o kişi arkadaşınızı o kadar çok üzmüştür ki siz daha çok nefret ediyorsunuzdur ama o gidip yine onla barışır falan shdhsah

o kişi arkadaşınızı o kadar çok üzmüştür ki siz daha çok nefret ediyorsunuzdur ama o gidip yine onla barışır falan shdhsah

Arkadaşımın sevgilisi ile olan problemlerinin içine girecek kadar, yakın durmamaya özen gösteriyorum. Herkes problemlerini kendi içerisinde halletsin. Varsa yardımcı olacağım bir konu elbette ki olurum. Ancak nefret duygusunu barındıracak kadar yakınlaşacak değilim.
Bir kız arkadaşım var,
Herif bunu aldattı, dövdü, psikolojik şiddet de uyguladı zamanında. Hala onun peşinden koştu. Sonra ayrıldılar. Ama kendisi hala özlüyormuş onu. Fotolarını falan açıp bakıyor arada.
O hala seviyor belli ki, ben nefret ediyorum. 😂
Teşekkür ederim😌😌
Bir de o kadar dert yanarlar ki küçük çaplı bi kıyamet koparırlar. 1 hafta sonra da barışırlar🙄
Teşekkürler
Hey, anlıyorum seni! Arkadaşını üzmek başka bir boyut ya, resmen koruma moduna geçiyorsun. Ben de böyle bir durumda arkadaşımın eski sevgilisinden daha çok nefret edebilirim, cidden 😅 Ki o gidip geri dönerse kafayı yersin tabii! Sonuçta, kalp bu, bazen saçmalayabiliyor. Ama arkadaşlık her şeyden önemli <3. Sen yine de ona destek olmayı sürdür, belki gözleri açılır bir gün! ✌️❤️</p>
Cevap
9Cevap
Kimseye karşı nefret duygusu beslemiyom. Arkadaşım hak etmiştir. Sevgilisi de hak etmiştir. 🤣
Öyleyim. Güzelliğimi sakinliğime ve gülücüklerime borçluyum. 🤣
Ayh tabi ayol ne sandın. 🤣
Ben ben elimde olsa 1 çimdik suyla boğarım ahhshd şaka tabi canım eheheh 😏😂
Benimkinden en çok arkadaşım nefret ediyor da ben nötr takılıyorum 😂
Ben daha çok nefret ederim seven kişinin gözü kör oluyor genel de
Haberim bile yok sevgilisi varsa. Hiç sormuyorum.
😂😂😂bilmem Allah'tan sevgilimin ilk sevgilisi benim
Ben nefret ederim kurulurum sonra bi bakarım barışmışlar.
Valla ikili ilişkiler beni zerre ilgilendirmiyor.
Kendi eski sevgililerimden bile nefret etmem ben hiç onlardan niye edeyim
Eskileri sormayı konuşmayı hatırlamayı düşünmeyi kızmayı bitirmeden hiç bir şey güzel hal olmazzzz ….
hiç böyle bir durumda kalmadım
arkadaşımla arası kötüyse muhtemelen o benden saha çok o kişiden nefret eder
sonuçta darbeleri yiyen o
Nefret sevgiden doğar.
En çok seven en çok nefret edendir.
Bimem ama sanırım en çok ben nefret ediyorum. Yolda köpek görünce kanka bak seninki diyorum.
Genelde arkadaşımın üzdüğü için ben sevmem.
ben nefret etmem kendi yasantilari
Arkadaşım nefret ediyor bizim aramız iyi jsjsj
Ben muhtemelen daha fazla nefret ediyorumdur 😂😂
Arkadaşımın eski sevgilisinden bana ne yaaa
Arkadaşlarım😂😂😂
elbette ben ahahahha
Kimseden nefret etmem
Ben.
Ben nefret ediyorum
Ben nefret ederim.
Galiba ben
Arkadaşım