Gerek hayatınızdaki, gerek sitedeki insanlara.. Ne söylemek, onlara neyden bahsetmek istersiniz?

Hatta bazıları var ki nerede görsem midemi bulandırıyor.. Karakteri diyeceğim ama var mı? Hiç sanmıyorum.
#anons #duydukduymadık demeyin
Gerek hayatınızdaki, gerek sitedeki insanlara.. Ne söylemek, onlara neyden bahsetmek istersiniz?

Hatta bazıları var ki nerede görsem midemi bulandırıyor.. Karakteri diyeceğim ama var mı? Hiç sanmıyorum.
#anons #duydukduymadık demeyin
Bilmeyerek, farkında olmadan kalbini kırdığım, canını sıktığım kişiler olabilir, belki okurlar, kendilerinden özür dilerim. Yanlışlıkla takip ettiğim kişi/kişiler oluyor, onlardan da bana takip isteği atan oluyor bazen, isteği geri çekiyorum, çünkü burası bana has bir dünya, günlük niyetine kullanıyorum burayı, günlüğümüzü kimseye okutmak istemeyiz ya, günlüğümüz bize özel ya, burası da böyle bir yer benim için. Belki dengesiz olduğumu düşünebilirler, bazen aşırı bir empati duugusuyla yaklaşıyorum insanlara , bu da beni yoruyor, belki de bu yüzden insanlardan soyutladım kendimi, yalnızlığı da seviyorum doğam gereği, barıştım yalnızlığımla da.
Kimilerini de anlamış değilim, bazıları beni çok yanılttı, kibar, nazik ve zarif gördüğüm kişiler sükut-u hayale uğrattı beni. Takip isteği atan ve sonra isteğini geri çeken kişi/kişiler oldu, isteklerini geri çekmelerini anlıyorum, çünkü kimsenin takip isteğini ne reddediyorum, ne kabul ediyorum lakin bu yüzden beni engelleyen , hakkında da olumlu düşündüğüm bir kişi var, takip isteğini kabul etmediğim, reddetmediğim için beni niye engeller ki insan? Bu kadar mı kibirli olur insan, bu neyin kibiri? Halbuki hakkında ne kadar olumlu düşüncelerim vardı , ben kolay kolay kimseyi engellemem, benim engelleme şeklim sorularına gitmemek, görmezden gelmek şeklinde olur , niye beni engellemeye lüzum gördüyse , ya çok alıngan ya da çok kibirli , anlam veremedim bu davranışına , beni yanılttı, ne kadar güzel düşüncelerim vardı kendisiyle ilgili. Şimdi kendisiyle ilgili hiçbir duygum yok, engeli geri çekse dahi sorularına gitmem, o da geleyim diye yalvarmıyor zaten :D Lakin beni şaşırtanlar çok burada.
Gizli görüşü de kapattım sorularımda, gizliden bana sataşanlar olmasın diye, onların kim olduğunu hissediyorum, ne diye kaçak dövüşüyorsunuz, sevmiyorsanız beni gelmeyin soruma, engelleyecekseniz istek göndermeyin, bazılarının yorumlarını okuyorum , ne olgun kişi diyorum lakin içleri boş çıkıyor, yanıltıyorlar beni. Artık alışmaya da başladım böyle kişilere, sahiden de kimileri göründükleri gibi değil, kendilerini gösterdikleri gibi değil. Uzunca yazdığım , saygısızlık barındırmayan görüşümü silen kişi neyin kafasını yaşıyorsa, ya haset duydu, ya da görüşümü değersiz buldu lakin gelmişim soruna, emek vermişim , yazmışım, beğenmezsin, okumazsın lakin silmek niye? Böyle kişilerin saygılı kişiler olduklarını düşünmüyorum, her ne kadar kendilerini öyle görseler ve yansıtsalar da , bende saygısız kişilerle muhattap olmak istemiyorum, iyi ki kendilerini belli ediyorlar
Odak noktanız tamamen siz olun.
İnsanlara bağlanıp onlarla can bulmayın lütfen. Hayatınızda pek çok ilgi alanınız sizi besleyen alanınız olsun. Tek bir kişiden beslenerek kendinizi öldürmeyin.
Aşka inanmayın yaşayın ama inanmayın. Daha çok sizin sevilmenizi izleyin; bırakın bol bol sevsinler. Siz de sevin ama sevdiğiniz kişi onu bırakabileceğinizi bilsin. Vazgeçilmezmiş gibi davrandığınız her insan, azar çünkü. Ve gerçekten de işinize gelmediği anda, o en vazgeçilmez kişinizi bırakabilecek kadar güçlü bir insan olun.
Defedin gitsin…Salın..
Zaten sizinse eninde sonunda geri gelecektir kapıdan bacadan. Yoksa da gereği yok.
Canınızı acıtan olayları çok da büyütmeyin geçecek.
Ağlamaktan çekinmeyin bol bol ağlayın. Sırlarınızı herkese anlatmayın kendinize bile arada sırada.
Genelde insanlar kıskançtır mutluluğunuzu da söylemeyin. Yarıda kalabilir.
Varlık içindeyseniz şaşalı hayatınızı her yerde paylaşmayın. Çevreniz sizin gibi olsa bile yine de batmayın sivrilmeyin. Gittiğiniz lüks mekanları görmesinler boşverin. Sizi evde sansınlar..
İnsanlar diğerlerinin mutluluğuyla mutsuz olur bunu asla unutmayın. En yakınınıza bile kardeşinize bile aldığınızı sattığınızı gezdiğinizi bin yapıyorsanız bir söyleyin.. Emin olun sizi sizden fazla seven kimse yok bu dünyada…
Açık ve net olsunlar bir zahmet. Başka yerleri ile değil de, icraatları ile konuşsunlar. Dürüst olsunlar ya bir tane dürüst insan yok ya. Ha bir de yalancılar ile çok takılmayı seven cinsler var. Yalancı sevmeyin, dürüst insan sevin. Nerede menfaatçi, yalancı insan var. Bizim milletimiz hemen orada bitiyor. Biraz kendilerine gelsinler bir zahmet.
Kadına Saygı duyun ama asla değer vermeyin erkeğe saygı duyuyorum asla değeri vermeyin bir kişiye değer vereceksiniz önce kendinize değer ver her şey önceki sende başlar gerisi hava civa. Sağlığın gittikten sonra hiçbir kadın ya da hiçbir erkek senin yanında olmayacaktır Unutma bunu yaşamadıktan sonra bilemezsin aşk sevgi karı koca yalan inancın varsa inancın yoksa yapayalnız. En önemlisi erkeklere abi aptallık yapmayın Ne olursunuz fazla üstelemeyin tapsanız dahi üstelemeyin yani bir kere teklif edin ne olursa olsun ikinciye asla teklif etmeyin asla kabul etmeyin Çünkü bir kere de olmayanı asla ikinci onay vermeyin ona onay verilmemesi gerektiğini bir kere hissettirdiniz mi arkası zaten gelir Çünkü ondan sonraki o kadın başka bir erkeğe daha çok saygı duyarak yaklaşacaktır aynısını da başka ev erkeğe yapacaktır o kadın Çünkü kaybetmesine bilmeyen kadın erkeği her zaman kullanmaya mahkumdur.
Erkeksin Hani Anlıyorum Beni de erkeğim yani istek ihtiyaç hissediyorsun ama asla muhtaç değilsin bir sürü kadın var takıl birisiyle gözün gönlünün açılsın ve ikinci asla uğraşma ve bir kadın sana geldi evet dedi mi Onu da asla bırakma
Cevap
21Cevap
Ben bir şey demek istemezdim. aslında şunu söyleyebilirim ''ben doğa gibi davranırdım. doğa da nasıl susuyor ama insanların yanlış kararları ile çevre kirliliği ile daha sonra ağaçların ölmesi oksijen vermemesi ya da küresel ısınma buzulların erimesi gibi şeyler ile cevap veriyor. bende insanlara bir şey demek yerine hata yapıp kendilerinin görmesini isterdim.'' bu yüzden de nefesimi yormam yaşasınlar görsünler derim. son bir söz olarak ise herkes kendini sevsin ve kendine saygı duysun demek isterdim bu önemli çünkü.
Veysel karani 2 nasihati var herkese yeter
Hikmet ehli zatlar buyuruyor ki:
* Veysel Karani hazretlerine, uzak yoldan bir kimse gelip nasihat ister. O da (Allahü teâlâyı bilir misin?) der. Elbette bilirim diye cevap verir. (Başka bir şeyi bilmene gerek yok) der. Yolcu, uzaktan geldiğini söyleyip, yine nasihat ister, o da (Allahü teâlâ seni biliyor mu?) der. Elbette biliyor diye cevap verir. Veysel Karani hazretleri de (Başkasının bilmesine gerek yok o zaman) der ve gider
Sadece site de değil tüm sosyal medya platformlarında insanlar oldukları şeklini değil olmak istedikleri şekli gösteriyor genel olarak. Onlara demek istediğim şey; kaderinize razı gelin. Hayat size neyi verdiyse veya neyi aldıysa bunu kabullenin.
Yoruldum... güzel geçirdiğim çocukluğum gelecekte yaşayacaklarını dindirmek için bir avuntu bir ödülmüş... insanın ruhu eriyor büyüdükçe yaşadıkça korkunç sürprizler çıkıyor önüne çıkan ardı görünmeyen kapalı kapılar arkasından yoruldum insanlar siz yordunuz şimdide ruhum ve şimdide bedenim yoruyor beni
Ölümlü dünya bugün varız yarın yokuz. İnsanoğlu bir kuş misali.
Mesela ben, 3 gündür doktor yeni bir ilaca başlattı. Daha önce ki bir ilacimi bıraktırdı. Dün akşam çıktı bugün de tansiyonum yüksek hiç keyfim yok. Verdiği yeni ilaçta düşürmüyor. Canım burnumda, sağlıktan ötesi boş...
Allah şifa versin. Tez zamanda iyileşirsin inşAllah
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Hiç birinize gr sempatim yok ama Allah 'ın kullarısınız diye tahammül gösteriyorum
İnsanlar daima istedikleri gibi anlayacak bu yüzden kimseye bişi demem
Bir şey demeye değecek insan yok. O yüzden hiçbir şey diyesim yok.
Bilmem hoşuma gitmeyen şeyi görmem yok saymak daha güzel.
İnsanmışsınız gibi davranmayın.. Sonra pamuk prenses gibi özünüze dönünce eskimiş ayakkabı oluyorsunuz..
Boş yaşıyorsunuz demek isterdim çünkü boş yaşıyorlar. İnsan hobi edinemedikten sonra edindiği hobiyi yaşayamadıktan sonra yemişim öyle hayatı
Paylaşım için yaşayın. Herşeyinizi paylaşın. Öbür dünyaya gitmeyecek hiç bir şey.
Hayır. Aksine yanımızda götüreceğimiz şeyler var. Mesela amellerimiz, ardımızda bıraktığımız güzellikler ya da bir hayrat, çeşme mesela? Belki cebimize koyup götürmüyoruz ama sevabı gelmeye devam ediyor.

Karma gerçektir herkes yaptıklarının hesabını verecek 💪👸
İlahi adalet demek daha doğru sanki
Evet haklısın 🥰🥰🥰
Bugün çok üzülüyorsun ya da çok mutlusun herşeyin bir gün geçeceğini bil derdim
Elalem ne der diye düşünmeyin. Elalem sizin çükünüzü yesin.
Yalanlarınız ortaya çıkana kadar hepiniz en dürüst insanları oynuyorsunuz.
İyi hissetmediklerimle zaten görüşmem, onlara Allah Hidayet versin.
Bana itaat edin bu müthiş zat ikinci defa dünyaya gelmicek
Fe eyne tezhebûn?
Bir şey söylemeye gerek yok şu an 😅
Ölüm var!!!
Eig adayı
Bu sayede bir anlığına da olsa insan olabiliriz. Sadece bir kul olduğumuzu anımsarız
Taşıma araçlarında buyuklerinize yer verin.
Hakkınızı helal edin derdim
içinizde iyiler var
Sağlık mutluluk dilerim
Saglik olsun. bi parcada huzur gerisi bos
Sevin sevilin bol bol seks yapın şenlensin ırkımız
Hepinizin a.. m.. k
Hiçbir şey...
Adam olun lan.
Yeto artık
İyilik kazanicak 🤞
Beni bi salın derdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?