Biri var sevgili değiliz arkadaşız aynı zamanda yazışma üzerinden flört tarzı bir şeyler var işte. Ona beni arama ailem bilmiyor konuştuğumuzu, yanlış anlayabilirler falan demiştim. Birkaç defa ben aradım sonra o hiç ara demeyince aramayı kestim. Yalnız olduğumda ve dışarı çıktığımda ona söylüyorum ona rağmen beni ara demiyor tek olduğumu bildiği halde demiyor. Bana tek mi garip geliyor kızlar neler düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. adıni koyun sevgili olun ozaman ailenin bilmemesine birak kilif uydurmus olursun
0134 Yorumla
Soran+1 yılBen olmak istemiyorum ama böyle olduğunda da üzülüyorum çok düşünüyorum arkadaş kalmak daha mantıklı geliyor
Soran+1 yılÖzlüyorum çünkü xidjsjdndj
Soran+1 yılNiye ya öyle değil bence 😂 sevgili olmamak daha mantıklı geldiği için olmuyorum yani ama değer görmek için sevgili mi olmak lazım illa?
Soran+1 yılHayır tabiki ondan değil farklı bir düşünce yapım var ben sevgililiğe karşıyım djdjdjnddn
Soran+1 yılYemin ediyorum değil ya😂 21 yaşındayım çok zor seven biriyim bir seneyi geçti konuşuyoruz seçenek bekliyor olsam çoktan silmiştim aramasını mi bekleyecektim sence sjjsjsnsnsns
Soran+1 yılYa bilemediğin için bir şey kendinden emin bir şekilde yorum yapıyorsun xjjssnnsns
Bulamıyorum diye mi o daha komikmiş bir kız isterse etrafındaki bütün erkekleri tavlar birincisi sevgili olmuyorum çünkü okulum var tıp fakültesi okuyorum zor bir bölüm zaman ayiramiyorum bazen hiçbir şey değilken bile trip yiyorum sevgili olursam neler olur düşünemiyorum aslında biraz korktuğum için:)
Soran+1 yılAhhh hayat çok zor djdjdnndnd
Soran+1 yılZor ya bıktım usandım düşünmekten xjsjsjjsjs
Soran+1 yılNe alaka yaaa 😂 bak evet ilgi göstermesini seviyorum her kız sever kesilince de üzülüyorum her kız üzülür. Peşimden koşturulmasina ihtiyacım yok djejjejdndns çok fenasın fena düşünüyorsun 😉
Soran+1 yılE yol ihtiyacım niye olsun sadece ona karşı hislerim olduğu için beklenti içindeyim ben düşünüyorsam o da düşünsün istiyorum. Ben niye fenayim hiç de değilim benden pamuk birini bulamaz xjdjjsjsjs
Soran+1 yılSen de yerin dibine sokuyorsun otomatik olarak yükseltiyorum ben de kendimi djsjnsnsns
Soran+1 yılSavunmasam dediklerini kabul etmiş olacağım dediklerin doğru değil öyle biri değilim xjjdjsjsnsn
Sabrım tükeniyor zaten biraz daha aramazsa ben de aramam üzülürüm ama geçer 😉
Soran+1 yılBuldum bulmaz mıyım o da fazla düşünüyor rahatsız oluyorum jsjsjsnsnsnsm
kaldığim yurda yemek gönderiyor hasta olduğumda anında ilaç pamuk şekerler daha neler 😂 ama ben senin düşüncelerindeki gibi biri olmadığım için onu da cebe atayım demedim djsjjdndnnsns
Soran+1 yılŞu an üzerimde psikojik baskı kurup kendi doğrunu kabul ettirmeye çalışıyorsun jsjsjjsjs
Ama biraz düştüm tuzağa sanki, hayatımızdan kesitler sunduk fenaliğin burada işte xjsjnsnsnsnn
Soran+1 yılNiye döküleyim kız ben asla dökülmem ahahhaah
Soran+1 yılburada da bı merak etmeler falan nzjsjsjsns
Niye illa birini atmam gerekiyor cebe hep öyle kızlar görmüşsun ömründe üzüldüm biraz:(
Soran+1 yılNiye önyargılı oldun erkeksin erkeği savunuyorsun bu kadar basit znjsjsnnsn
Ayrıca değilim yahu Vallah değilim kimseyi atmıyorum cebe çantaya 😂djdjdnndnsn
Diğer konuya gelirsek beni daha tanımadan kesin hüküm verip yok sen söyle bir kızsın dersen ben de doğal olarak böyle kızlarla çok karşılaşmış öbür türlüsünü düşünemiyor diyorum bu da gayet mantıklı bir düşünce yani okeytto djdjdnn- +1 yıl
bak heleee heleee kendini boyle savunmandan belli fena olduğun nerdeyse ikna edicektin beni ki demin yurduna bisiler gonderen erkeği bahsetmeseydin daha kolay kandirabilirdin 😂😂 baya konuştuk az çok konusmaladindan hala fena oldugunu dusunuyorum 😂 ama yinede ilk basta dediğin okul dersler falan mantikli yinede bi bahane fenaligina bahane bu
Soran+1 yılE gönderiyor yalan mı söyleyeceğim birini bulmama çok meraklıydın söyleyeyim dedim ben de djdjdndnndnd
Fenalık diyorsun da neyden bahsettiğini anlamıyorum kdjdjdjdjd cebe atma mevzusu mu işte diyorum ya atsam atardım onu da kanıt gösteriyorum ama sen farklı yerlere çekiyorsun yaaa
Soran+1 yılKiminle bir şeyler gönderen ile mi hiçbir işim yok ne işim olacak djdjdjdnndndn
Soran+1 yılAynı okuldayız bizim sınıfta çünkü aynı kampüste erkek ve kız yurdu var sınıf arkadaşı doğal olarak biliyor yani sen yine kötü düşünüyorsun kim bilir neler düşünüyorsun şu an benim hakkımda pamuk gibiyim derken ciddiydim bu arada nsnsnsdjjdj
Soran+1 yılHiç de hoşuma gitmiyor sinirleniyorum hatta niye kötü biri olduğumu düşünmen benim hoşuma gitsin jsjsjsnw
Bana sormuyor ki gönderirken okuldan kızlara veriyor onlar da getirip odaya bırakıyor djsjjsjsjsn
Kabul etmeyince ise kizlar o kadar seni düşünüyor haksızlık ediyorsun falan diyorlar trip yiyorum jdjsjwjnwwn
Soran+1 yılKızların hatırı için değil getiriyor bırakıp gidiyor zaten hiçbirine dokunmadım sene bitince çöpe attım jzjsjsnsns
Umut vermiyorum açık açık söyledim istemiyorum diye niye dolandırayim lafı zjsjjsnsnsn
Soran+1 yılBı daha düşmeyeceğiz herhalde o tuzağa yemezler nxjdjdjndnsjdns
Soran+1 yılBeni arasın ya arasin beni zorla mı arttırayim Valla ya hiç mi özlemiyor yaaaa ama ben de aramayacağim inada inat :(((
Soran+1 yılÖyle seviyorum böyle seviyorum demeyi biliyor şu an aydınlanma geldi bana düşünmek bile saçma istese arar bu kadar nett yazışiyoruz diye haberi olmuş mu oluyor benden kabul etmiyorum bunu, aramak niye var o zaman jsjsjssnsnns
Soran+1 yılÇirkin olsam ne olacak ahahhaha vallaha komikti atmayacağım tabi ki xjdjjsndbx
Soran+1 yılE bu daha komik ya tıp okuduğum için niye özgüvenli olayım ahahhahahah
Kendim olduğum için sana özgüvenli gelmiş iki dk öncesine kadar erkek atıyordum cebe noldu xjxjdjxjjxnnx
Soran+1 yılTamam düşüremedim çok beceriksizim xjdnndnssnsn
Bak tekrardan söylüyorum kimseyi bir yere düşürme amacında değilim seviyorum diyor hakkını versin hakkını vermiyorsa sevgili olmamı beklemesin nokta djdjendnndns
Soran+1 yılTamam arama dedim ama yanlız kaldığım anları ona bildiriyorum sjjsnsnsns
Aramak istese sesimi duymak istese çık sesini duyayım der çok basit
Sabahtan akşama kadar yazıyor ama bı kere aramıyor neyse artık akışına bırakmak en iyisi aynısını yapacağım ona
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılO beni salmiyor 7-24 mesaj atmasa düşündurmez de
Soran+1 yılBı de şöyle bir huyu var bı trip at yeter anında ilgilenmeye başlıyor
Soran+1 yılArtık kim fena bilmiyorum xjdjjdndndn
Kimse emin olamasin ayrıca kendinden yani çok bağlanmış olsam sevgili olurum jsjsjsnsn
Bende yeri çok ayrı ama böyle yapınca soğutuyor kendinden
Soran+1 yılBen de o konuda katıyım dedim ya düşünce yapım farklı mantıksız geliyor sevgililik aramazsa çok bekler xjsjdjndbdbdnd
Ama bence biraz saf onu tanıyorum ve gün içinde hep konuştuğumuz için aklına gelmiyor aramak bence 😅
Soran+1 yılBin bilsen de bir bilene danış demişler boşuna dememişler xjdjdnnsnx
Soran+1 yılAramazsan aramaaaaaaa yâr aramazsan aramaaaaaaa zaten merhem olmazsın sen benim gönül yaramaaa diyip günün şarkısını bırakıyorum jxjsjsnsnnsms
Akıllı olun kızlar sizi aramayani siz de aramayın djdjdnssjnsns
Soran+1 yılDemiştim sen çok öyle kız tanımişsin diye yaralı kuş xjdjsjnsnsnns
Soran+1 yılboş ver sen de arama kimse kimseyi aramasın djsjendnnsnsns
Soran+1 yılHarrrrika
Soran+1 yılAyyy ayyyy dün gece konuşuyorduk bana bı anda dedi ki yarın dışarı çık da bı sesini duyayım özledim dedi inanamıyoreeeeeee
Soran+1 yılTabi ne sandın işimi biliyorum biraz xjehdbbdbdbsbsb
Soran+1 yılGül gül sevaptır djdjjdjdjdjd
Ben istediğimi elde ederim sen rahat ol eğer birini düşürmek olsaydı amacım kalmazdı zaten 😅
Soran+1 yılE istediğim şey diye havalara uçuyorum kzjsjndndnx bunu demesini istiyordum başka bir şey değil
Soran+1 yılE istemiyorum diyorum sana niye anlamak istemiyorsun jsjejedbbdwdb kendisi zaten teklif ediyor ben istemiyorum
Soran+1 yılOfff njye hevesimi kursağımda bırakıyorsun o kadar konuşmuştuk haber vereyim dedim pisman ettin jzhshehhshshs
Valla güzelim bu arada çevremdeki insanlar öyle diyor e ben de öyle olduğunu düşünüyorum 😅
Soran+1 yılTamam ben seni anladım djjenndndndns boş ver ya kimseyle bir senedir uğraşmıyorum yakındığım bı konu vardı beni aramıyor diye o da oldu demem o ki daha fazlasını istemedim zaten elde etmek derken e o zaten elimde ayrıca ben bir şeyi istiyorsam mutlak suretle alırım 😏
Soran+1 yılSana küçük görmeyi fazlasıyla öğretmiş xjsjsjjsjsnsn
Soran+1 yılYoo çok da umrumda değil şahsen zjjsnsnznsn
Soran+1 yılAhahhaahahaha neyi
Soran+1 yılHayır bilerek yaptığının farkındayım zjsjxnxnx
Soran+1 yılFazla hayal kurma zjdjdnnxnx
Soran+1 yılAhh garibim onlar hayal değil benim hayatım nxjsjsn
Soran+1 yılSanmak değil gerçek olan o. Kimsenin peşinden de koşmuyorum gerçek sana ağır geliyor shshbsbxbdsb
Soran+1 yılTeşekkürler teveccühün sjjsnsnns
Soran+1 yılYes i'm number one xjjdhshsb
Soran+1 yılKıskanma jdjdnnd
Soran+1 yılAma haklısın ben olsam ben de kıskanırım ehehheheh
Soran+1 yılHer konu bakımından sjjsjdjdj
Soran+1 yılOkay okay gjfhfnfj
Soran+1 yılNiye daha çok dalga geç diye mi jznsns
Soran+1 yılHe seni eğlendireyim yani onu istiyorsun beni kim eğlendirecek 😭😭
Soran+1 yılYoo ben aksiyon seviyorum bunlar ne ki xjdjndnxnx
Soran+1 yılZjsjjsdjzjjsbsbdsj aksiyonum yok işte o yüzden eğlenemiyorum
Soran+1 yılManitam yok jzjsjjs
Soran+1 yılİstemediğim için yok kaçıncı deiyişimde anlayacaksın jxjdjdndjdn
Soran+1 yılHıı aynen sdghjjhgg
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
yok abi...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz
01 Yorumla
Soran+1 yılAramıyorsa normal mi yani?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet abartıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAramama sebebi ne olabilir peki aklına gelmemesi mi yani gün içinde hep konuşuyoruz ama ses duymak farklı ya
+1 yılTakıntılısın ya
014 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim sanırım:(
Ama benim aklıma geliyorsa onunda gelmeli- +1 yıl
Öyle olmuyor işte her halti düşünürsen cok üzülürsün
Soran+1 yılDoğru en mantıklısı düşünmemek sanırım
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılMantıklı da ben yapamam onu djdjdjdn
- +1 yıl
Yaw hebher
Soran+1 yılAnlamadım?