Aile & Toplum Bir kadına art niyetle baktığımızı anlıyorlar mı acaba? SertBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sanmam ya hisleri o kadar güçlümü bu hanımların 😊 Güncellemeler1 yıl Kadınlar bizlere emanettir onlara sevgi merhamet hoşgörülü olmalıyız Bir kadına art niyetle baktığımızı anlıyorlar mı acaba? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hayırdır niye art niyetle bakıyorsunuz çok hadsiz bir davranış iğrenç 1 2 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Siz iyi niyetle mi yatak kıyafetiyle cadde cadde dolaşıyorsunuz peki nasıl bakılmasını isterdiniz sevgiyle merhametle ha evet acıyarak olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim ne giyer giyer bekçimisiniz Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. EvetHisleri çok gelişmiştir merhaba diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tabi ama o ilgi hoşumuza gidiyor kdkdk 1 1 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Adam bakmıyor sende yelkenler fora az daha iltifat ilgi sonraaaaaa Yorumla
Sssffffyyyytttt Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Evet hissediliyor 1 4 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Nasıl annq yani h Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Nasıl acaba yazacaktım yanlış oldu öz Yorumla Sssffffyyyytttt 1 yıl Yani bakışlarından falan anlayabiliyoruz ve taciz edilmiş hissediyoruz Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Anlıyorum Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet. 1 5 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Nasıl onu merak ettim 😊 Yorumla Renalzey 1 yıl Kenizi çok belli ediyorsunuz Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Allah Allah nasıl oluyo ki Yorumla Renalzey 1 yıl Konuşmalarınızdan mesela ben anlıyorum. Allah bizlere his vermiş. Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Evet kadınların hisleri çok kuvvetli Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne biçim bir üslupla bunu aman Allahım 0 5 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Üslup derken Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Art niyet nedemk ha Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Art niyet kötü niyet hoş olmayan bir niyet Yorumla spiritoitaliano 1 yıl Elim ayağım tutmuyor şuanda yenin ediyorum Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Engellimisiniz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Anlamıyorlarsa zeka seviyelerinde zorları vardır. 0 1 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Hımmm belki iyi niyetliler saf Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anlıyoruz 1 3 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Nasıl 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sır Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Allah vergisi yani Yorumla
TheLastElff Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl anlarlar 0 2 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Nasıl ama Yorumla Aylinkural 1 yıl Elin sürekli orada mi yeter bıktık sizin gibilerde düşük seviye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayırdır niye art niyetle bakıyorsunuz çok hadsiz bir davranış iğrenç
Siz iyi niyetle mi yatak kıyafetiyle cadde cadde dolaşıyorsunuz peki nasıl bakılmasını isterdiniz sevgiyle merhametle ha evet acıyarak olabilir
Kim ne giyer giyer bekçimisiniz
Evet
Hisleri çok gelişmiştir merhaba diye düşünüyorum
Tabi ama o ilgi hoşumuza gidiyor kdkdk
Adam bakmıyor sende yelkenler fora az daha iltifat ilgi sonraaaaaa
Evet hissediliyor
Nasıl annq yani h
Nasıl acaba yazacaktım yanlış oldu öz
Yani bakışlarından falan anlayabiliyoruz ve taciz edilmiş hissediyoruz
Anlıyorum
Evet.
Nasıl onu merak ettim 😊
Kenizi çok belli ediyorsunuz
Allah Allah nasıl oluyo ki
Konuşmalarınızdan mesela ben anlıyorum. Allah bizlere his vermiş.
Evet kadınların hisleri çok kuvvetli
Ne biçim bir üslupla bunu aman Allahım
Üslup derken
Art niyet nedemk ha
Art niyet kötü niyet hoş olmayan bir niyet
Elim ayağım tutmuyor şuanda yenin ediyorum
Engellimisiniz
Anlamıyorlarsa zeka seviyelerinde zorları vardır.
Hımmm belki iyi niyetliler saf
Anlıyoruz
Nasıl 😊
Sır
Allah vergisi yani
Cok belli ediyosunuz zaten
anlarlar
Nasıl ama
Elin sürekli orada mi yeter bıktık sizin gibilerde düşük seviye