Bir evladim var çok seviyorum onu canımdan çokseviyorum evli 3 yıllık ben zorlu bir evlilik yaşadım ayrıldım hem anne hem baba olmaya çalıştım yavruma aile kültürüm şu an ki nesildeki gibi değil çok farklıydı boşandım 40 kocam oldu çocuğumla gezip dolaşmak pek mümkün olmadı çocuğuma da çok kumalik edildi neyse karşıma biri çıktı evlenmek istedi oğlum sordum oda anne seni üzecek ise evlenme onun dışında senin evlenmene karşı değilim dedi neyse nişanlandm oğlumun sevdiği kız vardı ben evlenmeden onlar kaçarak evlendi 🙃 bende evlendim ama çocuğum eskisi gibi değil aramasam pek arayıp sormaz gelin kızımı da çok seviyorum ama o çok ters olabiliyor örnek oğluma bir şey desem o beni tersler inanın evine toplasam 5 kez gitmedim gittiklerimde de bir şey oldu ayak üstü uğramış veyahut da en fazla 10 dakika oturdum ben çok üzülüyorum gelin kızım bir şey istediği zaman arar sorar oğlumda onun gibi olmaya başladı çok üzülüyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😔
Güncellemeler
1 yıl
40 kocam derken yanlış anlaşılma olmasın aile içinde karışan kişilere deriz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
40 kocam oldu derken? Anlamadım orayı
Bizde ayrılan kişilere karışan olunca aile içinde 40 koca derler yanlış anlaşılmasın
Yine anlamadım. Boşandıktan sonra kimseyle oldun mu?
Birileriyle birlikte oldum demiyorum bizim yörede boşanan birine aile içinde karışan olunca 40 kocam var denir
Haa anladım şimdi
Sen ve oğlun ne zaman evlendiniz?
Aynı yıl evlendik
Çok oldu mu? Bu yıl mı
Soruyu sorduğumda pişman olduğum an🤣
3 yıl
Ya noldu? Anlamadım
Anladığın da cevap verirsin 🤣
İnsan gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz tepkilere bak. Bu kafayla böyle şeyler yaşaman normal
İnsan gibi yazdım zaten açıklamayı guncelledim sende dikkatli oku istersen üç yıl yazıyor
Soruyu sorduğumda pişman olduğum an🤣
Şu tepkinden bahsediyorum
Soruyorum 3 yıl demek varken dalga geçiyorsun arada da
Peki haklısın
Bak erkek çocuk için üvey baba figürü iyi değildir. Tamam iyiliğini düşünmüş evlen demiştir, tamam bu durumdan memnun da olabilir ama kolay kolay hiçbir erkek yabancı bir erkekle beraber olan annesinin evine gidip gelmek istemez. Hele ki yetişkinlikte kabullenmek zorunda kalmışsa bu durumu
Gelin büyük ihtimalle oğlunu dolduruyor. Ya da oğlun evlenme durumunu kafaya takip biraz uzak durmak istiyor. Ya da afedersin oğlun karaktersiz ve evlenmeni sırf senden kurtulmak için isteyip kendi de evlendiği düzenini kurduğu için artık anne oğul ilişkisini askıya alıp samimiyeti azaltmaya çalışıyor
Ama ben ona nişanlı iken bile dedim benim için sensin hiç kimse umrumda olmaz oda hayır anne dedi gelip gitme olayına gelince onlar gelir giderler hiç sorun yok abi dediği insanla şakalaşma vb oluyor ben oğluma defalarca soruyorum da bak evlendim diye kötü hissetmiyorsun dimi kendini anne kafana takma öyle bir şey yok diyor
Hmm sadece senin gitmen mi problem oluyor yani
Mesela müsait olunca size gelmek istiyorum geline dedim hiç müsait olmadı kaç haftadır.
Ama şu içimi acıtıyor evlenmedim nişanlı iken oda kına günü idi anne keşke benim hayatıma o senin hayatına da o girmeseydi dedi bende bak oğlum ben yüzüğü atarım biter anne yok dedi 😔
Evet benim gitmem sorun oğlum tamam diyor sonra aradan süre geçmiyor anne müsait olunca söyleriz diyor arayıp
Öyleyse günahını almak istemeyeyim ama gelin kaynana zihniyetini sevmiyor. Ben iyiyim falan deme bazıları samimiyet dozunu sınırlı tutar. Bir yerden sonra evimde huzur vermez, sık gelir gider vs diye düşünüyor olabilir
Ben gitmem ki oda bilir bunu devamlı annesiyle sorunu vardı evlendi annesi daha değerli oldu bugün gelse veyahutta da her zaman gelme demez müsait değilim demez biliyorum
Kızları bilmem mi evlenene dek ailesine düşman olur/ya da düşman gibi hareket eder. Evlendikten sonra ailesine tapar
Mesela bir ihtiyacı olsun annecim nasılsın su lazım onun dışında ararım nasılsın diye hâl hatır sormak için meşgule atar ses seda yok
Al işte. Karakterleri sıkıntılı. Bunun sebebi kim onu bilemem. Büyük ihtimalle kaynana kızı kız da oğlunu etkiliyor
Peki ben evlenerek hata mı ettim. Birde evlenmeden önce belirli süre berabet kaldık benim çalışma hayatım vardı eve gelirdim geç vakit çay vb yok nie yokda demezdim bir gün çocuk ise gitti dedim neden hemen odana gidiyorsun vakit gecirelim daha yeni evli iken dedi mecbur muyum
Bunu diyen gelinin mi? Anlamadım
Ayrıca neden hata edesin ki? Küçük çocuğun bile yok. İlerde yalnız napacaksın? Yaşın kaç senin
Aynen gelin
39 yaşındayım
Aynı yıl evlendik ama ben onlardan 4 5 ay sonra evlendim o süreçte dedi
Kız sıkıntılı desene. Oğlunun yaşı küçük sanırım. Bunun da etkisiyle kaynananin etkisine girmiş bence. Kız da aynı şekilde. Çay vs yok kalmays mecbur değilim kafasında. Sıkıntılı bir tip
Takip attım
şu an evliliğin nasıl senin mutlumusun
Erkek arkadaşımla aran nasıl peki