun bu zerzevat sitede diyorum 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aileme : Allah sizin belanızı versin 2 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. ene civciv şu an için bişey yok 2 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Susmayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Değmezmişsin! dedim bitti :D 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. kimseye bir şey söylemek istemem 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Otistik herif demek istiyorum vfghghnvhbg 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Hayat sen mi büyüksün ben mi? Hadi bakalım 😅 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseye bişey soylemel istemiyorum banane mk 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sana diyorum...Günaydın 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Dünyaya bağırıp benden ne istediğini sormak 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyleyecek bir şey yok. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayat bir gün o da bugün 1 0 Yorumla
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% 1 yıl @Ra_On seni çok seviyorum 🌷 1 1 Yorumla Ra_On 1 yıl Çok teşekkür ederim 😛💚 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. İyimisin 1 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sessizlik iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Şu an içimde kalmış söyleyecek bir şey yok. Anlık gelişir söyleyeceklerim uzun süre planlamam.
Aslında ben senden çok hoşlandım ama söyleyemiyorum zaten dönemde bitti bir daha ne birbirimizi görürüz ne de denk geliriz hayatında başarılar.
Kız kardeşime rahat durmasını söylemek isterdim ahdjah
Senin ben ta … diye başlayan cümleler kurmak istiyorum
İçimde kalan birsey yok olursa yapistiririm😂
Çaycı ablaya petrol gibi kahve yapar mısın demek istiyorum ama kalkıp söylemeye üşeniyorum 🥹
Bütün arkadaşlarıma hepsini seviyorum ayrı ayrı.
Yüzünü güneşe çevir böylece gölge her zaman arkanda kalsın.
Tayyip'e faiz politikasının yanlış olduğunu. 2021 yılında tabii, şu an olması gerektiği gibi
Söyleyecek bişey yok şu an da kimseye bişey 🥱🥱 işe gidiyom
Birine bir şey söylemek istersem, gider söylerim Eda. Hiiiiiç öyle sağda solda oyalanmam 😂
Kendime söylemek isterim. Hala ne bekliyorsun uyumak için.
Tüm insanlığa söylüyorum.
-Sabırlı olun
-Saygılı olun
-Kibar olun
-Çalışkan olun
-Efendi olun
senden nefret ediyorum ama seni cidden özlüyorum
Sana söylüyorum sen anla iyi ki varsın ☺️☺️☺️
😀🤗🌼
☺️☺️☺️🍃🩷
Hayat bi gün o gün bugün bro kimse için değmez takma kafana be bro :)
Kendime uyu artık ne duruyorsun bu zerzevat sitede diyorum
Bu insanlar aklını kaybetmiş uyum saglamayın awq
Aileme : Allah sizin belanızı versin
ene civciv şu an için bişey yok
Susmayı tercih ediyorum
Allah canını almasın Leyla
Değmezmişsin! dedim bitti :D
kimseye bir şey söylemek istemem
Güzeliz, çıtırız, hallederiz😂
Otistik herif demek istiyorum vfghghnvhbg
Hayat sen mi büyüksün ben mi? Hadi bakalım 😅
Söyleyeceğim bir şey yok şu an
Kimseye bişey soylemel istemiyorum banane mk
Sana diyorum...
Günaydın
Dünyaya bağırıp benden ne istediğini sormak
Söyleyecek bir şey yok.
Yemeğe çıkalımmı? @Edameda06
Hayat bir gün o da bugün
@Ra_On seni çok seviyorum 🌷
Çok teşekkür ederim 😛💚
Az önce kendime Fanta söyledim güzeldi
İyimisin
"Kalsaydın çok güzel olacaktı her şey"
imkansizsin
Herkese hak ettiği kadar değer bundan sonra.
Yeneriz
Kimseye bir şey söylemeye ihtiyacım yok.
Sessizlik iyidir
Soyleyememmmm