Lutfen yargilamayin ve fikir verin?

Arkadaslar benim annem gercekten cok pis demek istemiyorum ama oyle pasakli yani evin temizligiymis zaten ev temizlemek supurmek silmek hayatinda bir elin bes parmagini gecmez yaptigi bulasiklari yikamak veya yemek yapmak falan cok nadir yaptigi seyler bulasik yikadiktan sonrada lavaboyu falan temizlemez tezgah zaten silmez kisacasi hic temizlik yapmaz ayrica kendiside baya paspaldir normalde mimar ama oyle bakimli eli yuzu duzgun degildir asla killarini almaz kaslarini almaz biyikli falan gezer hep ben ona bir kac kere bunu soyledim ben diyincede sen kendine bak falan diyor ama gercekten cok paspal ve bakimsiz birde bebek gibi elini vs emiyor hep ben anlamiyorum bebek gibi flnda konusuyor arada babama yani asla olgun sorumluluklarinin farkinda biri degil ben ona annelik yapmaktan ne cocuklugu ne gencligimi yasayabildim normalde anneler aman kizim salonda yatma aman kizim yere dokersin yemekten once aburcubur yeme vsdir ama benimki bunlarin hepsini yapiyor salonda yatar birde orada sigara icer battaniyeyi falan yakti kac kere onla nasil konusmam lzim ne demem lazim lutfen fikir verin cunku annelik yapmaktan biktim
Lutfen yargilamayin ve fikir verin?