Genelde bu sitede karşılaştığımız bir durum sizin sevmediğiniz biri sevdiğiniz bir dostunuzun sıkı arkadaşı. Olabiliyor bu durumda ne ondan ne sizden vazgecemiyorsa siz dostunuzdan vazgecermisiniz

Genelde bu sitede karşılaştığımız bir durum sizin sevmediğiniz biri sevdiğiniz bir dostunuzun sıkı arkadaşı. Olabiliyor bu durumda ne ondan ne sizden vazgecemiyorsa siz dostunuzdan vazgecermisiniz
Ben sorun etmezdim yani arkadaşım olduğu için hayatına karışmam zaten kendi hayatı ama tutup da bana aşırı kötülük yapmış biriyle konuşuyorsa soğurdum arkadaşımdan.
Sitede dostum olmadığı için problem yok. Sanal alemde tanıştığım insanlarla o kadar hızlı bağ kuramam. Öyle bir durum olsa da takılmam insanların kendi hayatı sonuçta.
Benim için sorun olmaz herkes istediği gibi takılabilir.
Kimsenin tercihlerine karışmam.
Hele de bu site de hiç karışmam kimseyi ciddiye almıyorum.
Teşekkürler
mümkün değil o zaman arkadaşımdan soğurum... zamanında kankama sevmediğim birisi için seçimini yap ya o ya ben demişliğim var benim
mersi
Cevap
3Cevap
Hayır vazgeçmem kimseden böyle bir şey istemeye kimsenin hakkı yok
Ben sevmiyorum diye başkalarından da bunu isteyemem. Bunlar göreceli mevzulardır. Bir hareketi bana batarken, başkasına gayet normal gelebilir.
Çok da umrumda olmaz isteyen istediğiyle takılabilir
Kendi tercihidir, bana göre kötü olan biri ona iyi geliyor olabilir , bazı şeyler göreceli...
En yakın arkadaşım benim en yakın arkadaşım olmaz normal bir arkadaşım olur.
Sevmediğim kişiyle sıkı bir dostluk kuran kişiyle arkadaşlığımız kısa sürer.
Hoşuma gitmeyen bir durum olurdu ama elimden de bir şey gelmezdi. Kimseye arkadaş seçme konusunda baskı yapmaya hakkım yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?