Bir kuzenim var benden büyük abla diyorum öğretmen kendisi bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama beni sever zaten çok az görüşüyoruz 2-3 yılda bir anca başka bir şehirde hiç kötü bir söz duymadım ondan o da benden zaten beni çevrem sessiz diye anlatır gerçekten annem babam ve ağabeyim dışında kimseyle tartışmışlığım da yok akrabalardan. Ablam (kuzenim) bir yanlışımın olmadığına eminim ilk facebook eklediğimde beni arkadaşlıktan sildi, anladım bilerek bir daha gönderdim merak ettim biraz zaman geçtikten sonra silip engellemiş hiç bir yanlışım da olmadı benim zaten 2-3 yılda bir yüz yüze geliyoruz yanlış yapacak zaman bile yok ki.
Ağabeyimi de engellemiş acaba bir bağlantısı olabilir mi? Siz kızlar bu durumda ne yaparsınız? , Kuzenim 25 yaşında, artık eskisi gibi içten abla diyemiyorum sizce neden engellemiş olabilir? Hem de iki kere.
Sadece kızlara sormadım erkekler de cevap verirse sevinirim
Ağabeyimi de engellemiş acaba bir bağlantısı olabilir mi? Siz kızlar bu durumda ne yaparsınız? , Kuzenim 25 yaşında, artık eskisi gibi içten abla diyemiyorum sizce neden engellemiş olabilir? Hem de iki kere.
Sadece kızlara sormadım erkekler de cevap verirse sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
@Hayatöpücüğüü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat