Neyse yaa hadi bay
Arkadaşım sevmediğim bir insanla arkadaşlık yapmaya başlayınca ondan soğuyorum, sizde öyle misiniz?
Neyse yaa hadi bay
Hiç birimiz dört dörtlük insanlar değiliz, hepimizin bir sürü hatası kusuru var. Şöyle düşünelim, bir arkadaşımızın sevmediği biriyle arkadaşlık yapsak o arkadaşımız bizim hakkımızda ne düşünür? İsteyen istediğiyle arkadaş olmakta özgürdür bana bir şey söylemek düşmez ancak o kişinin gerçekten çok kötü hareketleri davranışları varsa arkadaşımı üzülmesin diye uyarabilirim, onun dışında görüşüp görüşmemek ona kalmış.
Öyle değilim. Arkadaşımın arkadaş seçimi beni ilgilendirmiyor. Lakin senin sevmediğin insan mutlaka seni de sevmiyordur. Yani arkadaşın ikinizin arasında kalabilir. ( Sadece senaryo )
Normal bence soğuman çoğu insan soğur
Sevmeme nedenine bağlı yani. Şimdi kız senin sevgilinle çıkmışsa onunla gorusmemeli. Ama aranızda husumet yoksa bence onu. kısıtlaman doğru değil. Ben böyle bir. durum yaşamadım hiç. Bana yapılıyordu arkadaşımın sevmediği bir kızla da arkadaşlığımız vardı.
Cevap
15Cevap
O kişi endişelenirim sadece, sevmediğim biri muhakkak zararlıdır.
Nefret ederim o tip insanlardan. Dünya sanki onun etrafında dönüyor gibi davranandan tabii ki konuşabilir kendi hayatı kendi tercihi beni ilgilendirmez 💁♂️
Herkes kendi başına bir birey. Saygı duyup devam etmek gerekiyor.
Aynen bende öyle ... ikili oynuyor gibi geliyor bana
😀emin ol yapılıyor
Öyle yapıyorsa bende arada bir muhattap olurum zamanla zaten samimiyet gider biter her şey
İnce detaylar hayat kurtarır normalde ama sendekiler hayatı karartıyor. Başkasında olana değil; kendinde olana bak yeğen
Hayır ben böyle düşünmem. Arkadaşımın kiminle görüştüğü beni ilgilendirmez. Bu arkadaşlığımı etkilemez. Güvenmesem arkadaşım olmazdı zaten. Onun her küstüğü kişiyle sen küseceksen, senin her küstüğün kişiyle o küsecekse işiniz çok. :))
Arkadaşımı rahatsız ediyorsa cidden onu üzüyorsa keserim konuşmayı
Hayır, bu kimseyi ilgilendirmez ki.
Haddine değil yani.
Hayır öyle değilim sevmediğimi dile getiririm sadece gerisi beni alakadar etmez istediği insanlar ile arkadaşlık yapabilir.
Arkadaşımla ilişkime bağlı. Çok yakınsam o insan oradayken çok polemiğe girmeden takılmaya çalışırım.
Hayatı boyunca arkadaşı olmayan ben;
En güzeli de böyle zaten, yaptığım her işten keyif alıyorum
Evet sogurum hatta silerim bile
Doğru yapmıyorsun poncik
Vardır bir amacı saygı duymaya bak.
Seni anlıyorum ama işte kimse kimseye ait değildir diye genelleme yapayım.
tabiki hayır sen sevmiyorsun diye o da sevmemek zorunda değil
arkadaşını kısıtlayamazsın
Ben de soğurum
Hayır herkes kendinedir beni alakadar etmez
Böyle bir genelle me yanlis olur kanka
Kusmuyuz kanka
Evet zevksizlik resmen
Evet Bende Öyleyim
yani
Evet bende öyleyim ve evet bence kesmeli
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?