Ben direkt azalttığımı yüzüne söylerim. Ha eğer karşı taraf azaltıyorsa da onunla beraber azaltırım, bir şey söylemem.

Ben direkt azalttığımı yüzüne söylerim. Ha eğer karşı taraf azaltıyorsa da onunla beraber azaltırım, bir şey söylemem.
Biriyle muhabbetimi azaltmaya çalışıyorsam zaten beni rahatsız eden bir davranışı olmuştur, önce güzelce o konuda uyarırım, baktım olmuyor iletişimimi koparmaktan çekinmem, kimse kendimden önemli değil.
Empati kurunca bi tık kalp kırıcı bir şey ya. Bir de "acaba ben mi kötü davrandım da konuşmasını azalttı" durumu var. Direkt yüzüne söylemek daha mantıklı.
Teşekkürler🌸
Rica ederim 😌
Bazen kırıldığım zamanlarda sırf karşımdaki üzülmesin diye böyle azalta azalta bitirdiğim oluyor.
Ricalar ^^
Cevap
9Cevap
Ben azaltmam.. azaltmak için nedenim olması lazım..
Eğer bana hitap etmiyorsan saygısızlık yapıyorsa kırmadan uzaklaşmayı tercih ederim Ama tabii karşımdaki kişi beni kırmıyorsa
Yani eğer verdiğim kadar değer görmüyorsam vs evet konuşsam bile bu gönülsüz olur ben bitirmem ama karşı tarafa bitirmesi için sebep veririm
Azaltmam azaltma gereği duyuyorsam bir şeyler yolunda gitmiyor demektir, komple uzaklaşırım.
Bunu genelde kadınlar yapar. Bazen bende kullanırım. Kırmamak için
Eskisi gibi muhabbetim yoksa ve artık sıkıldıysam azaltılırım
Gizlemem ama açık açık da söylemem. Belli ederim o da canım değilse anlar
Bir şey demeye gerek olmuyor zaten anlaşılıyor ama anlamıyorsa direkt söylerim
Muhabbeti sarmıyorsa artık soğuk davranırım ki anlar zaten.
Gizliden gizliye azaltmam ne olursa olsun alır karşıma söylerim🙂
Evet yapıyorum bunu bazen
Direkt yüzüne söylemek daha mantıklı
😂Ah şu insanlar Ne komikler
Bana yazmıyorsa ben de yazmam.
Bir süre soğudukça evet azaltıyorum
Direkt keserim. 🤣
Tam hastalıklı hareketler
Oluyor bazen 😂
Erkekler yapar bunu
Ben direkt keserim.
Beğenmediğim davranışları olursa evet